מה את עושה עם עצמך?

ברבי28

New member
בואי כבר לעיר הדרומית

מבטיחה לך מפגש שנות שווה, או מפגש בנות שוות ...

meytall0

New member
אוף איזה שבוע חרדתי לפניי..

ביום חמישי ב-21:30 סקירה. אני כולי רועדת ומבועתת, באמצע נפילה לבור חשוך (הורמונים??) בוכה כמו מפגרת.. פרקתי קצת בפורום השכן, והולכת למיטה- שיעברו עוד כמה שעות עד ליום חמישי. רוצה שלמרות ועל אף כל החרדות הכל יהיה בסדר. שייגמר כבר השבוע הזה עם בשורות טובות (ולכולן, לא רק בשבילי). מיטל

שולחת לך תובנות מפגרות (טוב, כבר מאוחר)

שכל עוד את מגיבה בעוצמה כזאת - ברור שההיריון תקין וההורמונים מופרשים כהלכה.... שזה הזמן לנצל את הכישורים שלך במוס שוקולד - כל פעם שאני בחרדות אני חושבת על איך-הייתי-מסתדרת-אם-רק-הייתי-יודעת להכין-מוס-שוקולד כמו שלך. מצד שני - אולי טוב שאני לא יודעת להכין כזה מוס שוקולד מעולה. ומצד שלישי - תמיד אפשר למצוא (ומצאתי) תחליפים פחמימתיים אחרים
ובהחלט חושבת, שאחרי שעברת בהיריון הזה גם באש (גראדים) וגם במים (ההצפה) את בהחלט זכאית לעבור לשלב המשעמם ונטול האירועים של ההיריון. מאחלת לך להיות שם במהרה, ולהשאר שם עד הסוף הטוב. נראה לי שהקשרים שלך עם בורא עולם טובים משלי, אז במקום תפילות אתרום את חלקי עד יום חמישי בלהחזיק אצבעות חזק חזק.

מיליתו

New member
הכל בסדר

הציפיה ליום חמישי היא רק הציפיה שמישהו אחר יגיד לך את זה, אבל זה כבר בסדר. זה מה שאת רמגישה, נכון?

happy

New member
אוף מיטל איזה לחץ

אני מחזיקה אצבעות שביום חמישי הסקירה תעבור בשלום. איזה סיוט שזה בערב וואו כמה מתח

למעלה