מה את עושה עם עצמך?

נעיתה

New member
מה את עושה עם עצמך?

במסגרת "יחסנו לאן" אני מהרהרת בזה רבות. מה אני מתחילה לעשות למען עצמי? אז מספר הבטחות שלי להשבוע: נורא בא לי להתחיל להכין את המדף מקרטון זה נראה לי מגניב לגמרי נורא בא לעבור את עמוד 12 בספר שהתחלתי לקרוא לפני שלושה שבועות "בשבילה גיבורים עפים" נוא בא לי להקים קבוצת תמיכה של חברות|מעתיקה רעיון ששמעתי מתמיס|, קבוצה שתפגש פעם בשבוע ואולי תשתלב גם פעילות גופנית ביחד. נורא בא לי לראות האח הגדול והפעם בלי מבטים מאשימים של איזה רדודה את|התיקון מתחיל מחר:)| נורא לא בא לי לקפל כביסה- אז אני לא נורא בא לי שתגיע כבר השעה 20:00 ודור שוב ישוב הביתה. אז מה המצב אצלכן ומה בא לכן השבוע?

נעיתה

New member
הכי בא לי

לקרוא ולתקן לפני שאני שולחת כי זה מעצבן אותי החפיפנקיות הזאתי שלי

נעיתה

New member
../images/Emo6.gifטוב שאני מצחיקה מישהי חוץ מעצמי

זה נורא פטאטי שאני צוחקת מהודעות של עצמי

טאניוש

New member
השבוע לי בא פשוט להפטר מהוירוסים בבית ../images/Emo4.gif

וכמה שלא בא לי - זה לא הולך לקרות... הילד חטף שפעת+דלקת אזניים, עד שהתאושש טיפה (עדיין משתעל נורא, אבל לפחות קצת אוכל
) - האמא נדבקה. וכשאמא חולה הילד מסכן עוד יותר, כי הרי אמא זה כל העולם... הציע שנקרא לאבא לטפל באמא
. רעיון נחמד
. דבר ראשון שעשיתי למען עצמי אחרי פרידה - רשיון
. ואת נשמעת הרבה יותר טוב

נעיתה

New member
../images/Emo3.gifבסוף נתרגל שאת כותבת

עם וירוסים בלי וירוסים העיקר שאת כאן
אני בעד שנקים אגודת בעלים בלי נשים שמוכנים לטפל בנשים בלי בעלים בעודן חולות- התבלבלתן? גם אני
סחטיקה על הרשיון, אם יש לך רשיון בואי למפגשים- אין תירוצים יותר

עדיקים

Active member
הבטחות לשבוע

שהקטנה תהיה בריאה כי היא היתה חולה כמעט כל השבוע בשבוע שעבר וזה היה קשה מאוד. שהיחסים על אחותי יעלו על דרך טובה יותר - בזמן האחרון אנחנו רבות יותר מידי ויש לה המון השגות והערות לגבי האמהות שלי וזה מטריף אותי.

נורה בא לי השבוע לחבק

את נעיתה ואת עידית הכי הכי קרוב ולומר לכן שיש הרבה מאוד חיים גם אם מתגרשים (מנסיון של חברות קרובות) ובשבילי שלליאור תפסיק כבר הליחה. ושבעלי לשם שינוי יודה שאשה בהריון זה דבר יפה (הוא סתם מעצבן)

נייטי

New member
מה אכפת לך אם הוא חושב שהריון זה דבר לא יפה?

חייבת לציין שגם בעיניי אישה בהריון זה לא בדיוק הדבר הכי יפה בעולם ואני בכלל לא בטוחה שבעלי חושב שזה כזה דבר סקסי. אם בעלי היה חלילה יורד על המראה שלי כשאני בהריון או בכלל סביר להניח שהייתי מראה לו את הדלת מבחוץ אבל כל עוד הוא לא מביע את עמדתו ועושה מה שצריך כדי שאני לא אדע מה דעתו אין לי בעיה עם זה שהוא יחשוב בלבו שזה לא בדיוק מראה מקסים ובטח לא צריכה שיודה במשהו שהוא לא מאמין בו. מתוקה, למה כ"כ חשוב לך שהוא יודה בכזה דבר?

מיליתו

New member
תעשי לו רגשי

כמו בפרסומת החדשה לטונה, הבעל אומר לאשתו שיש טונה עם 5% שומן, והיא ישר מגיבה, "אתה אומר שאני שמנה", וכל הפרסומת הוא מנסה להתנצל...

נייטי

New member
לא פשוט

לפעמים, אנשים שנעזרנו בהם מאוד ובעיצות שלהם בתקופה מסויימת, בעיקר בכל מה שקשור לעיצות של הורות, מאוד מתקשים לשחרר כשאנחנו כבר לא זקוקים לעזרה. זה מקום מאוד מחמיא להיות יועץ של משהו ובעיקר בכל מה שקשור לאמהות ולהתמודדות עם הילדים, כי זה נותן למייעץ חיזוקים ואישורים לגבי הדבר החשוב לנו בחיים. כאשר מי שביקש עזרה בעבר מגבש פתאום דרך משלו, נוצר מצב בו הפרה (המיעצת) רוצה להניק יותר ממה שהעגל רוצה לינוק. יכול להיות שאת יכולה לדבר איתה על זה, להודות לה על כל העיצות הטובות שהיא נתנה לך, להסביר לה שבטוח עוד תזדקקי לעזרה ועיצות טובות באופן נקודתי ושתשמחי להעזר בה אבל שהיום את כבר אמא קצת יותר מנוסה, עם אג'נדה משלך וגישות משלך ובעיקר עם שיקול דעת משלך. נשיקות גם לך.

happy

New member
וואו פינה מלחיצה

אז אני מורידה באינפרא שערות מהמפשעה (התחלתי לפני שבועיים) ואני כלכך מרוצה מעצמי. זה היה חלום שלי כבר כמה שנים ופשוט חלום. אני חייבת לקבוע תור לקוסמטיקאית פשוט חייבת אבל זה יהיה אחרי ה 10 לחודש כי הויזה שלי צועקת
. חיבת לעשות סדר בחדר משחקים של הילדים יש שם משחקים מגיל 0 ועד גיל 5. חיבת לפנות שם מקום. חיבת להקפיד להתעמל פעמיים בשבוע ולא לשרוץ בסלון מול הופלים והTV.

נייטי

New member
מותק, קרעת אותי על הבוקר

אם לא הייתי מכירה אותך הייתי חושבת שהוציא אותך ישר מאיזה סידרת טלוויזיה של עקרות בית נואשות. קוסמטיקאית + להפסיק לגהץ את הויזה + לסדר צעצועים + לעשות התעמלות - כפרה את מהממת
בהצלחה מתוקה שלי, עשית לי ת'בוקר.

מיליתו

New member
יש כל כך הרבה

אבל מההתחלה - בא לי להחילם מהר מהניתוחון שעשיתי בכף הרגל ושמונע ממני ללכת נורמאלי, ולכן כל הגוף כואב. בא לי להצליח מאוד בכנס שאני נוסעת אליו השבוע מלווה בתינוקת בת חצי שנה שכבר לא כל כך שקטה וחמודה בכנסים וצריכה לזוז הרבה. בא לי למצוא יותר זמן לעצמי בלי רגשות אשמה לא בא לי לעשות כביסה השבוע, אבל זה בדיוק מה שאני עושה....

נייטי

New member
קודם כל החלמה מהירה

לא ידעתי בכלל שהיה לך ניתוח. בא לי שכל מה שביקשת יסתדר בדיוק כמו שביקשת. לגבי הכביסה - אולי השבוע, באופן חד פעמי ולאור הנסיעה והרגל הכואבת, תתני לעצמך צ'ופר קטן ותשלחי את הכביסה למכבסה, שיבוא שליח ויקח לך מהבית ויחזיר לך מכובס, מגוהץ ומריח נפלא. מגיע לך!

למעלה