"מה את אומרת להם

ophra

New member
"מה את אומרת להם

כשהם שואלים אותך 'מה את מחפשת
'" שאלה אותי חברה טובה בשיחה על סקס, גברים ואינטרנט
חשבתי קצת לפני שעניתי מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו בכלל שאל אותי שאלה כזו? מתי היתה הפעם האחרונה ששאלתי את עצמי את השאלה הזו? ולפני כמה ימים שוב נישאלתי. "אז מה בעצם את רוצה
" (סמנטיקה היא לא הכל, אבל היא הרבה, וכבר בשלב הזה היא מצאה חן בעיני....
) עניתי שאני רוצה סוג של שותפות. שאין לי מושג איך היא אמורה להיראות ואיזה צורות ביטוי אמורות להיות לה
האם זו שותפות שכרוכה במגורים משותפים
פעם חשבתי "ממש לא" אח"כ חשבתי "אולי בעצם כן" ועכשיו - אני ממש, אבל ממש, לא יודעת
האם זו שותפות שכרוכה בילדים משותפים
כבר כמה שנים אומרת "ממש לא" אבל לא מוכנה להתחייב באופן בלתי הפיך על שום דבר אפילו לא על זה.
האם זו שותפות שמחייבת שיתוף מלא בה-כ-ל
(חברים שלי = חברים שלו. משפחה שלי = משפחה שלו) וואללה לא יודעת...
לא רוצה להסתיר כלום אבל לא בטוח שרוצה לשתף בה-כ-ל. לפעמים רוצה פינות משלי, ומוכנה לתת פינות לאחרים ואולי לא.....
שוב - לא יודעת. אז הנה, אמרתי. אני לא יודעת
איך זה ייראה
איך זה ירגיש
איך זה יתנהל
איך החיים שלי יראו
וזה בסדר מבחינתי לא לדעת זה אפילו נחמד
להשאיר ככה את הכל פתוח. בכוונה. בלי קביעות מראש. הלי הגדרות, גדרות וכללים. (מוקדש בחום לחתולה מלונדון, שדבריה על חוסר דוגמטיות ועל דרכם של אנשים 'אחרים' באהבה וביחסים נגעו לליבי ודיברו אלי מאד) עפ

avitalp

New member
אפשר... ../images/Emo20.gif

לחבק אותך
עשה לי טוב לקרוא אותך... את הקבלה של אי הידיעה... את המוכנות לבנות משהו שיתאים רק לך... את הויתור על ההגדרות, הכללים והגדרות... אביטל
(חוגגת שנתיים לניסועין
)

ophra

New member
בטח אפשר ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

עפ
(חובבת חיבוקים מושבעת)

זוכרת

שכששאלו אותי תמיד הסתבכתי... התשובה שלי אז והיום היא יודעת מה אני לא מחפשת , מה אני לא רוצה לגבי הכן? חושבת שזה משתנה בהתאם לחיים בהתאם למה שקורה ביחד עם האינטראקציה . להכניס את עצמנו להגדרות וכללים זה הדבר הכי לא נכון לדעתי ובכלל למדתי לא לומר אף פעם כיוון שהחיים הם דבר דינמי וכך גם אני דינמית ומשתנה בהתאם למה שנכון לי ועבורי בכל רגע נתון. המקום הזה שבו הכל פתוח אחלה מקום עפרה ברוכה הבאה למועדון

ophra

New member
לגבי ה"מה כן" ו"מה לא"...

יש שאלה כזו בג'יי-דייט: "מה למדתי ממערכות יחסים קודמות"
נדמה לי שכתבתי שם משהו כזה: "למדתי בעיקר 'מה לא'. עדיין מקווה ללמוד על 'מה כן'..." עפ
(חברת מועדון גאה)

angel151

New member
לא ניתן לדעת מראש ../images/Emo4.gif

אבל אני כן יודעת מה אני מחפשת ומה אני דורשת ועל אילו דברים אני לא מוכנה להתפשר וישנם דברים שאתן לזמן להוביל לאיך לעשות ומה לעשות וכמובן שיש לי עקרונות שעליהם לא אוותר.

הרגשה נכונה

עפרה מתוקה, גם אני לא יודעת מה אני רוצה במונחים של משק בית, חשבונות בנק, עיסוקים, חברים וכו', אבל כן יודעת מה אני רוצה להרגיש, אני רוצה להרגיש ש"זה נכון". אני חושבת (או מקווה) שיש כזו הרגשה, הרגשה נכונה... חיבוק, פייה

r e d head

New member
אממממ...

ואני עונה שאני לא מחפשת, וזאת האמת. בגלל שלפני כמה זמן הבנתי שמה שאני חושבת שאני רוצה, זה לא מה שאני רוצה. זה גם לא משהו שאני אדע ביום אחד. זה פשוט יקרה. ומה שיקרה. רק שלא מצאתי כאן איזה הגדרה מיוחדת, נדמה לי שרוב האנשים ככה. נשארים עם מה שהכי מרגיש להם טוב ואיפה שהכי נעים להם. או שלא נשארים.

ophra

New member
לא להישאר

היא לפעמים הדרך הקלה אבל לאו דווקא הנכונה.... כשהיינו צעירים והשתכרנו לראשונה מתחושת האהבה העלמנו עין והדחקנו את הקשיים והבעיות רק כדי לשמר את האושר הזה שמציף. כשאוהבים ונאהבים. היום בגרנו אנחנו עם עיניים פקוחות יותר עם לב מצולק וחבול יותר הבעיות צצות וצפות על פני השטח הרבה לפני שהאהבה מגיעה ... והפתרון הכמעט-מיידי היא לעזוב ולהמשיך הלאה. אני לא בעד הפתרון הזה וקשה לי להבין את אלו שבוחרים בו במיוחד באותם מקרים בהם התחושה הפנימית של הבטן אומרת "כן". זה נדיר, אבל זה קורה מדי פעם ובמקרים האלו, אני נשארת. גם אם לא הכל מושלם ומסתדר בדיוק כמו שהייתי רוצה נכון, לאהבה לוקח זמן להגיע, אם בכלל וגם כשהיא מגיעה, היא לא שוטפת כמו גל ענק וסוחף אלא מטפטפת לאט לאט ומחלחלת פנימה עד שהיא מכה את שורשיה בלב (בשלוש השנים האחרונות הגעתי פעם או פעמיים לשלב הטיפטופים, אבל לא לשלב השורשים...
) אין קסמים יש הרבה עבודה קשה למטרות טובות עפ
(בבוקר מעט הזוי, אחרי לילה מעט לא-שפוי
)

just yael

New member
והטפטוף הזה....כשמגיע ללב...

את יודעת עפ... ניסיתי להסביר לזה שלצידי...את התחושה. אמרתי לו... שאף אוויר עמוק עמוק עכשיו תנשוף שאף שוב...הכי עמוק שאפשר... ועכשיו סטופ!!!!! עצור את הנשימה... עד שלא תוכל לשאת זאת יותר רואה? אמרתי לו... ככה אני מרגישה עכשיו. והרגעים האלו אוהבת אותם כל כך.... מותר להתמכר?

ophra

New member
../images/Emo24.gif

תאמיני לי אם אספר לך שחשבתי עלייך כשכתבתי את הדימוי הזה....
בחיי.... תתמכרי ותתענגי יקירה כמה שרק אפשר עפ
(פותחת ברז, אולי יטפטף גם אצלי
)

just yael

New member
עפ....בבקשה....

בפעם הבאה...כשתחשבי עלי....תכתבי בבקשה על איזה לוטו נדיב... הולך? בינתיים, אסתפק בטפטוף...ו.....כן......מאמינה לך.

just yael

New member
ו....רגע....

מוכנה לעצור שניה ולתת את הדעת על הבוקר ההזוי... ובעיקר על הלילה המעט לא שפוי???

עוף כנף

New member
../images/Emo24.gif הכל פתוח..

(הי לכולם
) וכמו תמיד, עפרה, מעריצה את היכולת שלך לנתח מצבים... מה אני אומרת? (גם) אני לא מחפשת, (גם אני) לא קובעת הגדרות, ותוחמת את חיי, אבל כשיהיה מולי, (כך אני מקווה), אדע שמצאתי... היום ברור לי יותר מה איני רוצה, מעין שיטת הלמינציה.

למעלה