ג'ינס כהה עד הברך חולצת בית ספר ורודה או כל צבע בהיר אחר שרשרת פנינים לבנות קטנות ארוכה כזאת שאני מסובבת פעמיים ובסוף יש מגן דויד כסוף צמיד קבוע ברגל וקבוע ביד נעלי סירה לבנות/נעלי בובה שאני אקנה. איפור: עיפרון שחור ומסקרה.
האמת שאני לא יודעת אם להשקיע ביום הראשון, אני הרי עולה ליב' ואצלינו הכינו חולצות של השמיניסטים, אז בשביל מה ללבוש משהו יפה אם במילא אני אחליף את זה ברגע שנקבל את החולצות? טוב נחיה ונראה.
יש לי שתי אפשרויות... או- חצאית מיני לבנה עם נקודות ורודות מזארה, מבד נעים (לא ג'ינס... חח..) וגופיה שחורה מh&m, עם פייטים... S) או כל גופייה אחרת.. (פתוחה להצעות ) ונעלי בובה ורודות או- מכנסיים קצרים לבנים מ pull and bear וחולצה אדומה עם דוגמא לבנה, מבד כמו משי כזה.. קצת קשה להסביר, אבל ממש יפה! מזארה... ונעלי בובה בצבע כחול... בקשה תגידו לי מה עדיף! אני ממש בהתלבטות.. ביי
ממש לא בא לי לבקר או משו ולפעמים גם אני מרגישה שאני ככה... אבל אתן לא מרגישות שכולכן מתלבשות בדיוק אותו דבר? סקיני (לא משנה שזה נראה יפה בערך על 2 אנשים בעולם) נעלי בובה אדומות קשת אדומה ... סתם רוצה לדעת מה אתן חושבות על זה:]