מה אתן לובשות ליום הראשון ללימודים?

kingym

New member
הייתי הולכת עם הגופיה תכלת

מקווה שעזרתי

ברוש 13

New member
אמממ

חדשה פה
טובב אזז ככה.. לובשת: גופיה חומה מעליה חולצה מכופרת תכלת ג'ינס (ט'חח מן הסתם) נעלי אולסטאר אדומות תיק תכלת עם חום ואולי קשת אדומה
יפה?
אבל זה עדיין לא סגור=]

ברוש 13

New member
פאק=\

אוליי במקום אני יילבש: סקיני ג'ינס כהה עם עיתורים בצבע אדום בצד נעליים אדומות אממ לא בטוח אולסטאר=\ וחולצה לבנה ומתחתיה גופיה אדומה?! הלפפפפפפפפפ

ממ..

אני לא מבינה למה כל כך להשקיע. בסך הכל היוך הראשון של בית ספר
זו לא כזאת שמחה גדולה או משהו לחגוג אותו שצריך להתלבש יפה. חוץ מזה, בסוף תמיד נתקעים בסוף, בגלל שבתחילת המדרגות יש סגן מנהל שצווח על כל אחד שעובר ש"גם ליום הראשון צריך ללבוש חולצות בית ספר!!!! מה זו החוצפה הזאת?! מאיפה עלה לכם הרעיון ללכת בלי?!"

דנעע

New member
אוףףףףף צריכה עזרה בבקשההה:(

זה יום ראשון בביצפר חדש... רק אני חדשה בו... לא כל השכבה:( חובה חולצת ביצפר בינתיים יש לי 4 צבעים מרכזיים אדום לבן שחור תכלת (וחמישי זה אפור אבל לא לובשת אפור בקייץ) לא יודעת מה להתאים עם אחת החולצות... מה יתן רושם נחמד... ללכת על האדום? אוףףףף קשהה הלפפ

Koki Girl1

New member
עדיין לא בטוחה

או טוניקה שנראת כמו שימלה קצרה בצבע כחול עם פרחים בכחול בהיר ולבן ממש מקסימה ומתוקה! ויש לי כזו גם בלבן שהפרחים כחולים עם ג'ינס ונעלי בובה או מכנס 3\4 לבן מגריפ עם חולצה צהובה מזארה ומתחת גופיה שחורה :] או אממ פולו של אברקרומבי בצבע ורוד עם מכנס קצר אופייט

xxMisSxx

New member
תקחי את הפולו של אקרמובי

עם המכנס מגריפ ונעלי בובה
בהצלחה !

juds1

New member
אני../images/Emo13.gif

טובב חולצת בצפר לבנה חצאית שחורה מתרחבת קצרה כפכפים בורוד בהיר=] שרשרת לב כסופה הצמידים הקבועים=) עיפרון שחור וליפגלוס שקוף
יפה?

probably

New member
את האמת!!!!!! תקשיבו! כולן להכנס!

בואו ניתן לכם עצה קטנה באופנה!!!!!11 בלי יותר מידי צבעים, שלא נקיא כשנראה אותכן. תנסו לקחת חולצה מגניבה כזאת שיפה לכן על הגוף עם איזשהו ניגוד ובהדפס שמתאים היום, כמו למשל, גופיה פסים עבים בצבע כחול עמוק עם חום. וג'ינס או סתם מכנסיים מגניבים שעולים לכם טוב על הגוף..... מה שחשוב, תמיד-תמיד-תמיד, להוסיף משקפיים 100ממים ותיק קטן כזה יפה שמתאים לצבע של הנעליים שאפשר לשים בו כמה עטים, כי זה בעצם מה שצריך ביום הראשון.... לתקוע איזה נעליים או מגניבות וגדולות, או נעלי עקב יפות שמתאימות לצבע של התיק. ותהנו! מקווה שעזרתי! אגב, אני בן. [לא לחוש אותה דגל הגאווה בבקשה. חחחחח. זה מה שחשוב]

איך זה לדעתכן?:

נעלי אולסטאר חולצה של המספריים של אדוארד ג'ינס עד הברך קשת עבה וצמיד יש הצעות נוספות או הצעות לשיפור?

למעלה