מה אתן לובשות ליום הראשון ללימודים?

מה יש לכם?

אני למשל תמיד עם ציפורניים מסודרות לא קשור בית ספר לא בית ספר והיום הסתפרתי סוף סוף אז גם יש לי פן כי זה ממש זול אם מסתפרים אז למה לא לנצל זה אומר שאני פרחה???! מה זה לא.

amit641

New member
אה...חח...סבבה

זה פשוט היה נשמע כאילו את עושה את כל הסידורים האלה במיוחד בשביל ביצפר...

inbalos6

New member
חהחה

החולצה ממש לא מוגזמת ממיי זה דוקקא יפה מאודדד.. ולא נסחפתי בכלוםםםםם

amit641

New member
בסדר...

הגבתי למעלה אבל אני אענה לך שוב... אני לא יודעת איך היא נראית אולי רק בתיאור שלך היא נשמעה מוגזמת... ואם הציפורניים והפן זה תמיד אז בסדר.... זה פשוט היה נשמע כאילו את עושה את כל האירגונים האלה במיוחד לביצפר... יום טוב :)

inbalos6

New member
חחחחחח לא מאמי נראלך

סתם אני יעשה לבצפר.. מה קרה מלחמה? כאילו מזה.. ושמעתי היום שהמנהלת התקשרה לחברה ואמרה לה להודיע לכולם שיבואו עם חולצת בצפר.. אז הלכה לי ההופעה..:| חחח

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifאני..

ג'ינס חדש גופיה לבנה מעליה חולצה אדומה כזאת פתוחה של היינס.. ו.. נעלי פומה
וחולצה לבנה של בצפר ליתר ביטחון.. השיער עוד אין לי מושג

אפפ

New member
חח אתם מצחיקים

כולה בית ספר ברור שזה יום ראשון והאמת שאני גם קניתי בגדים חדשים וגם העליים, אבל זה בעיקר בשביל ההרגשה הטובה ושתהיה שנה מוצלחת

Grim Reaperit

New member
בעעע לא מאמינה שאני כותבת פה.....

אבל אני רוצה דעה. מכנסיים שחורים מתרחבים עליהם חצאית (צמר :S) סקוטית בשחור ירוק לבן מזארה חולצה שחורה צמודה קצרה (כמה תארים LOL) עם הדפס של דפש מוד בכסף נעלי ואנס משובצות שחור לבן צמיד שחור עבה שרשרת צמודה לצוואר עם תליון בסינית או יפנית..... ובבקשה בלי תגובות על הכותרת..... אע כן ולק שחור/אדום כהה-כדאי בכלל?

victoria777

New member
לדעתי כדאי לוותר על החצאית

ולשלב צבע נוסף במקום אחד הפריטים השחורים(חגורה בצבע אחר או תכשיט שאינו שחור יעשו את העבודה)

../images/Emo204.gif החצאית מיותרת מאד,

אם יש לך מכנסיים שחורים שהם לא מתרחבים זה יהיה יפה יותר ואולי תוסיפי חגורה לבנה.

amit641

New member
באסה...

אתם חייבים לבוא גם ליום הראשון עם חולצת ביצפר?

אמ ..

חולצת ביצפר אפורה\כחולה ג'ינס של לי קופר אולסטאר לבן\שחור [ תלוי בחולצת ביצפר ] ואולי קשת בשיער :]

eden6780

New member
>< אני מטלבת איזו חולצה ללבוש.

כניראה את הג'ינס הזה. או מפוקוס או מחנות ששחכתי את שמה
ואמממ תעזרו לי לבחור חולצה.*כבר התמונות.*

eden6780

New member
*מטלבת=מתלבטת

או זאת-גופיה צבע תכלת עם ציורים של פרחים.

למעלה