מה אתן חושבות על זה

ננסה שוב לאט.

כתבת שמה שחשוב בעינייך הוא בדיקות ולא אמצעי מניעה. בהקשר של סטוץ זה לא רלוונטי ואם אמצעי מניעה אינם חשובים בעינייך אזי את חושפת את עצמך למחלות גם אם את נבדקת וגם אם הסטוץ שלך נבדק, אלא אם כן התקיים תנאי ההתנזרות של שלושת החודשים ובהנחה שבדקת גם את המחלות שפחות בודקים ובהנחה שאינכן חולות באחת המחלות שאותן לא ניתן לבדוק או שלרוב לא בודקים אלא במידה מוגבלת ניתן להתחסן מפניהן.

מציעה להבא לקשר בין הדברים השונים שאת כותבת :) ולא לכתוב דברים סותרים ולצפות שהקוראת תקבל גם את הדבר וגם את היפוכו...

וכמובן שאין לצפות

שהקוראת תערוך בדיקה של כל הדברים שכתבת אי פעם, ולא אחת :)
במיוחד אם הם סותרים זה את זה ולא רלוונטיים :)

את יכולה גם מהר, אלא אם כן את איטית...

הסברתי את עצמי, אם זה לא מובן לך- צר לי.
אכן, א.מניעה זה לא הדבר החשוב בעיניי והמסקנות שאת מסיקה גם לא ממש קשורים אליי.

המשך ערב טוב.

noga ke

New member
למה זה לא רלוונטי?

צריך רק קצת דמיון, זה הכל. זה כן מגביל את האפשרויות, אבל לא כדאי להמנע מסטוצים רק בגלל בדיקות. אישית אני נמנעת מסטוצים כי זה מגעיל אותי באופן כללי, קשר רציני ללילה זה לא סוג הדברים שמושכים אותי. ואני חושבת שכדאי לעצור את הדיון הזה כאן..

מה הן האפשרויות שאפשריות בעינייך בסטוץ

שאינן כוללות מידע על הבריאות של השותפה מחד או אמצעי מניעה מאידך?

יש חשיבות לפירוט, כי יתכן שדברים שאת חושבת שהם בטוחים בעצם אינם כאלה...

כל מה שאני אומרת זה שסביר מאוד

שהדברים שאת מדמיינת יכולים להביא אותך למחלת מין מציאותית מאוד.

אני גם אומרת שחבל שמין בטוח בין נשים הוא "לא לפורום", כי אם יש משהו שדווקא חשוב שיהיה כאן זה זה, וזה דורש לדבר על מין ומה בטוח (כמעט כלום אם הוא לא מוגן) ומה לא ומצער לשמוע
שזה לא לפורום לדעתך, כי דמיון כמו שאמרתי (משולב בחוסר ידע) מוביל למקומות לא בהכרח טובים. חוסר הידע לא בהכרח שלך (לא נדע, כי את לא משתפת), אבל הוא בהחלט נחלתן
של רבות וחבל שהן גם לא תדענה.

את כמובן מוזמנת להסביר מהו הקסם שאת עושה

שמאפשר לך לקיים יחסי מין ללא אמצעי הגנה עם אישה שאינה נקייה ממחלות מין ולהשאר 100% בריאה תמיד, אני בטוחה שכולן תשמחנה לשמוע.

אם אין לך קסם כזה, עדיף להמנע מפיזור מידע מטעה ומסוכן.

למעלה