מה אתן חושבות על זה

גברים אידיוטים בשילוב עם נשים חסרות אחריות.

לא רלוונטי לי בתור בחורה מוגנת + כזו שמקפידה על עשיית בדיקות כל פרק זמן.

גם. אבל השאלה היתה מה לגבי נשים אידיוטיות

בשילוב עם נשים חסרות אחריות, או כאלה שפעם פה ופעם פה. אולי זה רלוונטי גם לנו ופשוט אין מודעות?

ודאי

אבל כמו בכל דבר בחיינו,
זה תלוי באישה ובאחריות אותה היא נוטלת.
בחירה שלנו עם מי להיכנס למיטה, אילו אקטים לבצע ועם איזה צעצועים להשתמש...

אבל המודעות למין לסבי בטוח היא כנראה אפסית

ויתכן שדברים מסויימים שנשים חושבות אותם כבטוחים (גם מי שחושבת שהיא עושה מין בטוח) אינם כאלה.

נתונים מדאיגים.

עוד הסברה, עוד פעולות שטח, עוד שיעורי חינוך מיני ועוד מידע רלוונטי שמופץ לכולם ובחינם בכל אירוע.

איך זה נוגע ללסביות?
לדעתי, אין מספיק מודעות בקהילה לכל נושא מחלות המין בין נשים. לסביות בוחרות להתייחס לזה בקלות דעת ואפילו גיחוך, כי זה כביכול לא נוגע להן. נוגע ועוד איך נוגע! נשים לסביות נוטות להידבק פחות באיידס ו-HIV אבל לא חפות כלל משאר מחלות המין הלא נעימות בעליל, כולל פטריות ושאר מרעין בישין. אז מומלץ לבדוק היטב את הפרטנרית, במיוחד אם היא מזדמנת.

החברה הקודמת שלי שכבה עם גברים לפני שהתחלנו לצאת ושכבתי איתה רק אחרי שהיא עשתה בדיקת איידס. הייתה הרמת גבה בהתחלה, אבל ממש לשנייה.

שטוב שעשו על זה כתבה.

זה יגרום לעליה במכירות ושימוש בא.מניעה ובדיקות.

בין אם המידע שם נכון או לא, גם לא עקרוני לי במיוחד. העיקר שיתן את התוצאות הנחוצות.

זה יגרום לעליה במכירת א. מניעה ללסביות? האם

ללסביות בכלל יש מושג מה הם אמצעי המניעה עבורן ומה הסכנות (הלא פחותות מבמין הטרוסקסואלי)

אבל איפה זה קשור לא.מניעה ללסביות?

הכתבה על קונדומים ומחלות מין, בעיקר.
א.מניעה ללסביות אל הוזכרו בכתבה.

וזאת בדיוק הבעיה. הם לא הוזכרו בכתבה והם

כנראה לא מזוכרים הרבה גם ביחסי המין בין נשים. זו כתבה על שימוש מופחת באמצעי מניעה, כאשר לגבי רוב האנשים המשמעות המיידית היא קונדומים, מה שהופך את המין הלסבי
שהינו לא פחות מסוכן מהבחינה הזאת למסוכן אפילו יותר - כי נשים אינן מודעות לכך שהן צריכות לשמור על עצמן, מפני מה וכיצד.

זה הנושא שרציתי להעלות.

א.מניעה ללסביות לא הכי חשובים בעיניי

הרבה, הרבה יותר חשוב לקדם בדיקות, הבנה מה זה בכלל מחלות מין
ממה אפשר להדבק, ממי
ממי לא
שחשוב להבדק שנית, שחשוב להבדק יחד.
שחשוב לא לזלזל בזה, אף לא פעם אחת ואף לא חלקית.
שתרומת דם לא מחליפה בדיקה ולא רק חדירה מדבקת.. וכו.

אז את למעשה נגד סטוצים ונגד

לקיים יחסי מין לפני שעברו שלושה חודשים של התנזרות על שתיכן (שרק אז אפשר לקבל תוצאה מדוייקת של בדיקות מסויימות). מעבר לזה, לא הכל אפשר לבדוק אז גם חיסון (גרדסיל)
חשוב. גם ללסביות.

כתבתי בפירוש ולא אחת שאין לי דבר נגד סטוצים

או מין מזדמן.

מציעה להבא לקרוא מה שאני כותבת:) לא מה שאת רוצה לקרוא..

למעלה