ליעל, אור ובעצם לכולן....
אתן לא מבינות בכלל כמה חיזק אותי השבוע הזה לדעת שאני מדברת עם בנות, נשים שעוברות אולי או עברו חלק מהדברים שאני מתמודדת איתן בתור לסבית.. ואולי לא רק בתור לסבית משום מה תמיד נראה לי שהקשיים שיש אצלי בקשר הם נחלת הקשר שלי בלבד או נחלתן של אוהבות הנשים בעולם.
אני מתקשה מאוד לעשות את הדברים בהירים, הכל מאוד מסתכל ומבלבל, דיברנו בסוף השבוע, היה משבר מאוד קשה אמרתי לה שאני עוד לא מוכנה שלי זה נראה כרגע פזיז ושאני חוששת שהזמן שבחרנו להביא בו את הילד הוא זמן שיכול קצת לסבך אותנו, שאני רוצה בשבילנו עתיד קצת יותר בטוח וטוב, ששתינו נסיים את הלימודים לפחות. לא ארחיב יותר כי זה סתם יחזור על עצמו, היא ממש נשברה, כי תכננו את זה במשך כמה חודשים...ופתאום הכתי בה עם זה...והיא חשבה שזה לא יקרה. היא לא עזבה....
היא אמרה שהיא נשארת, אחרי יום וחצי סוערים מאוד, של בכי בלתי פוסק מצד שתינו,
ואני חושבת לעצמי, לקחתי ממנה את כל שמחת החיים שהייתה לה וההתרגשות מהמאורע ...
ועכשיו היא מדוכאת מאוד, קצת יותר מרוחקת (טוענת שלא) ובעיקר עצובה,
אנחנו לפני מעבר דירה והיא החליטה שמעכשיו רק אני מחליטה הכל, לאיזו דירה וכמה זה מתאים לשלם וכו' ואני ממש בנאדם שצריך לעשות יחד, לקבל בטחון על כל דבר שהוא עושה, לדעת שהוא נכון...(כנראה גם זו אחת הסיבות שכתבתי לכן כאן)
ועכשיו היא נראה לי "מענישה" אותי,
זוגתי היא מאוד השולטת בקשר, אוהבת לקבל את ההחלטות, ואני בעצמי נראה לי די אהבתי להיות מובלת,
אבל הסופ"ש היה קשה, ולראות אותה כל כך מרוקנת עושה כל יום למבאס, מדיר שינה, ואם יש שני מבחנים לעבור השבוע, (שכבר נכשלתי בהם לצערי לפני שבועיים) אז לא נראה שזה אפשרי...
כבר בחמישי הלכתי וקניתי לה מתנה טבעת אירוסין מחודשת שכבר מזמן דיברנו עליה (אנחנו נשואות), אבל כסף...לא משפר מצברוח במקרים כאלה, וכנראה זו בכלל הייתה טעות לנסות, אני מאוד מתוסכלת מהמצב, מצד אחד בחרתי משהו שאני מאמינה בו, להמתין עם זה עוד קצת, לסיים את הלימודים, ומצד שני הוצאתי ממנה את כל האויר,
כל מה שרציתי הוא שהיא תסיים את התואר, תעשה סטאז' ותבחר מה לעשות משם, היא לא חייבת להיות עו"ד אבל חשוב לסיים את מה שהתחילה, ואני חוששת מאוד שבמקרה שלה, הילד יוציא אותה מהאיזון והיא לא תקדם את עצמה לשום מקום,
היא כמובן טוענת שזה המצאות שלי, ושהיא תצליח מאוד גם בלי זה, חושבת שהריון זה לא ביג דיל, ושהיא תוכל להמשיך לעבוד כבר חודש לאחר הלידה, אני באמת לא מבינה בזה כי מעולם לא ילדתי, אבל נראה לי שזה קצת יותר מסובך...
תודה רבה לכל המגיבות כל כך כיף לדעת שלאנשים אכפת, אני חושבת שהמקום הזה, הפורום הזה הוא מקום מאוד מיוחד, עבורי הוא כזה, גם לפני שכתבתי לכן הייתי מציצה פה לא אחת, מתעניינתת בסיפורים של בנות כאן, לומדת המון,
אתן מקסימות בזה אין לי ספק.