עבודה יפהפיה. אהבתי.
ע ענת אורפז New member 12/2/07 #15 אמא של קורן ../images/Emo140.gif הצלחת גם הצלחת !!! יופי של טקסטורה יצרת !!! כל הכבוד !!! אני שמחה שפטנט החול הועיל לך !!!
אמא של קורן ../images/Emo140.gif הצלחת גם הצלחת !!! יופי של טקסטורה יצרת !!! כל הכבוד !!! אני שמחה שפטנט החול הועיל לך !!!
ק קדם2 New member 12/2/07 #16 אמא של קורן,../images/Emo140.gif מפתיעה אותי כל פעם מחדש, הרעיון מקסים וגם העבודה. כל הכבוד.
ב בנבית New member 12/2/07 #23 אמא של קורן../images/Emo2.gif..... ראיתי את העבודה שלך עוד בצהריים ולצערי לא הצלחתי להגיב במחשב של העבודה אז אני אגיב עכשיו.... מ ק ס י ם.....מ ק ס י ם.....מ ק ס י ם!!!!!!!!! יופי יופי של רעיון קבלי על הצביעה!!!
אמא של קורן../images/Emo2.gif..... ראיתי את העבודה שלך עוד בצהריים ולצערי לא הצלחתי להגיב במחשב של העבודה אז אני אגיב עכשיו.... מ ק ס י ם.....מ ק ס י ם.....מ ק ס י ם!!!!!!!!! יופי יופי של רעיון קבלי על הצביעה!!!
ע ע י ד י ת ב New member 15/2/07 #32 אמא של קורן! את מדהימה אותי כל פעם עם העבודות המדהימות שלך והרעיונות המופלאים שלך לי הם ממש נראים אבן והם מקסימים!
אמא של קורן! את מדהימה אותי כל פעם עם העבודות המדהימות שלך והרעיונות המופלאים שלך לי הם ממש נראים אבן והם מקסימים!
ת תמידאמא של New member 16/2/07 #36 אומנות שהיא גם שימושית והכי חשוב מקורית. אני מאוד אוהבת את המראה שלהן .מראה אבן ממש. וגם שהתפקיד שלהן לא מיד ברור אבל בהחלט שימושי. נהדר . סוף שבוע נפלא
אומנות שהיא גם שימושית והכי חשוב מקורית. אני מאוד אוהבת את המראה שלהן .מראה אבן ממש. וגם שהתפקיד שלהן לא מיד ברור אבל בהחלט שימושי. נהדר . סוף שבוע נפלא