מה אתן אומרות? נראה כמו אבן או שצריך מיקצה שיפורים...?
א אמא של קורן New member 12/2/07 #4 דרך אגב, היום קניתי לאכה של יאכט ורניש מה שהמלצתם פה בשביל טוש פרמננט והמחיר היה 18 ש"ח, פה נאמר משהו כמו 50 ש"ח אם אני לא טועה .
דרך אגב, היום קניתי לאכה של יאכט ורניש מה שהמלצתם פה בשביל טוש פרמננט והמחיר היה 18 ש"ח, פה נאמר משהו כמו 50 ש"ח אם אני לא טועה .
D Dana agm New member 12/2/07 #6 אמא של קורן מקסים ../images/Emo140.gifואכן נראה כמו אבן בקשר ליאכט אני קניתי ב-70 ש"ח
א אסנת אבידן New member 12/2/07 #7 איזו שאלה זה נראה כמו אם כל האבנים הן בטח שואפות להגיע למראה כזה "אבני", ולעבודה הזו הייתי קוראת יצירה של ממש. נהניתי להתבונן שוב ושוב
איזו שאלה זה נראה כמו אם כל האבנים הן בטח שואפות להגיע למראה כזה "אבני", ולעבודה הזו הייתי קוראת יצירה של ממש. נהניתי להתבונן שוב ושוב
א אמא של קורן New member 12/2/07 #11 אסנת זו טכניקת הכל הולך עירבבתי צבע קרם עם לבן בכדי להבהירו זה היה הרקע אח"כ הכהתי את אותו הצבע עם חום חאקי כזה וצבעתי מעל אך לא כיסיתי הכל, בקיצור עירבוב של כמה צבעים בגוונים הדומים לחול. בצבע הראשון ערבבתי גם מעט מאוד חול ים כמו שהציעו לי פה, בסוף נתתי נגיעות ממש פה ושם של לבן.
אסנת זו טכניקת הכל הולך עירבבתי צבע קרם עם לבן בכדי להבהירו זה היה הרקע אח"כ הכהתי את אותו הצבע עם חום חאקי כזה וצבעתי מעל אך לא כיסיתי הכל, בקיצור עירבוב של כמה צבעים בגוונים הדומים לחול. בצבע הראשון ערבבתי גם מעט מאוד חול ים כמו שהציעו לי פה, בסוף נתתי נגיעות ממש פה ושם של לבן.
א אמא של קורן New member 12/2/07 #10 טעות. זו לא לאכה של יאכט אלה ורנש ורניש משהו כזה זה כנראה חיקוי, פשוט היתה מדבקה על השם ובעלי לא ראה והמוכר אמר לו שזה יאכט. אך בכל זאת ניסיתי על טוש פרמננט ולא נימרח.
טעות. זו לא לאכה של יאכט אלה ורנש ורניש משהו כזה זה כנראה חיקוי, פשוט היתה מדבקה על השם ובעלי לא ראה והמוכר אמר לו שזה יאכט. אך בכל זאת ניסיתי על טוש פרמננט ולא נימרח.
K kerendruker New member 12/2/07 #14 אפשר לקבל תצלום של טוש פרמננט בארה"ב קשה לי למצא את הטוש הנ"ל אשמח לקבל שם חברה ותמונה אם אפשר .
ש שמים ירוקים New member 13/2/07 #25 או staedler permanent או artline high performance מס 70 או מס 700
K kerendruker New member 15/2/07 #30 תודה על העזרה קניתי אחד אבל לא אותו דבר יש הבדלים בין הסוגים כתוב על שלי גם פרמננט .
ז זואני2 New member 12/2/07 #20 אמא של קורן, עבודות מקסימות, "עיצוב המוצר" בהתגלמותו!!! ונראה בהחלט כמו אבן!