פתח תקווה
י יצורה New member 2/11/09 #25 אני לא יודעת אם בצבע הזה אבל בפעם האחרונה שעברתי שם (לפני כחודש), עוד היו "שאריות" משנה שעברה במחיר בו קניתי אותך (100 ש"ח). אני מניחה שעכשיו הם חידשו מלאי והמחיר בהתאם.
אני לא יודעת אם בצבע הזה אבל בפעם האחרונה שעברתי שם (לפני כחודש), עוד היו "שאריות" משנה שעברה במחיר בו קניתי אותך (100 ש"ח). אני מניחה שעכשיו הם חידשו מלאי והמחיר בהתאם.
ל לי וולף New member 31/10/09 #15 לגמרי! אני קצת מחדדת את המלצתי הקודמת (שזה מסורבל וכו'..) ובהחלט ממליצה ל'משימות קצרות' (אין לי כלבים אבל החנייה של הירקן היא שדה בוצי ) ולגבי החיוך... כל כך נכון! מעבר לדילוג הקל בשלוליות, שמחזיר לילדות, המבטים המופתעים מסביב תמיד משעשעים אותי...
לגמרי! אני קצת מחדדת את המלצתי הקודמת (שזה מסורבל וכו'..) ובהחלט ממליצה ל'משימות קצרות' (אין לי כלבים אבל החנייה של הירקן היא שדה בוצי ) ולגבי החיוך... כל כך נכון! מעבר לדילוג הקל בשלוליות, שמחזיר לילדות, המבטים המופתעים מסביב תמיד משעשעים אותי...
T T i k t a k i t New member 1/11/09 #23 באמת ורוד ישמח לבב אנוש במיוחד בחורף! איזה רעיון נהדר לטיול עם הכלבה, אולי אני אאמץ ולעניין שאר הגוף-בחורף שעבר היתי לובשת מעל המעיל מעין מעיל פלסטיק םע כובע, ענק למדי... נראה לא אופנתי בעליל אבל לפחות לא נרטבים יחסית
באמת ורוד ישמח לבב אנוש במיוחד בחורף! איזה רעיון נהדר לטיול עם הכלבה, אולי אני אאמץ ולעניין שאר הגוף-בחורף שעבר היתי לובשת מעל המעיל מעין מעיל פלסטיק םע כובע, ענק למדי... נראה לא אופנתי בעליל אבל לפחות לא נרטבים יחסית