מה אתן אומרות

מה אתן אומרות

אני מתה לקנות מהחנות הזו כבר 3-4 שנים ועכשיו התפנה לי תקציב. רק מה, החבר מזועזע! הוא טוען שהכל מכוער רצח. בא לי על מגפי הגומי (לא פרקטיות בעליל בגלל הצמר שלא מתאים לבוץ והחומר שלא מתאים לקור) או על הג'קט. מא אתן אומרות? בתמונה המגפיים.

המגפיים מזעזעות בעיניי, וגם את הז'קט לא אהבתי

אבל מה אכפת לך מה אנחנו חושבים?! נדלקת קשות??? קדימה למה את מחכה?????????????

לי וולף

New member
מאד לטעמי!!

הג'קט במיוחד! את הערדליים אני מחבבת אבל מכיוון שפעם רכשתי לי זוג (כשגרתי במדינה גשומה יותר..כמוך), אני חייבת לציין שזה קטע נחמד וכייפי אבל לא באמת היה לי נעים או נח להסתובב עם הנעליים האלו לאורך זמן (יום שלם). יש קצת ריח של גומי ותחושה מסורבלת (אבל אני גם לא גבוהה במיוחד. אני בטוחה שעם רגל ארוכה יותר זה פחות מורגש) בקיצור...מה שאני אומרת זה "תתחדשי ותהני"! ותמשיכי להתייעץ איתנו...זה כיף כמעט כמו ללכת בעצמנו לקנות

איזה אתר.... יו... מה נכנסתי....

אני מתה על כובעים ויש שם כובעים מקסימים.... נדלקתי ממש על 2 קצת יקר אבל נראה לי שארכוש לי אחד... אני אומרת לכי על זה אני אוהבת דברים יחודיים ולא משהו שיש לכולם, למשל השבוע באתי עם חולצה שלדעתי הייתה מהממת וגם יקרה מקסטרו פתאום אני רואה משהיא בעבודה עם אותה חולצה ממש התבאסתי ושנה הבאה זה לא יהיה פרקטי. זה מיוחד לא תראי את זה על אף אחת, לכי על זה. במידה ואת מפתח תקווה אפשר שנזמין יחד ונתחלק בדמיי משלוח... אני ממש נדלקתי על הכובע קורדורוי סגול....

goldy

New member
המגפיים יפות הז'קט לא

בנוגע לנעל *עצמה*: להחליף את החלק השחור-אפשר כהה במשהו ציבעוני.

Fun Fair

New member
הג'קט מ-ט-ר-יף!!!!

המגפיים לא לטעמי
אני כ"כ רואה את הג'קטהזה משתלב בארון שלי

תודה לכולן על התגובות!

אני חושבת שאלך באמת על הג'קט בגלל שהמגפיים לא נוחים ולא שימושיים. במדינה גשומה יש אכן שימוש רב למגפי גומי אבל בגלל שאלו מעוטרים בצמר וגם עולים פי 5 ממגפי גומי רגילים, תהיה בעיה גדולה לנעול אותם בגשם. למי ששאלה - מדובר ברשת סקוטית שמחזיקה רק דברים מהסוג הזה שעשויים חלקית או ברובם מבד משבצות (טארטן) סקוטי אבל בצבעים לא שגרתיים. החנות נמצאת בעיקר היכן שיש הרבה תיירים. אז אני לא ממש מתפח תקווה, אני במרחק הליכה מהחנות עצמה
אני אעדכן במידה וירכש הג'קט!

תקני תקני מגיע לך משהו לנשמה....

תמיד שאניקונה איזה בגד אני אומרת לבעלי הייתי חייבת משהו לנשמה.... שלחתי לבעלי שיעשה לי הפתעה ויקנה לי את הכובע... חולה על כובעים... יש שם בהחלט דברים יפים.

לי וולף

New member
../images/Emo182.gif הזכרת לי נשכחות, ומזה"א איפשר...

קבלו אותן.... הרגליים שלי כמו שלא חשבתי שייחשפו פה לראשונה

היום הלכתי עם מגפי הגומי שלי ../images/Emo13.gif

שהן בצבע קרם עם גולגולות ושושנים
אבל דוקא לא ירד גשם...

נו, אם כבר משוויצים

אלו שלי. אכן קשות לבליעה. קניתי אותן ברגע של חולשה, או יותר נכון דיכאון שרק קניות יכלו לפצות עליו. האמת היא שבא לי WELLIES (כך קוראים למגפי גומי פה) אמיתיות של החברה המקורית שמייצרת אותם. בצבע אחד. הבעיה היא שהן עולות פי 5 מהרגילות (50 פאונד).

יצורה

New member
מגפי גומי שולטותתתת!!1

בחורף שעבר הייתי חוזרת מכל טיול עם הכלבים בגרביים ספוגות במים ומקללת את השלוליות. בסוף החורף שעבר הייתי בחנות שמכרה את היפיופות האלה
בשליש מחיר (סופעונה, נו). קצת התלבטתי (בעיקר כי אני לא טיפוס של ורוד), אבל חברה טובה שהייתי איתי שיכנעה אותי לקנות אותן בטענה שורוד ישמח לבב אנוש. קיץ שלם הן ישבו בארון, ממתינות בשקית המקורית, והיום סופסוף יצא לי לחנוך אותן. נרטבתי כהוגן בגשם שירד (לא רק שאני שונאת מטריות, זה גם בלתי אפשרי לתמרן עם מטרייה ועם שלושה כלבים, אז פשוט ויתרתי על הרעיון), אבל הרגליים נשארו יבשות וחמימות. תוסיפו לזה את העובדה שקיפצתי בכל שלולית כמו ילדה קטנה, ותגיעו גם אתן למסקנה שמגפי גומי צריכות להיות פריט חובה בכל ארון.

למעלה