מה אתן אומרות על ציד הפדופילים ברשת?

catchet

New member
מה אתן אומרות על ציד הפדופילים ברשת?

אני מתכוונת לתופעה שסוכני משטרה מתחזים לנערות צעירות כדי לאתר פדופילים. האם זו פעולה ראויה לדעתכן?

catchet

New member
לא שזה לא ראוי

השאלה האם שיטה זו מצליחה להרחיק את הפדופילים, או שאולי להפך - "מייצרת" אותם? זה לא נראה לך קצת כמו לנסות ללכוד גנבים פוטנציאליים, באמצעות השארת ארנק פתוח באמצע הרחוב, כשמזומנים מבצבצים מתוכו?

catchet

New member
כנראה שלא

אבל אני חושבת שיש מספיק סוטי פעילים, כלומר לא באמת צריך לחפש אותם. אינך חושבת?

בעניין של פדופילים אין דרך אחרת בעיניי

ראית סרטונים על זה ביוטיוב?
לפעמים תופסים רשת שלמה, איך היו עושים את זה אחרת?
זה גם מונע פגיעה אמיתית וגם מרתיע.
אני חושבת שאולי לא ירדתי לסוף דעתך

Berethor

New member
סרטון טוב, וזה גם אחד הדברים הטובים בכך שלנשים לא משתנה הקול

ולכן האישה שישבה לצידו של אביב גפן הייתה יכולה להתחזות יותר בקלות לבת 13 כדי לחשוף את הפדופיל בשיחת טלפון, שמתי לב גם שמדובר בצא'ט של תפוז או בצ'אט של וואלה שם, יש לצ'אטים שלהם עיצוב דומה, ובעיקרון בשניהם אסור להשתתף מתחת לגיל 18, לכן בגיל שם לא ניתן לרשום פחות מ18, אבל בכינוי עדיין יכולים לרשום גיל צעיר יותר.

catchet

New member
זה לא נכון שלנשים לא משתנה הקול

גם לנשים משתנה הקול, רק שזה פחות מורגש מהשינוי של הנערים.
&nbsp
מוזר מה שאתה אומר, רואים שהבחורה מציגה את עצמה כילדה בת שלוש עשרה, וחוזרת על זה שוב ושוב, כך שאו שלא מקפידים על עניין הגיל, או שמדובר בצ'ט אחר.

Berethor

New member
אביב גפן פשוט רשם את המספר 13 בכינוי, במקום בסעיף של הגיל

זאת הדרך שעוקפים את האיסור על קטינות לכנס לצ'אט, בנוסף אביב גפן גם בצ'אט הכללי את הגיל, וככה הם ראו את זה. בכל אופן במשום שבמלא אסור לקטינות להיכנס לצ'אט של תפוז ולצ'אט של וואלה, אז אני לא בטוח כמה נערות בפועל מוטרדות על ידי פדופילים, משום שיש מצב שכל הקטינות בצא'טים הן לא אמיתיות, זה יכולים רובן ככולן שוטרים או סתם אנשים אשר רוצים לעשות צחוק מהפדופילים.

משתנה, נעשה עמוק ועשיר יותר. אצל זכרים

הקול פשוט נעשה עבה וגס. אתמול שמעתי נער מתבגר שהתחלף לו הקול, והצחוק שלו נשמע כמו נביחה חחחחחחח. אבל צריך לציין גם שהוא שייך לשכבה חברתית ירודה.

catchet

New member
לא יודעת למה היית צריכה לציין

שהוא היה שייך לשכבה חברתית נמוכה. כאילו איך זה קשור לעובדת שינוי הקול?

aaa123

Member
יש התחזות שבאמת יכולה לייצר פושעים אבל כאן זה לא המקרה

במיוחד שלפי מה שקראתי זה לא שהשוטרת שהתחזתה לילדה התחילה להציע הצעות מיניות למבוגרים(שגם במקרה זה ברור שאסור להם לקבל את ההצעות האלו).
&nbsp
&nbsp

catchet

New member
אני לא יודעת איך התנהלה החקירה הזו

אבל נראה לי קצת מוזר שצריך לחפש פושעים.

aaa123

Member
לא נראה לי בכלל מוזר כי פושעים לא הולכים מיוזמתם למשטרה

להסגיר את עצמם,ובהרבה מקרים הקורבנות כלל לא מתלוננות במשטרה(במיוחד בעבירות מין) כך שאם המשטרה תחכה לתלונות כדי לחקור היא אפילו לא תחפש רבים מהפושעים.

catchet

New member
אני חושבת שיש מספיק פושעים גם ככה

ולא באמת צריך לחפש אותם, אבל אולי אני טועה.
&nbsp
השאלה היא אם הנטייה הזו הייתה באה לידי ביטוי ללא התערבות החוקרת.

זה נועד בשביל לחשוף אותם

זה לא מספיק שהם יפנו לילדה בת 13 וידברו איתה, זה מתחיל להיות פלילי כשהם מבקשים ממנה תמונות חושפניות או שולחים אליה,
וממש פלילי כשהם גם קובעים להפגש איתה.

חובה לחשוף אותם.

למעלה