מה אתן אומרות על ציד הפדופילים ברשת?

Berethor

New member
כן בערך, השחקנית Emily Kinney שחקה בת 16 בסדרה המתים המהלכים

למרות שהיא בת 29 במציאות, יש אנשים שנראים יותר צעירים מגילאם, או יותר מבוגרים מגילאם, להבדיל הזמר נדב גדג' בן ה16 נראה הרבה יותר מבוגר מגילו. בכל מקרה המושג פדופילים הוא בהשאלה כאשר מדובר בנערות, כפי שהמושג ילדות כאשר מדובר בנערות הוא גם כן בהשאלה. משום שאנשים מגיעים לבגרות מינית בגיל ההתבגרות, אז מבחינה חזותית זה באמת יכול לבלבל לפעמים, בכל מקרה החוק אוסר על מבוגר לנהל קשרים עם קטינה, גם אם ביהדות בתקופת התנ"ך זה היה מותר, עד היום עושים בת מצווה בגיל 12 ולא בגיל 18, יש לציין גם שלדוגמה בהודו וערב הסעודית זה מותר עד ימנו.

"Emily Kinney is an American actress and singer who portrayed Beth Greene in AMC's The Walking Dead."

http://walkingdead.wikia.com/wiki/Emily_Kinney

"נדב גדג' (נולד ב-2 בנובמבר 1998‏) הוא זמר ישראלי, זוכה העונה השנייה של תוכנית המציאות "הכוכב הבא", ונציג ישראל בתחרות הזמר של האירוויזיון לשנת 2015 אשר זכה במקום התשיעי."

https://he.wikipedia.org/wiki/נדב_גדג'

Berethor

New member
דווקא לראות יותר צעירות מגילן זה משהו שלא מעט נשים היו רוצות

"So, by studying magic or through being extraordinarily gifted genetically, you've managed to acquire the power to cast flashy destructive spells, brainwash people en masse, and pretty much bend the whole of reality to your will. What is the first thing you do?"

"Well... if you're a woman, the first thing you probably do is use your magic to make yourself look like a Vogue cover model. As villains tend to be defined by their vices, it's only natural then, that female villains would gravitate towards vanity."

"While any sorceress who looks over 40 runs the risk of being ridiculed for her less than perfect looks, ancient-looking wizards, Warlocks and male magic users are rarely subject to the same kind of ribbing. They will also be far less likely to fly off of the handle when called "Old man" or "Gramps", even when they have no grandchildren. Many of them may actually be trying to purposely cultivate the "wizened old man" look to inspire respect or get their enemies to underestimate them. It should be noted that some female characters do act this way as well, but they're going for the obvious smartalecky hag gimmick, which only in recent years has become popular enough to be taken seriously."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/VainSorceress

"Without the healing and age-reversing power of the Golden Flower, Mother Gothel is a very elderly woman, looking between eighty and ninety years old, possibly older. Her sagging skin is covered in multiple wrinkles, noticeably on her hands, arms and face, and she bears many signs of old age. Her thin hair, while still having the curling locks of her youth, is dull, a combination of white and pale gray. Gothel's veins are especially prominent in her hands and wrists, like most elderly people, and she has several bumps and other marks on her face. Her nails are thin and look far from healthy-looking, and her face and body overall do not look full, like a younger person's. In her very first scene, the elderly Gothel wore a black dress, probably because black is a more suitable color for an older woman."

"With the power of the Golden Flower, Mother Gothel reverts to her youthful appearance. Her skin is flawless, smooth, and a shade of very pale ivory, lacking freckles. She is a tall, slender woman, looking to be in her early thirties or at least late twenties. Gothel is a beautiful woman, with large, gray eyes, framed by black eyelashes and eyelids that have brown eye shadow. Her cheeks are dusted with blush, probably to warm up her pale skin tone. Her black hair falls past her shoulders, and is very thick and curly, with two or three curls hanging over her forehead. While Gothel appears to be a young woman, she (possibly) does carry one sign of her true age: the color of her nails. Her nails are a dark, brownish-gray, which could be a sign of her age, since nail polish hadn't been invented in the time of when Tangled is set. She wears diamond-shaped golden earrings, and a flattering crimson-red dress, which has a faint dappled pattern with a gold trim. It has matching sash with gold buckle, and she wears brown shoes. Whenever Gothel leaves the tower, she brings a hooded black cloak."

"The effects of the magic that keeps Gothel young soon wears off - she needs to replenish it very often, otherwise her aging will return, shown when her hair shows graying and she forms dark eyebags and wrinkles. The aging returns daily, it appears - Gothel left the tower on Rapunzel's birthday, with the magic in full effect, based on her entirely youthful look. However, less than a day later, in the "Mother Knows Best (Reprise)", Gothel's black hair already possesses gray streaks, and her skin isn't as smooth as before."

http://disney.wikia.com/wiki/Mother_Gothel

GreenMamba

New member
פעולה ראויה מאוד

למעשה, המונח "ציד פדופילים" מטעה, כי הוא נותן הרגשה אקטיבית מצד ה"ציד"
המונח המדוייק יותר הוא הנחת מלכודות לפדופילים.
צטמיני המלכודות לא פונים באופן אקטיבי לגברים, אלא להיפך, נכנסים בניקים תמימים לחלוטין ומחכים שיפנו אליהם. למעשה, ברוב המקרים הם לא יכולים לדעת בכלל מי בצאט הוא פדופיל, מכיוון שהחלאות מתחזים לנערים, ו"יובל14" יכול להיות בן 14 או בן 44, כך שאין טעם בכלל לפנות אליהם.
לכן הטמנת המלכודות הללו לא "מעודדת" או "יוצרת" פדופילים או פיתויים חדשים, מפני שהם תמיד הצד היוזם של האינטראקציה, ומטמין המלכודת הוא הצד הפאסיבי.

catchet

New member
אפשר לבדוק את זה בקלות

פשוט להכנס לצ'ט ולראות מה מתרחש שם...

A לוןA

New member
הנה בדקתי (זהירות טריגר חריף!!)

להלן תוצאות הניסוי:
15 דקות בצאט של וואללה. הניק- רווית13. הכותרת- משעמם לי. לא נעשתה שום פניה אקטיבית והתשובות לשאלות שנשאלו היו קצרות ולאקוניות, ללא שום רמז מיני או פתייני.
&nbsp
תוצאות הסקר:
25 פניות שמתוכן:
100% גברים
3 הזהירו אותי להתרחק מהצאט
22 היו פניות מיניות, 21 מהם הציגו עצמם בין הגילאים 23-50, אחד בן 18
5 התחילות עם פניה מינית מלכתחילה (אפשר ללקק לך את הדגדגן? רוצה למצוץ. וכו')
כולם קיבלו את המידע שאני בת 13 וחצי, מאחד זה מנע להמשיך הלאה
7 ניקים היו מיניים במפורש (מלטף לך את השדיים, מפרק אותך, נוגע בך וכו')
הצעה אחת לזנות (1000 שקל תמורת סקס)
10 הצעות למצלמה/סקייפ/טלפון
&nbsp
זה מ15 דקות מאוד אניט חברתיות. אם הייתי מציג דמות יותר חביבה אני מניח שההצעות למצלמות, מפגשים וכו' היו בהתאם.
&nbsp
הולך להקיא.

aaa123

Member
שאלה:האם בצ'אט של ואללה נאמר במפורש

שהוא מיועד לאלו שמחפשים מין לפני שנכנסים אליו או לא?
&nbsp
אני חושב שזאת חוצפה להציע הצעות מיניות בצ'אט לא משנה למי(גם לבוגרים) אם לא נאמר לאלו שנכנסים במפורש שהוא מיועד למטרה זאת.
אני לא גולש בצ'אטים כך שאני לא יודע.
&nbsp
שאלה שניה:האם נאמר בצ'אט שהכניסה היא רק מגיל 18 ומעלה(אם לא מוזר שכל הפונים הציגו את עצמם בגיל 18 ומעלה)?
&nbsp
בלי קשר לתשובות לשאלות אלו אני מסכים שמדובר בהנחת מלכודות ולא בציד,ובהחלט יכול להיות מצב שמישהי נכנסת לצ'אט כזה מתוך שעמום כשהיא משקרת לגבי גילה על מנת להכנס,וזה כמובן לא אומר שצריך להיות מותר לפגוע בה.

A לוןA

New member
תשובות-

א. בצט ישנם חדרים שהינם מיניים במפורש (סקס, פנטזיות וכו') וכאלו שאינם מיניים במפורש (נשואים נשואות, חרדים, 30+,40+,50+ וכו')- לכן כמובן שאין הודעה שהצאט הינו מיני- מכיוון שיש בו חלקים מיניים- וכאלו שלא.
ב. לא נאמר, לא בתקנון הצאט ולא בכניסה אליו שהוא מיועד לבני 18 ומעלה. יחד עם זאת, אפשרות הבחירה בגיל מתחילה מ-18. הבחירה בגיל הינה חובה, והיא מוצגת לשאר הגולשים. זה כמובן לא מונע מקטינים להיכנס לצאט, במקרה שלי כתבתי בפירוש, גם בניק, גם בכותרת וגם בתוכן השיחה באופן מפורש שאני קטינה- ולא הייתי היחיד. היו שם הרבה ניקים עם ציון גיל לצד השם, בגילאים של בין 12-17

aaa123

Member
באיזה חדר גלשת(האם אפשר להבין מהודעתך שגלשת בחדר שהכותרת שלו

היתה משעמם לי מה שאומר שהוא לא חדר שהוא מיני במפורש)?

A לוןA

New member
יותר גרוע

גלשתי בחדר שכותרתו "לובי".
זה החדר הראשון שאתה נכנס אליו עם כניסתך לצאט, ובוודאי שאינו חדר מיני.
הכותרת "משעמם לי" היתה המשפט שגולש רואה כשהוא פונה אלי- רואים ניק, גיל, איזור בארץ ואת המשפט הזה.

catchet

New member
תודה אלון :)

האמת שדי צפוי. רק מלהסתכל מהצד, בלי להשתתף בשיח אפשר להבין בדיוק מה אנשים מחפשים שם. ומכאן השאלה - מה הצורך בסוכנים סמויים ובכל מני תחבולות מתוחכמות, כשהתמונה גם ככה ברורה לכל אחד?

A לוןA

New member
התמונה ברורה

אבל בשביל לצמצם את התופעה, צריך להכניס לכלא אחדים ולהרתיע את כל היתר.
בשביל להכניס לכלא- צריך הוכחות
עכשיו אפשר לנסות שני דברים-
האחד, לחכות שילדה שנפגעה תגיע לתחנת המשטרה להתלונן, ולהתחיל חקירת אונס כמו שאנחנו יודעים שהמשטרה "מצטיינת" בהן
השני- לנסות למנוע את האונס הבא, ע"י הטמנת המלכודות הנ"ל.
אישית אני מעדיף את הדרך השניה, אני בטוח שגם את.
זה לא מספיק להגיד- אני יודע שזה קורה- צריך גם לעשות עם זה משהו, שיעמוד בבחינה של בית המשפט
&nbsp
העובדה שלמרות שמודיעים בחדשות מדי פעם על תפיסה של נבלות כאלו אך עדיין אלו מהצאט פנו אלי בלי לחשוש לרגע- מעידה שהדרך עוד ארוכה, ושהתחום הזה נשאר פרוץ מדי זמן רב מדי.

catchet

New member
נראה לך שה"פעולה" הזו באמת תצליח למנוע את האונס הבא?

אני בספק. על כמה מקרי אונס שמעת שהתרחשו בעקבות התכתבות בצ'אט?

A לוןA

New member
לצערי, המון

אם זה בצאטים באתרים השונים- כולל צאטים באתרים המיועדים לילדים וכלה בהכרויות בצאט שממשיכות לפייסבוק, וואטסאפ ולעולם האמיתי
חדשות לבקרים מתפרסמות ידיעות על מבצעים שעורכת המשטרה ברשת, ולוכדת פדופילים שעל מחשביהם נמצאות תמונות של נערות ונערים איתם דיברו ואף נפגשו, ובחלק מהמקרים הדבר הוביל גם ליחסי מין (שלעיתים מוגדרים כאונס ולעיתים "רק" כבעילה אסורה בהסכמה)
הנה סתם דוגמא אקראית מגוגל

נעצר חשוד באונס של כמאה ילדות... בן 33, בחשד שהתחזה לנער בן 15 ברשתות החברתיות ואנס קטינות בנות 14-10.
http://news.walla.co.il/item/2840048

catchet

New member
מזעזע

תזכיר לי למה צריך את הצ'אטים האלה? כלומר מה מחפשים שם?

A לוןA

New member
כמו כמעט כל המצאה אנושית

אפשר להשתמש גם בזו לטוב ולרע.
צאט זה עוד צורת תקשורת. אם עושים איתה טוב או רע- זה כבר עניין אחר.
ההמצאות עצמן הן נייטרליות ברובן (נגיד, למעט כלי נשק).
&nbsp
וואטסאפ- זה טוב או רע?
כשאני יוצר ככה קשר יותר נוח עם המשפחה שלי זה מצויין. כשזה משמש להפצת תמונות עירום שצולמו בהיחבא- זה רע.
כנ"ל גם צאט. אנשים יכולים להשתמש בפלטפורמה לכל מיני דברים- החל מהיכרויות ועד שיחה בנושא משותף. הבעיה מתחילה כשמתחילים לנצל את זה לרעה.
ההוא שהציע לי 1000 שקל תמורת סקס בקלות היה יכול להיכנס למצב מאוד לא נעים מבחינתו, אם הייתי שוטר.

למעלה