מה אתם שונאים בסדרה נארוטו?

Kurayami

New member
חח היית חייבת להחמיא לו? עכשיו ...

הוא יהיה מרוצה מעצמו

Kawaii Me

New member
זכותו^_^ ../images/Emo29.gif

אמרתי את האמת כפי שהיא בעיני ^_^ למה לא להיות מרוצה מעצמך? כולם צריכים להיות מרוצים מעצמם מימלא, אז למה לא להש

Hikaru

New member
קיבה

זה הנינג'ה שתמיד עם הכלב החמוד והקטן אקאמארו.

Hikaru

New member
יודעת מה, כן חחחח בשבילך. :)

קיבה דמות מאוד טובה, אבל הוא קצת שחצן מדי פעם
ראה ערך מבחני צ'ונין והפרקים של המרדף שהוא אמר שצ'וג'י לא ינצח או משהו כזה.

כן.. אבל זה מה שעושה אותו

כ"כ חמוד! ^__^ השחצנות המטופשת הזאת שלו, ז"א.. זו לא שחצנות כמו של סאסקה, זו שחצנות שולטת!~ ^__^

kikome

New member
אני מסכימה לגמרי שהפלשבאקים מעצבנים

אבל אני לא מסכימה לגבי מה שאמרת לגבי זאבוזה. דווקא כל הקטע עם האקו ניסה לתת מסר על קימימארו. אחרי הכל, קימימארו והאקו הם בידיוק אותו הדבר, רק שלהאקו יש את זאבוזה, ולקימימארו אין אף אחד. זה נותן פרספקטיבה לגמרי אחרת על קימימארו... אם בהתחלה הוא נראה סנוב מסריח, זה שהקבילו אותו להאקו, והרי מהפרקים הראשונים יש לנו גישה דיי חיובית על האקו, נותן לנו את ההרגשה שאנחנו מבינים למה קימימארו נאמן לאורוצ'ימארו. האקו= קימימארו זאבוזה= אורוצ'ימארו

Hikaru

New member
זאת בדיוק היתה מטרת הפלאשבק

אני מסכים לגמרי! מפיקי האנימה הפתיעו אותי, זה היה יפה במיוחד.

dsol

New member
יש בזה משהו , אבל......

זה היה מיותר כי הקטע שהוא נשאר לבד סתם בא שם בסדר הוא דומה להאקו (אגב להאקו כן הייתה משפחה ! רק הם לא רצו אותו, אני זוכר נכון ?) וזאבוזה לאורו אבל זה מיותר להדגיש דבר כזה כי זה לא עזר לכלום לא פיתחו את זה לשום מקום סתם תקעו את זה שם

kikome

New member
אם אני לא טועה...

באנימה לא סיפרו עדיין על המשפחה של קימימארו... כלומר, יכול להיות שלקימימארו גם הייתה משפחה שנידתה אותו

dsol

New member
כן סיפרו

ראו את השבט שלו ואמרו שכולם מתו ורק הוא ראה את זה מההר

Hikaru

New member
המ. אז מה עם... ../images/Emo58.gif לפרק הזה..

הקטע שלא רצו את קימימארו? שמו אותו בכלוב. שלפו אותו רק מתי שהיו צריכים אותו. זאת לא נקראת בדיוק אהבה, או משפחה.

kikome

New member
אבל אחר כך אורוצ'ימארו

כן נתן לו את האהבה הזאת...

Hikaru

New member
מה אני אגיד לך אהבה...

זאת בערך אותה אהבה שהוא נותן לסאסוקה. בשבילו קימימארו הוא BODY CONTAINER. אלא אם כן אורוצ'ימארו אמר אחרת ואני לא זוכר.

אורוצ'ימארו כן נתן אהבה

לקימימארו >< תמונת הוכחה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~> ובגלל זה קימימארו אוהב כל כך את אורוצ'ימארו

Hikaru

New member
נו באמת XD

הוא עשה את זה כדי שקימימארו יבוא איתו XD איזה פדופיל

kikome

New member
הוא עשה את זה כדי שקימימארו יבוא

איתו, אבל קימימארו רואה את זה כאקט של מישהו שסוף סוף אוהב אותו, מישהו צריך אותו, מישהו רוצה אותו.

למעלה