קרולינה - צל עץ תמר
A ARTPOP New member 14/12/13 #67 Lady Gaga - Donatella משום מקום, השיר הזה, שהוא אחד השירים הפחות טובים מבחינתי בארטפופ, בא לי ממש בטוב. כנראה שהייתי צריך את פיסת הטראש הזאת.
Lady Gaga - Donatella משום מקום, השיר הזה, שהוא אחד השירים הפחות טובים מבחינתי בארטפופ, בא לי ממש בטוב. כנראה שהייתי צריך את פיסת הטראש הזאת.
A ARTPOP New member 14/12/13 #68 Beyonce - Superpower (feat. Frank Ocean) שיר די משעמם אבל הקליפ מעולה. היא נראית בו בול כמו שאקירה ב- Objection.
Beyonce - Superpower (feat. Frank Ocean) שיר די משעמם אבל הקליפ מעולה. היא נראית בו בול כמו שאקירה ב- Objection.
M Music Man XD New member 14/12/13 #70 Jimi Hendrix - All Along The Watchtower לא שמעתי את השיר הזה המון זמן!
א אבישי ר New member 14/12/13 #73 Beyoncé - Mine ft. Drake אני חושב שאני שומע את סמפה בקולות רקע. אם זה נכון, באמת היא הגשימה לי באלבום הזה כל מה שרציתי.
Beyoncé - Mine ft. Drake אני חושב שאני שומע את סמפה בקולות רקע. אם זה נכון, באמת היא הגשימה לי באלבום הזה כל מה שרציתי.
A ARTPOP New member 14/12/13 #75 קייטי בי משתפת פעולה איתו באלבום שלה! לשיר קוראים ''Play''. האלבום יוצא ב- 3 לפברואר. כל כך מתרגש היא תכלול באלבום את ''Aaliyah'' עם Jessie Ware.
קייטי בי משתפת פעולה איתו באלבום שלה! לשיר קוראים ''Play''. האלבום יוצא ב- 3 לפברואר. כל כך מתרגש היא תכלול באלבום את ''Aaliyah'' עם Jessie Ware.
A ARTPOP New member 14/12/13 #77 5AM, Easy Please Me, Katy On a Mission כדאי לשמוע את אלבום הבכורה הנהדר שלה, אבל באופן כללי שלושת אלה מסכמים יפה אותה לבינתיים. יש גם את Broken Reocrd, Katy On a Mission, What Love Is Made of, Aaliyah, Got Paid, Go Away ומלא שירים נהדרים.
5AM, Easy Please Me, Katy On a Mission כדאי לשמוע את אלבום הבכורה הנהדר שלה, אבל באופן כללי שלושת אלה מסכמים יפה אותה לבינתיים. יש גם את Broken Reocrd, Katy On a Mission, What Love Is Made of, Aaliyah, Got Paid, Go Away ומלא שירים נהדרים.
א אבישי ר New member 14/12/13 #78 שמעתי את שלושתם. זה בכלל לא רע, אבל לא לטעמי. בכל זאת יהיה מעניין לשמוע מה היא תעשה עם סמפה, כי סמפה ישדרג ככה או ככה כל שיר שהוא יגע בו (אני stan שלו. ).
שמעתי את שלושתם. זה בכלל לא רע, אבל לא לטעמי. בכל זאת יהיה מעניין לשמוע מה היא תעשה עם סמפה, כי סמפה ישדרג ככה או ככה כל שיר שהוא יגע בו (אני stan שלו. ).