Run Like Hell - Pink Floyd לא בדיוק שיר אבללל.... אגב, הזוי אחושרמוטה!
O otzzto New member 22/5/07 #38 Run Like Hell - Pink Floyd לא בדיוק שיר אבללל.... אגב, הזוי אחושרמוטה!
O otzzto New member 23/5/07 #43 טעות חמורה!!! אני בוש ומתבייש התכוונתי לON THE RUN כשכתבתי לא ממש שיר כי זה כזה טהנהנהנה והזוי כזה ואין ממש מילים עעעעעע טעות שלי.
טעות חמורה!!! אני בוש ומתבייש התכוונתי לON THE RUN כשכתבתי לא ממש שיר כי זה כזה טהנהנהנה והזוי כזה ואין ממש מילים עעעעעע טעות שלי.
פ פאנקי מאדר פאקר New member 24/5/07 #46 אבל גם און דה ראן זה שיר זה פחות או יותר הטראנס הראשון. אז טראנסים זה לא שירים?
V Voodoo Child In Time New member 22/5/07 #42 supertramp-breakfast in america יאללה איזה שיר.. עכשיו התחלף ל sizzla-blaze fire blaze
O otzzto New member 25/5/07 #49 התקוה 6 באולפן של עסק שחור משמיעים את........ אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעמיים!!!!!!!!!
O otzzto New member 25/5/07 #50 everybody hurts - R.E.M ואני בדיוק מגיע לקטע שזה הופך לדביק אחושרמוטה, אז אני מעביר..... אוווווו kashmir - led zeppelin
everybody hurts - R.E.M ואני בדיוק מגיע לקטע שזה הופך לדביק אחושרמוטה, אז אני מעביר..... אוווווו kashmir - led zeppelin