Radiohead- Paranoid android
נ נג היפה New member 20/5/07 #19 Dub Side Of The Moon של איזי אול סטארס... לצערי לא הייתי בהופעה שהם היו בארץ, הייתי בפולין. אחד הדיסקים.. במיוחד השירים (הקאברים) של MONEY ו ANY DUB U LIKE
Dub Side Of The Moon של איזי אול סטארס... לצערי לא הייתי בהופעה שהם היו בארץ, הייתי בפולין. אחד הדיסקים.. במיוחד השירים (הקאברים) של MONEY ו ANY DUB U LIKE
Y YuvaL FroM AkonamA New member 20/5/07 #20 באמת אחת ההופעות ../images/Emo13.gif בעצם הההופעה!!! אני דווקא יותר התלהבתי מ-radiored אבל dub side הוא גם בהחלט משובח ביותר.
באמת אחת ההופעות ../images/Emo13.gif בעצם הההופעה!!! אני דווקא יותר התלהבתי מ-radiored אבל dub side הוא גם בהחלט משובח ביותר.
P Pr0zac New member 20/5/07 #22 בסבוסה - שריף הילד הדרוזי האמת שראיתי את השרשור מזמן ורק עכשיו הגבתי והשיר מתנגן אצלי...
V Voodoo Child In Time New member 20/5/07 #25 if a war-bounty killer ועכשיו, אני אחזור להטביע את עצמי בלימודים למגן בהיסטוריה.
ש שירה מבנימינה New member 20/5/07 #26 אני מתה מהלימודים האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת היסטוריה!!!!!!!!!! מזל שיש אמא שעוזרת...
L LightbuIb sun New member 23/5/07 #45 היה לך מגן בהיסטוריה כבר? הימים שלפני המגן שלי היו רצחניים....
ש שירה מבנימינה New member 24/5/07 #47 כן..היה... ואני דיי בטוחה שנכשלתי... ישבתי מלא אבל לא חזרתי כמעט על החומר אז לא זכרתי כלום...
V Voodoo Child In Time New member 21/5/07 #30 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif תותחיםםםםם