Beach Boys - I get around
י יוליההה היחידה New member 17/6/07 #35 איך זה שאת - כנסיית השכל..יואל כנס שנייה אתה באמת מצפה שמישהו משרד"ר (מהדר) יבנה את אילן רמון ז"ל כשער? בושהה!!
איך זה שאת - כנסיית השכל..יואל כנס שנייה אתה באמת מצפה שמישהו משרד"ר (מהדר) יבנה את אילן רמון ז"ל כשער? בושהה!!
Y yo yoel New member 17/6/07 #38 ממש לא בושה. מקימים ליד פינת הנצחה, והשער זה הדבר הראשון שרואים שנכנסים לשבט... אני לא רואה שום בושה בלבנות את זה שער.
ממש לא בושה. מקימים ליד פינת הנצחה, והשער זה הדבר הראשון שרואים שנכנסים לשבט... אני לא רואה שום בושה בלבנות את זה שער.
C cohen shir New member 17/6/07 #40 ../images/Emo91.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifאבל שכחת משהו... הריקוד המטורף של השיר ההנהגתי...... שכב"גוס אלונוס מלכוס!
../images/Emo91.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifאבל שכחת משהו... הריקוד המטורף של השיר ההנהגתי...... שכב"גוס אלונוס מלכוס!
C cohen shir New member 17/6/07 #41 הייתכן ../images/Emo99.gifדניאל סלומון אני יודעת שזה חרוש אבל מה לעשות שיר לפאנים.
C cohen shir New member 17/6/07 #42 אצלך בעולם - אביתר בנאי../images/Emo23.gifשיר היפה בעולם!!!! פשוט מתה על השיר הזה.... אחד האהובים עליי ביקום.
אצלך בעולם - אביתר בנאי../images/Emo23.gifשיר היפה בעולם!!!! פשוט מתה על השיר הזה.... אחד האהובים עליי ביקום.
C cohen shir New member 17/6/07 #44 הזאב והאיילה - אביתר בנאי. ../images/Emo99.gifעוד שיר ענק פשוט שיר מקסים!!!!
C cohen shir New member 17/6/07 #45 אביתר בנאי - מתנות.../images/Emo77.gif פשוט אביתר בנאי מלך יש לו שירים כאלה טובים.
C cohen shir New member 17/6/07 #46 אני מרגישה ממש וויירדית שרק אני שומעת..... אביתר בנאי.... תשמעו גם! הוא מלך!
H hazofifnik New member 17/6/07 #49 לא אמרתי איזה שיר סורי : אמא תראי - אביב גפן ! ואח"כ יש שייגעצ ברשימה ( אחרי השירים של אביב גפן ) השיר הראשון הוא ראש הממשלה ! הצופיפניק ! ! ! צו - פי - בת - ים ! צופי צופי צופי בת - ים ! שבט דן האמפריה האדומה !
לא אמרתי איזה שיר סורי : אמא תראי - אביב גפן ! ואח"כ יש שייגעצ ברשימה ( אחרי השירים של אביב גפן ) השיר הראשון הוא ראש הממשלה ! הצופיפניק ! ! ! צו - פי - בת - ים ! צופי צופי צופי בת - ים ! שבט דן האמפריה האדומה !