מה אתם עמרים

x bay

New member
מה אתם עמרים

מה אתם עמרים לעזוב אוו להישר זה השעלה . מה אתם היתם עשים

dogli3

New member
עכשיו אני בטוחה מי אתה..

תעזוב, למען עתיד ילדיך.

dogli3

New member
(לגיל)

התעלם משגיעוט הקטיב. כל נסיון לשנות אותן לשווא הוא.

x bay

New member
יופי יש לך בעיה עם זה

יש לך בעיה עם זה יש לי זכות לישל כול מה שאני רוצה בפורים הזה ועם אני רוצה אני יגד כול מה שאני רוצה

x bay

New member
ו....

לכול אחד קשה באתחלה זה שאת חרשנית אושרמוטה זה לא עמור שאני גם אבל יש עד סימסר שלם את וכול השער עד תירו

x bay

New member
ו+++

עם את גם רוצה אני ישם את הפרטים המתים שלי

dogli3

New member
ראשית, אין צורך בלקלל.

שנית, לא מזמן אמרה מישהי משפט די נכון: "את לא חרשנית, את חכמה" אז חיים, במקום לקנא ולהשמיץ- תתחיל ללמוד. וכל שאר נסיונותיך להפיל אותי לשווא הם.

who is this

New member
חחח

יש הבדל ענקי בין חרשן לחכם.. חרשן משנן הכל בלי להבין למה ואיך, וחכם לומד אבל מבין למה ואיך... ויש אנשים שקשה להם ללמוד..

dogli3

New member
הנה עוד אדם שמבין עניין ../images/Emo13.gif

אולי תסביר את זה ל x bay (יש סיכוי שהתכוון לx boy) ולכל שאר שותפיי לכיתה? כולם חושבים שאני חרשנית (=כל היום רואה רק מחברות וספרים) כשכל מה שאני רואה אחרי הלימודים הם כדור ומחשב. אבל לאאאאאאא הם לא קולטים!! מעצבן עד תסכול.

who is this

New member
את מכינה שיעורי בית?

את מסודרת (קלסרים, מחברות, ספרים, הכל מצוחצח ומדוגם)? אם כן, למה שלא יחשבו ככה? אנשים חכמים לא באים לטכני...

dogli3

New member
מסודרת לחלוטין, אבל אין זה מצדיק

את ה-א-עובדה שאני חרשנית. אסור לבנאדם לאהוב לימודים? אז כן, אני אוהבת ללמוד, אבל אני בהחלט לא חרשנית. והמשפט האחרון שלך ממש מיותר. תגיד לי, מה רע בטכני?

who is this

New member
אחחחח

מה שהיה לי לא טוב בטכני אמרתי בפורום זה ובפורומים (לאו דווקא באינטרנט) אחרים אלפי פעמים.... וזה משפט דו משמעי, כי חכמים מתכוון לכאלה שהם מספיק חכמים להתרחק מהטכני, וחכמים כאילו אנשים עם ראש על הכתפיים ועם שכל בתוכו, כי בכטני לא ראיתי הרבה כאלה.. חרשנים יש.. חכמים ממש, אולי אחד בכל כיתה, וזה בקושי במקום שמתיימר להיות מוסד השכלה ברמה גבוהה כי לא התלמידים ולא הלימודים עצמם ברמה גבוהה...

dogli3

New member
טוב נו, מי אני שאשפוט?

אני בסה"כ מורעלת (צבאית וגם לימודית). כשאמצא רע בטכני אגיד לך: "וואלה, צדקת!", אבל עד אז...

who is this

New member
ככה אני הייתי בדיוק..

"לא, אין מצב שאני עוזב" "הכל מצוין פה" "על מה אתם מתלוננים? הכל פה טוב!".. הימים ההם... היו ואינם

x bay

New member
לרותם החרשנית

עומרים שאנשים בוחרים את הכינוי לפי האפי שלם אז אולי יש לך אופי. את אשר אתם מבינם למי שלא dogli3 זה פרוש של כלב

dogli3

New member
גיל, צא עליו!

"עומרים שאנשים בוחרים את הכינוי לפי האפי שלם" מי אומרים את זה? dogli_3 אינו בעל פירוש בכלל. ואם כבר, מר גאון, "דוגלי" זה מזון כלבים ולא כלב. חיים, סייג לחכמה- שתיקה.

x bay

New member
dogli

דוגלי מורכב משני מילם אחד דוג והשני לי עם מחברים את זה יוצה הכלב שלי את השאר תחשבו לבד

dogli3

New member
הטמטום.. זה מדהים כל פעם מחדש!

dogli זו מילה אחת ואם הייתה כוונה לשתי מילים אז הייתה הפרדה מקפית (-) אבל לא! אה, בוא נפרק "חיים". חי+ים. הו, הים חי! איך זה קרה?? ואם כבר מתעסקים בפירוק, אז dogli בהופכי זה ilgod ואם מפרקים את זה לשתי מילים אז il+god כלומר, אני אלוהי ישראל!! תמותו!!! עכשיו, סתום.

למעלה