מה אתם עמרים

אני רק רוצה לציין!!!!!

שהטמטום כאן כל כך גדול!!! שאני מתעצבן ובשוק באותו הזמן מקריאת ההודעה הזאת וכל מה שקשור לכינוי של רותם!!! באמת? dog זה כלב? אוקיי... אני עכשיו מוסיף את זה לרשימת המילים באנגלית שבחיים לא ידעתי!!! ובקשר לפירוש המרתק שלך לכינוי שלה, נכון ש-dog זה "כלב", אבל li זה לא באנגלית "שלי"! אז למה לעזאזל אתה מערבב פה עברית עם אנגלית??? אאא... הנה משהו מצחיק! "אונס קיפודים" אם מפרידים את זה, אז יוצא "אונס" שזה אחד שמבצע בעילה בכפייה, "קיפודים" שזה יונק קוצני! "את השאר תחשבו לבד". עוד קצת מהטמטום הזה והמחשב שלי קורס!!!

dogli3

New member
תראה מה קרה..

מרב שיש כל כך הרבה טמטום בהודעות שלך, שכחתי לתקן. ואני לא מדברת על לתקן שגיעוט קטיב, אלא על שגיאות לשוניות. אז הנה: שתי מילים ולא "שני מילים" כי מילה היא נקבה. אתה מבין? אייל, בוא נתחלק בעבודה: אני מתקנת מילים, אתה מפסק. בסדר?

x bay

New member
לרותם החרשנית

עומרים שאנשים בוחרים את הכינוי לפי האפי שלו אז אולי יש לך אופי.... את אשר אתם מבינם למי שלא dogli3 זה פרוש של כלב

dogli3

New member
לא שללתי ממך את זכות הביטוי, אז

תפסיק להתלהט. אם אתה רוצה לריב, אז כאן זה בהחלט לא המקום (וגם לא הזמן).

x bay

New member
יש לך בעיה

לא אני לא עלה חדש י לי בעיה מתורית יש לך בעיה עם זה את לא חייב לעגיב על הדברים שלי

dogli3

New member
בעיה מוטורית?

דיסלקציה זו בעיה מוחית, לא? ולאלה שזקוקים לתרגום (לא בא על מנת לפגוע בכותב ההודעה): "לא, אני לא עולה חדש. יש לי בעיה מוטורית, יש לך בעיה עם זה? אתה לא חייב להגיב על הדברים שלי."

תודה רותם על התרגום../images/Emo70.gif

באמת הייתי זזקוק לזה! אני אומר לך! זה רק אני שמוטרד שהילד הזה, שנראה כמו בדיחה חיה על אנשים על שגיאות כתיב, מציף לנו את הפורום המדוקדק כהלכה, בהודעות כאלו מזעזעות
נכון, מצד אחד אנחנו צריכים לקבל אותו ולא משנה, אבל מצד שני, היי, איש, אתה צריך לשכור מישהו שיעשה לך הגהה על ההודעות

אייל! דיברנו על זה!

לא הולכים לאינטרנט אחרי שחוזרים הביתה שיכורים או עייפים! וזה רק אני, או שצריך ילד עם "בעיה מתורית" כדי שאתה ורותם תסתדרו? כנראה שכשיש אויב משותף, ובמקרה הזה האויב הוא עילגות ברמה שטרם הכרנו, כדי שתשלבו כוחות ותעשו הכל בשביל לטפל בתופעה? מה יקרה אחרי שהוא ילך או ילמד לכתוב נכון (חחחח... כן! זה יקרה!)? האם תפסיקו להילחם בכוחות הרשע ותמשיכו ביעדכם בחיים: "לשנוא אחד את השני כדי שגיל יהיה משועשע מזה"?

תרשה לי שוב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה בית ספר אתה לומד? אם עלית לכיתה ב' המצב שלנו חמור.

dogli3

New member
לא לעניין.

לילד יש "בעיה מתורית" ואתה צוחק עליו? מעניין איך היית מרגיש לו היית במקומו.. (LOL, ROFL)

dogli3

New member
הוא בקמפוס בכל המקצועות.

כן, שמעון, גם בלשון. הוא צריך קמפוס לחיים עם כל הכאב שבדבר.

pure_as_fire

New member
ולמה הוא בטכני אם כך?

הרי זה אמור להיות מקום לאנשים איכותיים, מה לעשות, אתם שם הצוות בטכני עשיתם טעות. הבעיה שזה לא היחידה.

למעלה