מה אתם עושים?

שוויצר!!

הברך שלי נגעה בשלמה ביותר ממקום אחד מה אתה מנפנף לי גם לי יש מתי יש בצוותא? (בני כמה הם?)

כן קצת

הם ישבו איתו ...... צוותא או היכל התרבות תיכף מתחיל הוא תיכף7 היא
חמש

ואני קרואלה דוויל? ../images/Emo7.gif

אתה חייב להבין שהם רואים ממך ומחקים את ההתנהגות... לא לשלוח אותי ל-DVD אפעם יותר... ישבו איתו... יופי טופי לך!! פעמיים צוותא, וקיסריה... ואז אולי... נמחל לך על הפישול הערב (מתי מתחיל?) אתה באמת רוצה עוד ילדים?

מאוד רוצה עוד

ממש באוביקטיביות יצאו לי שניים שהם פשוט.....מדהימים ולא יוצא לי לגדל אותם כמו שחלמתי אז כן עו 2 לפחות בשירשור השני יש תמונה של הבן

אני אנסה למצוא את המילים

הנכונות בשביל לא לפגוע בבחור, למרות שמאוד קשה למצוא את המילים הנכונות אשתדל להיות עדינה עד כמה שאפשר, במידה ויש בנינו כימיה והשיחות זורמות אציע להשאר ידידים, ודווקא מתוך הידידות יכולה לצמוח אהבה מאוד גדולה.

גלית35

New member
התשובה שלי קצת מוזרה אולי כי../images/Emo20.gif

כמו שכבר כתבתי כאן פעם,יש מעט מאוד דברים שדוחים אותי אצל אנשים. ולפני כמה זמן יצא לי לדבר עם מישהו שלא נפלה לי הלסת שראיתי אותו במצלמה וששאל איך הוא נראה לי אמרתי לו דוגרי "קוף אתה לא" אבל לי משנה הנפש יותר. נראה לי שהוא נפגע קצת...

גלית35

New member
ממה היה לו טל- מזה שהוא לא../images/Emo20.gif

הפסיק לתת לי מחמאות כמה אני יפה,וכמה שהוא נמשך אלי,וחשב שאני באותו המצב כמוהו. אחרי שאמר הוא שאל מה אני אומרת עליו אז אמרתי את מה שאמרתי.

לא נפלה לך הלסת...

אני מקווה שאף אחת או אחד לא יפגע... ככה בימים הקצרים שאני פה ראיתי גולשת שדיברנו באיזה אתר...ואמרה לי אתה לא הטעם שלי... ואמרתי לעצמי בראש כמובן...וואללה כל החברות שהיו ךלי מגיל 12 שמות אותה באצבע הקטנה מבחינת מראה...וברחוב לא הייתי נותן בה עוד רבע מבט אבל מה שרשמה בכרטיס...זה מה שעניין אותי להכיר יודע שאני לא חתיך ולא מתקרב...אבל באמת מתי הסתכלתן גם על עצמכן באמת כולן חושבות שהן נראות כאלה מדליקות.. ושוב לא להיפגע זה רק להעיר...

maiula

New member
בגדול אני מאוד מנסה לא להתעלם

ולהסביר בצורה יפה ש"זה לא זה". כמו שגם אני הייתי מעדיפה שיגידו לי בפנים... מאשר להמשיך לקוות שאולי... יום יבוא....

למעלה