מה אתם עושים?

מה אתם עושים?

כשמישהו שולח תמונה(במסנג'ר או במייל)והוא לא מוצא חן בעיניכם? מה אתם אומרים כדי לא לפגוע? אתם מתעלמים ולא מחזירים שום תשובה? אולי אתם מנסים "לנער"אותו מכם בדרכים שונות? או שמא אתם בכל זאת נותנים צ'אנס וממשיכים לדבר כי אולי אופיו יעפיל על יופיו?

פשוט

תנהגי כפי שהיית רוצה שינהגו אלייך.. וככה על הדרך אולי תנסי להכיר את האדם ולא את הקנקן....

ממממ עם יד על הלב

אתה תמיד נוהג כפי שהיית רוצה שינהגו כלפיך? ואם היא ממש לא מוצאת חן בעיניך?

אילנה..

תשמעי לפני שנה וחצי הכרתי מישהי בפורום אחר בתמונה היא נראתה כמו נרקומנית...לא אהבתי את המראה אבל המשכנו לדבר ודיברנו תקופה ארוכה...ואז ערב אחד בלי להרגיש הזמנתי אותה לדייט....יצאנו נהננו צחקנו ולהפתעתי גיליתי בחורה יפה!!! חכמה ורגישה בצורה מדהימה היינו יחד כמעט שנה...ועד היום אנחנו חברים טובים ומדברים לפחות פעמיים בשבוע זה ענה על השאלה?

אם רוצה לתת צ'אנס, סבבה

ואם מאוד לא רוצה לתת צ'אנס. אז אין מה לעשות "אתה פחות הטעם שלי..." וזהו

אין כמו האמת

לפעמים גם אם האמת פוגעת היא עדיפה לא חייבים להיות מגעילים אפשר לומר דברים בצורה עדינה. אני לא מתעלמת כי לא הייתי רוצה שיתעלמו ממני פשוט מודה על התמונה ואומרת שאם כל הכבוד כנראה זה לא אם התמונה ממש אבל ממש לא נראית לי. ברוב המקרים אני מעדיפה לתת צאנ'ס לא רק ליופי החיצוני כי הכי חשוב זה היופי הפנימי.

אני ממזמן פישטתי לחלוטין את התהליך

הבאתי את זה לרמה של שתי אפשרויות: מקיאה לא מקיאה. כל תמונה של גורמת לי להקיא, אני ממשיכה הלאה ומנסה להכיר את האיש מאחורי התמונה. גם בגלל שאני לא מאמינה לתמונות יותר מדי, דיברנו על זה אתמול
וגם בגלל שאני מאמינה שהמשיכה האמיתית ארגיש אך ורק בפגישה, ולכן לא מוכנה לפסול עפ"י מראה לפניה. (כמובן שאם התמונה גורמת לי להקיא... אז כן). אם התמונה גרמה לי להקיא, אני אומר בצורה עדינה אך ברורה. בדרך כלל זה בנוסח "אתה נחמד, אבל זה לא הטעם שלי". עם תוספות לפני ואחרי.

חחחחחחחח שתהיי בריאה עם התאורים

שלך :) "ראיתי את התמונה שלך, אני מקווה שיש לי פראמין בבית" (ולא, זו לא היתה דוגמא למשפט לא פוגע)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני בטוח לא אשתמש בדוגמה הזאת,למרות שלפעמים מתחשק...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכולה להגיב לא מצליחה להרגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משוגעת!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אישי, יקירי... איבדתי אותך

שלמה??? מה ולמה אני לא מכירה על מה מדבר? אההההההההה שלמה בקיסריה פאק! עזוב אותך קפה אני גוררת אותך לקיסריה, בלי דלק אתה אוהב את שלמה???

מכור לשלמה

השכנה שלי שונאת אותי בגללו וההופעות שלו מקפיצות אותי מעללללללללללללללה

אוחחחחח

אתה גבר כלבבי... טרם חוויתי את שלמה בקיסריה, ועל כך אני
אבל ראיתי אותו בקונגרסים, שורה 2, ברך לברך.... אני רוצה לומר לך, מעולם הוא לא נראה.. סליחה.. נשמע טוב כל כך
בא לי נורא, נורא לראות אותו בצוותא, אבל כבר אין, נכון?

חחחחחחחחח

קודם כל...הילדים שלי כבר היו בקיסריה.... תיכף יתחיל צוותא אם לא אז בהיכל התרבות ושלמה בקיסריה...זה עננננננננננננננק יש לי את זה בDVD

את הילדים לקחת לקיסריה

ולי אתה מציע DVD?! ואווו, יש לנו הרבה, הרבה ,הרבה עבודה!!! נתחיל מצוותא, ונמשיך משם

למעלה