מה אתם עושים ש

הי!! חשבתי שרק אני יודעת מה זה

זלופה...חחחחחחחח ואפרופו זלופה, אתה יודע איזה מילה נרדפת יש לזלופה? פיסקה. אבל לא מבטאים כמו בעברית עם מלעיל, מבטאים במלרע...

magenta73

New member
עונים

עונים. עונים. לא עושים מעשים מבזים. עומדים על שלך. לא שומרים בבטן. אומרים זה מי שאני. להיות חזקה עם החולשות. אף אחד לא מושלם...

כ"כ מבינה אותך..../images/Emo24.gif

תקופה כ"כ ארוכה נאלצתי להתמודד בעבודה עם אנשים רעים, שעשו לי "דווקא" ושמחו כשהיה לי רע, כשהייתי לבד. הרגשתי לפעמים שעושים לי דברים כאילו בכוונה ולא יכולתי להגיד כלום.לא רק עשו לי דברים בכוונה, גם התעלמו ממני. היו מדברים בחדר רוסית למשל ולא אכפת היה להם שני שם בכלל. (זה דרך אגב עד היום, למדתי להתרגל...). וכשיש אנשים שלא עושים כלום כל היום ואני עובדת קשה וה"בוס" לא מעריך את זה? זה תקופות מגעילות שצריך לעבור.. מה עושים? מתעלמים. שמים
אחד גדול ומתעלמים. אל תתני לדברים כאלה לבאס אותך. ואת יודעת מה? אפשר לבכות. זה יעזור לך להשתחרר. אבל אחרי הבכי אל תבכי יותר ותהיי חזקה.

יומנוש

New member
ככה עושים:

אתם מתים לבכות וזה לא יוצא ?
חושבים על הארועים הכי עצובים שקרו לך או לאנשים הקרובים לך וזה יוצא. אפשר לנסות גם בצל. שאתם רוצים לענות ונחנקים ?
עונים בפעם הבאה שרואים אותם (אם נחנקים באותו רגע) שיש אנשים זבל ואתם לא רוצים שום קשר איתם אבל חייבים?
לא חייבים אף פעם. תמיד אפשר לעזוב. אפשר להיות מניפולטביים ולגרום להם לעזוב. אפשר פשוט לצמצם את הקשר למינימום שמתוך אילוצים אתם עושים דברים מבזים ?
זה לא אמור לקרות ואם זה קורה זה חייב להפסק. שאתם יודעים מה אתם שווים ולא מוערכים?
עוזבים שאתם חלשים ואיך מתחזקים ?
הולכים לאנשים, למקומות ולתחביבים שם אנו מרגישים הכי טוב. למשפחה, לחברים, לים, לסרט, לספר, לכתוב.

למעלה