מה אתם עושים ש

מה אתם עושים ש

אתם מתים לבכות וזה לא יוצא ? שאתם רוצים לענות ונחנקים ? שיש אנשים זבל ואתם לא רוצים שום קשר איתם אבל חייבים? שמתוך אילוצים אתם עושים דברים מבזים ? שאתם יודעים מה אתם שווים ולא מוערכים? שאתם חלשים ואיך מתחזקים ?

../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

חייבים כשהבכי ממש מוכן לצאת, הוא יוצא כשרוצים לענות, עונים ! אם נחנקים, אז לא מספיק רוצים לענות או חושבים שעדיף שלא... לא חייבים קשר עם אף אחד, ואם ממש חייבים אז מהנדסים אותו למינימום ואיך שנוח לנו לא עושה כלום מתוך אילוץ! הערכה שלי כלפי עצמי יותר חשובה מהכל! מי שלא יודע להעריך אותי כנראה לי מספיק חשוב לי. אלה שחשובים לי זה אלו שמכירים אותי. אלו שמכירים אותי יודעים להעריך אותי. ואיך להתחזק ממי? זה באמת כבר יותר קשה... קודם כל לנוח קצת.. לא להלחם.. לצבור כוחות לחפש מה עושה לך טוב לבוא לפורום שאני אצחיק אותך קצת... לשמוע מוזיקה טובה לשים משהו מתוק בפה ולחכות שזה יעבור כי זה יעבור זה בטוח

חבל שלא יכולתי לקרוא

את התגובה שלך קודם (התפוז המכני)ובכלל של כולם
מוזר איך אנשים רחוקים מרגישים קרוב

3שרונית

New member
שיט באסה להרגיש ככה../images/Emo140.gif

תנסי אמבטיה חמה....זה עוזר ....... תספרי עד 10 תנשמי עמוק ותעני....בנימוס אבל תעני... אל תבזי את עצמך , שום דבר שום אילוץ .....תעשי רק מה שאת חושבת רק מה שאת אוהבת שיהיה לך טוב .......(זה מה גלי אומרת) את יודעת מה את שווה....תחזקי את זה אל תתני לשום זבל להגיד לך אחרת..

תשוקית

New member
מצטרפת לשרונית.....מקלחת

פיג'אמה ולפוך.......וגם השאר.... שומ דבר ואפחד לא שווה את הבריאות ואת העצבים שלך.....DONT LET THEM GET U DOWN.... תעני בחיוך...KILL THEM WITH A SMILE!!

בנוסף למה שנאמר ../images/Emo24.gif

אכן מומלץ על אמבטיה חמה , כוס יין טוב ומוזיקה רועשת בכדי לא לשקוע לעצב ורחמים עצמיים אל תהיי במקום שלא מעריכי אותך ואת מודעת לזה אז פשוט היי שלמה עם ההחלטות שלך ...

ק י ק ה

New member
אני לא מאמינה

הבת זונה עם התוחם .. חכי חכי אני כבר כותבת מיכתב... סמק

© RoNa

New member
קל לדבר, קשה לעשות

אבל אולי הגיע הזמן לעשות שינוי בחיים שלך. קחי את זה כפרוייקט לתקופה הקרובה. גם אם לא תשני את הכל וזה יהיה רק משהו קטן, זה עדין יכול להיות מאוד משמעותי. לפעמים גם שינוים קטנים עושים לנו טוב ויכולים לתרום הרבה. אם לא טוב לך בעבודה, נסי להחליף עבודה. תמצאי חברים חדשים, ואנשים שיעריכו ויכבדו אותך. וכל דבר שלא טוב לך בו, תעשי השינוי! כל שיוני קטן יכול להשפיע ותראי שלאט לאט השינוי יורגש. בנתיים, כמו שאמרו כבר, אמבטיה חמה ושינה טובה.

לא יכולה לישון ,מתעוררת לעיתים

קמתי עכשיו העיינים שורפות, קוראת תגובות הולכת לעשות פיפי וניראה....

esunshine

New member
../images/Emo25.gifהגרה יקרה

אנשים שיגרמו לך לבכות יהיו הרבה.... תנסי לבודד, אם צריך לבכות תבכי, אם צריך לכעוס תכעסי... הכל לגיטמי, והעריכי את עצמך,
מההכרות הקצרה יש על מה

shelly1975

New member
אוי... tell me about it

מה שכן, לבכות בא לי בקלות, קלות יתרה, שונאת כשזה בא לי בפומבי, משתדלת לבכות לבד. אתמול יצאו לי נהרות של דמעות... אנשים זבל? אכן יש בטונה, אנשים שמאכזבים ומפתיעים לרעה... שמנצלים את החולשות שלך.... בשלב זה אני יודעת מה זו ההרגשה הזו, לא להיות מוערכת מספיק, להרגיש חלשה, אך מאידך אני מודעת לחוזק שבי, על אף החולשה.

זהו ......עשיתי אש ופאק../images/Emo32.gif

אני סהרורית ברמות היסטריות ומקווה שילך לטובתי

מי עצבן אותך?../images/Emo46.gif

אני יחתוך לו ת'זלופה שלו...
שולח חיבוק חם ואם זה לא מספיק...

פרחות מגעילות עם ליפסטיק מכוער

שעובדות ביחד איתי ומרגישות בחו"ל כשהם נמצאות בקניון ועכשיו לאחר שיחה הובהר לי שכולם חייבות להסתדר ובקיצור לא בא לי בכלל ליראות אותן

למעלה