מה אתם עושים כשאתם מרגישים בודדים נורא?...

קורה לכן (אולי
)

שאתן מביאות גבר חרמן הביתה (במקרה שלי - האקס) העיקר לא להיות לבד?...

למה אני חוזרת על אותה טעות שוב ושוב?...

MommyHug

New member
אוי

כן, קרה, ובהחלט לא שווה את זה בסוף.
היה בך חלק שלפחות מרגיש שזה הפיג את הבדידות, שזה עזר?

הרגשתי מאוד רע באותו יום...

הוא התקשר ושאל אם אני רוצה להיפגש, אמרתי שאני רוצה לראות סרט ושיראה איתי, הוא אמר שהוא יהיה איתי בקשר יותר מאוחר, נעלבתי ושלחתי לו הודעה "אתה לא יכול לעשות איתי עוד דברים חוץ מסקס?"... ואז הוא התקשר ואמר שאפשר לראות סרט אבל הוא לא בטוח שהוא יצליח לראות אותו כי הוא עייף... סיכמנו שהוא יבוא וחיכיתי לו הרבה שעות כי הוא היה עסוק בארגון של טיול כלשהו...
לא ידעתי מה קורה...
ואז הוא התקשר שוב אחרי כמה שעות ושאל אם עדיין אני רוצה שהוא יבוא... אמרתי לו שאני לא יודעת... שאני מדוכאת... הוא אמר שהוא יבוא ויעודד אותי אז הסכמתי...

ואז כרגיל איתו כמובן שהוא רצה סקס...
וגם לי כבר לא היה כוח לראות סרט והייתי עייפה...
הוא ניסה לגעת בי, אז אמרתי לו שילך להתקלח, הוא אמר שאין לו כוח אז אמרתי לו שאם הוא לא מתקלח הוא לא יגע בי...
התכוונתי למגע באופן כללי, כי הוא היה מלוכלך מטיול - לא בקטע של תתקלח ואז תעשה בי כל מה שבא לך ונשכב...

אח"כ ניסיתי לדבר איתו והוא כל פעם משך לדיבורים על סקס...

הלכנו למיטה ואני התחלתי להתנהג בצורה שטותית ודיברתי הרבה שטויות ודברים מיניים וצחקתי בלי סוף והטרפתי אותו... הקשתי עליו לגעת בי וכו'... הוא רצה שגם אני אעשה לו דברים ולא רציתי והוא לא הפסיק ללחוץ... לא רציתי לשכב איתו, אבל קשה לי לומר "לא" ולא תמיד אני מודעת למה שאני רוצה באותו הרגע... אמרתי לו שיתחנן... התשתי אותו במשך כמה שעות... בסוף לא היה לי נעים להמשיך אז נכנעתי לו...

ואז הוא רצה לאכול... נמאס לי שהוא רוצה שאני אאכיל אותו...
הוא נתקע אצלי והתחיל לאכול בזמן שאני רק רציתי שהוא יעוף...
אז ניסיתי לדבר איתו ולשתף אותו בדברים... והוא לא הקשיב לי כי הוא היה עסוק בארגון של הטיול ההוא... ואז קלטתי שוב ושוב שאני מדברת אל עצמי...
אז אמרתי לו שאני מבקשת שהוא ילך, הוא כמובן עשה את עצמו נעלב ואני אמרתי לו שאין סיבה שהוא יעשה את הסידורים שלו מכאן ושימשיך לאכול כאן ושהוא יכול לעשות את הדברים האלה מהדירה שלו... פתחתי את הדלת ואמרתי לו שיעוף... הוא עשה שיחק איתי משחקים עד שהוא הועיל בטובו ללכת...

אפשר להגיד שזה הקל כי זה שהוא בא שיפר לי את המצב רוח גם אם בצורה מלאכותית ולא באמת הייתי שמחה, אלא נכנסה בי רוח שטות... וכאילו הייתי בעננים ומבסוטה...
זה גם הפיג במעט את תחושת הבדידות...
אבל אח"כ הרגשתי איכסה והלכתי לישון... לא נראה לי שזה היה שווה את זה...
גם ביום למחרת עדיין הרגשתי פגועה ואיכסה עם עצמי... למזלי השותפה לקחה אותי לבלות וזה השכיח ממני קצת את מה שהיה...

עוד באותו ערב לפני שעצמתי עיניים שוב חסמתי אותו מכל הכיוונים...

אני מקווה להיות חזקה בפעמים הבאות ולהגיד לו "לא" תמיד!! וגם לא להגיע למצבים שאני מזמינה אותו...
גם אם מאוד מפתה אותי שמישהו יתייחס אלי, יתעניין בי ויחמיא לי על הגוף שלי כמו שרק הוא עושה... ויתן לי תחושה של חום ואהבה ותחושה שאני מרגשת ומלהיבה...
וגם אם אני אהיה מאוד חרמנית... כי בסוף תמיד תמיד אני נפגעת...
אסור לי לשכוח את זה אף פעם!!

הלוואי שהייתי מוצאת קשר רציני...

MommyHug

New member
מוכר..

להגיד "לא" ולהיות קשובה ולהבין באותו הרגע מה את רוצה ומה צריכה דורש אימון תמידי.............. לא פשוט.
אני מעדיפה לא ליצור קשר עם ידידים כי אני יודעת שאצטרך לעמוד במצב הזה שהנחמדות שלי תתפרש כהזמנה לסקס, ולא אצליח לשים גבול.
אבל אז זה חוסם ומוביל להמנעות גם ממה שכייף בלהפגש.

zivziv76

New member
קרה

הרבה פעמים שהבאתי גבר חרמן הבייתה
אבל זה רק מחריף את הבדידות
פעם אחרונה זה קרה לי לפני שנתיים שלוש והרגשתי אחר כך כל כך מגעיל...
לא ממליצה בכלל על ה"שיטה" הזאת

יוסלה14

New member
אכן ככה חשבתי

ובימים שהייתי מצוי עם אהבתי האמיתית הרי שתמיד על תמיד היה מגיע עצב בתום מעשה האהבה ולא הבנתי מדוע

zivziv76

New member
לא מדובר על אהבה

מדובר על סקס חסר פואנטה כדי להפיג את הבדידות

יוסלה14

New member
אני מלא רגישויות

על שאר עולם הגברים איני מתמצא אני בדרך כלל מתבודד מהחברה

הטעות היחידה אלה רגשי אשמה שלך...

השתדלי להפסיק ולעשות מה שנוח לך כל עוד האקס לא נפגע(במידת האפשר).

יוסלה14

New member
כשאני בודד נורא,,,,

יוצא ליער ושותק עם השותקים ומהרהר ברגעים יפים מעלה אותם בזכרוני וכשבאים הדמעות הראשוניים של הגעגוע אני נירגע
2 או שלוקח את האופניים שלי ונוסע לכיוון לא מוגדר וכשאני מתעייף אני נח או נרדם בפינה נידחת ואז מגיע לילה ואני מחפש הדרך לחדרי לאט לאט,אז אמנם קשה אך הבדידות והקושי משתחרר בגלל הצורך הקיומי להגיע הביתה

למעלה