מה אתם עושים ב29/3?

inflatable

New member
אנטר ארור....

חם על הירח גם הופץ ע"י הד ארצי... אבל אם אני לא טועה הוא היה האחרון, נגיעות ה"אחר" וההופעה הופצו דרך NMC.

inflatable

New member
שימו לב!

המחיר הוא לא 69 כפי שפורסם, אלא מחיר סביאר יותר של 59... ככה לפי ההודעה של ניצן זעירא בוואינט

מתןפ

New member
כמי שהפיק את הסולו הראשון של ברי?

סימנים של חולשה? פפ.. איזו טעות

inflatable

New member
לא כל כך

הרבה אנשים מסתכלים על "הכל או כלום" של ברי ועל "להתראות בחלומותי" של פורטיס כספיחים של הצמד פורטיסחרוף ודי בצדק... ניתן לראות שינויים משמעותיים בסגנונות של השניים אחרי הדיסקים האלו שסימלו את הפרידה הסופית של הזוג, אם זה ברי החל מ"סימנים" או פורטיס עם "האחים פורטיס"

מתןפ

New member
מסכים ולא מסכים

בקשר ללהתראות בחלומותיי, אתה צודק בהחלט אותו סגנון פורטיסחרופי מדהים אבל הכל או כלום הוא לא.. הוא כבר ברי עם קצת נגיעות פורטיסיות

אני מבין שממחר האלבום ימכר באינטרנט

יש למישהו עוד פרטים? מחיר וכו'? אותי מאד מפתה לקנות כבר מחר באינטרנט.

טוב מצאתי

מחיר מעולה של 25 ש"ח לאלבום אך זה ללא עטיפה ובאיכות לא בשמיים. כנראה אאלץ להתאזר בסבלנות.

imusic

New member
אתה מבין נכון....

ברי סחרוף רע מוכיח 11 א' אלבום חדש 11 שנה אחרי יציאתו לאור של האלבום "סימנים של חולשה" , ברי סחרוף ורע מוכיח חוזרים באלבום חדש משותף - 11 א'. העבודה על האלבום התקיימה תוך כדי ביקורים שערך רע בישראל במהלך השנים 2004-2005 כל השירים נכתבו ובוצעו על ידי השניים עם מעט עזרה מחברים (יהודית רביץ ,דן תורן, תום מוכיח ואבי ליבוביץ'). בלעדי! בלעדי! בלעדי !בלעדי! בלעדי! זמין החל ממחר לרכישה באתר imusic בכתובת www.imusic.co.il להאזנה לשירי האלבום באתר הבית של ברי סחרוף בכתובת : www.berry.co.il לרגל יציאת האלבום יתקיימו 5 הופעות בלבד: 5 – 6 – 7 באפריל במועדון "בארבי" בתל-אביב 9 לאפריל בתאטרון "המעבדה" בירושלים 14 באפריל במועדון "הסיטי הול" בחיפה. האלבום יצא לכל חנויות התקליטים ביום שלישי , פעמיים כי טוב , ה-29.03.05

ותגובתי

אני כנראה אקנה, המחיר מאד מפתה וכמובן מפתה שהאלבום יוצא כבר מחר. ממש חבל לי שלא ניתן להוריד את העטיפה, אז העניין היה מושלם.

plug in baby9

New member
../images/Emo68.gif זה לא באמת קורה לי

דיי נמאס בפעם הקודמת שהוא הופיע בסיטי הול הייתי באילת והפעם זה בדיוק ביום של הבגרות שלי בתאטרון. די אני בוכה כבר:(

למעלה