מה אתם עושים ב29/3?

inflatable

New member
מה אתם עושים ב29/3?

זה נראה לי כמו רעיון לא רע (מוכיח) ותודה למי שפירסם את זה בפורום וואינט (משם ראיתי את זה)

אהההההההההה

שוק טוטאלי עולמי מטורף! בלי שום הודעה מוקדמת ככה זה נופל עלינו? בונאה ענק!!!!!!!!!!!!!! חובה לשמוע

נהדר... חומר איכותי חדש מברי

אני כבר ממש מסוקרן לדעת איך יהיה. דרך אגב - שלום לכם!

ברוך הבא!

אני יואב, מנהל הפורום. אתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך איך התחלת לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליך? מהו האלבום האהוב? והאם יש שיר אחד שהשפיע עליך.

אני

אני אור, בן 20. ברי התחלתי לשמוע ממש מזמן, לפני 4 שנים בערך. אחרי כמה זמן הפסקתי. אני זוכר שאמרתי שזה הזוי מדי בשבילי או משהו כזה. רק לפני כמה חודשים במקרה שמעתי את אלבום ההופעה שלו, וחזרתי לשמוע אותו בגדול. ככה זה, לפי התקופה בחיים גם המוזיקה משתנה. אני אוהב את זה שהמוזיקה שלו סוחפת, מעניינת ואף שיר לא דומה לשני. אני אוהב מאוד הרבה שירים אז אני לא אתחיל לעשות פה רשימה... שיר אחד שאני מאוד מתחבר אליו זה "חבל שאת לא". אחרי שאני וחברה שלי נפרדנו אז אמרתי לעצמי שהוא מדבר עלינו... מאז כל פעם שאני שומע אותו יש בו קצת געגוע...

מתןפ

New member
שים לב

למילים הקשות בסוף השיר "אבא אמר שזה כמו סוכריה" זה הרמז הכי עבה לאונס במשפחה וגילוי עריות אבא ובת, ככל הנראה. אבל אני מבין אותך בקשר לפלאשבאקים לחברה שיר עצוב "חיוכך מעוקם כמו סימן שאלה"

ובכן... לא חשבתי על זה אפילו...

אפשר להגיד שאפילו התעלמתי מהמשמעות האמיתית של השיר כי כל כך התחברתי לדברים אחרים בו. התחברתי בעיקר למלנכוליות של השיר ולשני משפטים: "חבל שאת לא מגלה, לא מראה סימנים של חולשה" - אני בכיתי המון... והיא לא. והאחר כך כשנרגעתי, אמרתי לעצמי שזה פשוט חבל... חבל במובן של 'כואב אבל צריך להמשיך הלאה'. "בורחת מהמחשבות של עצמך, חיוכך מעוקם כמו סימן שאלה" - אני מכיר אותה, ואני יודע שהיא פשוט הדחיקה...

מתןפ

New member
בדיוק בגלל זה

אמרתי שאני מבין אותך קשר שנגמר ובכלל כל דבר טוב אחר שנגמר זה עצוב ונחמד שיש דברים כגון שירים שמזכירים את זה כל סיום הוא התחלה חדשה שיהיה רק טוב וברוך הבא לפורום

inflatable

New member
הלייבל הוא נענע

ההפצה היא כמו תמיד של NMC (לפחות מאז נגיעות)

T S F1

New member
גם "הד ארצי" הפיצו דיסקים

של ברי ופורטיסחרוף.. [1900?, קלרה הקדושה..]

למעלה