מה אתם מציעים?

voguemaster

New member
בלי קשר למי זו

אתה טועה. נייט צודקת ולא סתם - ב-1000 אחוז צודקת. תגיד לכבודה דבר פשוט - לא מעניין לי להיות עם מישהי שכל רגע פנוי רואה טלוויזיה ואפילו את החצי שעה המינימלית לא מוכנה להקדיש לי. זה פשוט ביזבוז של הזמן שלי. מילא היית רוצה להיות חלק ממשחקי השיגולים שלה, אבל אתה לא, אז פשוט תבהיר לה את המצב. הכי גרוע, תגיד יפה שלום ותעבור הלאה.

אממ..

שוב..אני מתנגד רק בגלל שאני מכיר אותה, ויודע מה שהולך בינינו, לפחות בשיחות טלפון.. זה שיש גורם מפריע בדמות הטלויזיה זה בעיתי, מאד, והיא יודעת שהיא היתה לא בסדר..אבל.. כן, אני יודע ששוב אני 'מתרץ' ומחפש דרך איך להשאר 'בכל זאת' איתה.. אבל אני יודע שהיא לא עשתה את זה מכוונה רעה. אני מניח שיש לה תירוץ, למעשה אני כבר נראה לי יודע מה היא תגיד, (משהו שלא תלוי בה) אבל כל עוד היא לא אמרה את זה- אין סיבה שאני אגיד כי ברגע שאני אגיד אתם תזהו (אלה מכם שמעורים פה בפורום..) בכל אופן..נראה מה יהיה הלאה..אני כבר לא בטוח בכלום..

voguemaster

New member
מיסטר נקודה יקר

עצם זה שאתה מתרץ הכל בשבילה אומר שאתה רוצה להישאר שם וזה לא טוב מבחינתך. מה זה חשוב אם היא עשתה את זה מכוונה טובה או לא ? למה זה משנה אם היא אח"כ מתקשרת להתנצל ולהגיד שהיא הייתה לא בסדר ? בנאדם, תפנים דבר אחד - אתם בתחילת הקשר שלכם והיא לא מנסה בכלל לראות לאן זה הולך. עזוב, היא בכלל לא מנסה להקדיש לזה זמן אמיתי. ככה אתה מעוניין לבנות קשר ??? איזה סוג של קשר נדמה לך שייצא מכזה דבר ?? כשאנשים מתחילים לצאת הם בד"כ משקיעים זמן, לפחות את הזמן המינימלי הדרוש כדי להכיר אחד את השניה והרבה פעמים - הרבה יותר. אצלכם אין את זה, פשוט אין, ואין שום דרך לבנות מזה קשר.

אממ..

תראה.. אתה אומר דברים חכמים, הגיוניים, שאולי אני עצמי הייתי אומר אותם/חושב במקרה שהיתי שומע על מקרה כשלי.. אבל אני עדיין חושב, מקוה שהדברים בנויים אחרת. ואני מקווה שזאת לא תקוות שווא.. ו..בלי קשר, ברגע זה אני צריך לזוז, ואני לא אהיה בפורום עד מחר בבוקר.. אולי עד אז היא תצפה בהודעה ואולי גם תגיב.. נראה מה יהיה.. בכל מקרה, אני אוהב אותה. לא בתור קלישאה, אלא כי ככה אני מרגיש. ערב טוב לך (או לכם)

אם אתה באמת אוהב...

אז מה שהיית צריך לעשות זה לקרוא (ולהפנים) את מה שהיא כתבה פה ואז לשבת איתה אחד על אחד ולדבר והברבורים שלך פה על פני הפורום מראים בדיוק ההיפך - שאתה לא אוהב, לא מכבד, לא מעריך וממש לא דואג לרגשותיה של הבחורה. אז תעשה לה את הטובה ותן לה להרגיש בטוחה בפורום לספר ולהתייעץ פה עם אנשים כי אני וודאית שאתה לא באת להתייעץ אלא להעלות את הנושא מולה, אולי להכאיב קצת כמו שלך כואב וזה חבל... כי יכולת לצאת גבר ולהראות לה רצינות וכבוד כלפיה אם רק היית נותן ללב צעד קדימה ולא לאגו... חבל...

זו אני

ואני פה דיי מתחילת השרשור ורק עכשיו מצליחה להתמודד עם ההלם ולנסות לכתוב משהו... אני אתחיל בזה שאני אוהבת את הבן אדם בטירוף זה ניראה לי הבסיס אבל קשה לי... הקשר בו אני נמצאת הוא מאוד לא בריא ולמרות זאת עד עכשיו חשבתי שאני מתמודדת לא רע עם מה שעובר עליי ועל הקשר ואני מצליחה במאבק עליו וכן מבחינתי הקשר הזהב הוא מאבק עם עצמי שכולל וויתור לא קטן על דברים שכן אני מחפשת בקשר והם מאוד חשובים לי וגם מאבק עם הסביבה שלי : עם האקס שמבחינתו הוא יזיז אבל בפועל שום מגע מיני לא היה בייני לבינו מאז שהתחלתי את הקשר האינטנסיבי עם החבר שלי עוד לפני שנפגשנו לראשונה. אקס שהוא גם ידיד מדהים ותומך שעושה הכל כדי לעזור לי רק בגלל שהוא מבין שאני מאוהבת בחבר שלי וקשה לי ואני צריכה אותו לצידי אבל עם זאת כל הזמן אומר לי שלדעתו אני לא צריכה את זה והקשר הזה גדול עליי ופוגע בי. ידיד נוסף שגם קרוב מאוד אליי והוא הרבה פחות תומך והרבה יותר ישיר ואומר שכן אני הורסת את עצמי בזה שאני מוותרת על עצמי וגם בו אני נאבקת למען האהבה שלי. וקשה לי נורא לראות שבמקום שחבר שלי יעריך אותי וינסה להבין אותי ולקלוט את מה שאני עוברת הוא נכנס לפה וזורק עליי השמצות כאלה.... אני לא אתחיל להגיב פה לכל דבר ודבר , אם נקודה ירצה תגובה לכל דבר הוא יבקש והוא יקבל במייל כי יש לי תגובות לא חסרות. אני רק אומר שזה קשר מסובך של שני אנשים מאוד מסובכים ובלי להכיר באמת אותי ואותו ואת המצב בצורה המורחבת שלו אין אפשרות לקבוע קביעות אמיתיות שיהיו נכונות . בכל אופן זה מה שיש לי להגיד פה ולנקודה אני אעביר מיייל אישי

וואו וואו

כל אחד מספר פה משהו אחר, האמת היא שדיי זיהיתי את הסיפור שזה מה שנסיכה סיפרה אבל דיי היה קשה לי לקשר את הדמות שנקודה מציג ולחבר אותה לנסיכה... כל אחד ניראה פה שהוא מאד אוהב את החבר/ה אבל בטוח שהבן/בת זוג לא עושים מספיק בשבילו/בשבילה. אני חושבת שזה המצב רק שאני באמת לא יודעת איך לעזור לחבר את 2 הסיפורים יחד...

למעלה