מה אתם מציעים?

מה אתם מציעים?

היי.שלום לכם אני חדש בפורום הזה, עד עכשיו רק קראתי קצת פה ושם, אבל לא יותר מזה. אני רוצה לשתף אתכם ב..קשר שאני נמצא בו.. אוקיי. אז אני נמצא בקשר די חדש וטרי. עם הרבה הרבה אהבה. הסיפור חיים שלי די מורכב (ודינמי..) אבל נכון לעכשיו אני מתגורר בחולון. זאת שאני איתה בקשר (נקרא לה ע' ) גרה בתל אביב. הכל טוב ויפה לכאורה, אבל יש כמה דברים שהיתי רוצה לספר לכם, ואולי תדעו מה לענות לי... הכרנו דרך האינטרנט. בהתחלה דיבורים בתור ידידות, ואז איכשהו, בלי לשים לב, זה התפתח. תוך זמן קצר קבענו להיפגש, אצלה בבית. (דבר שלא יחסתי אליו חשיבות בתחילה אבל בכל זאת אני אספר- במוצ"ש קבענו להיפגש ביום חמישי שאחרי. כעבור מספר ימים היא דחתה את זה ליום ראשון... לחכות בציפיה 8 ימים שכוללים דחיה באמצע.. לא הכי סימפטי, אבל בסדר) הפגישה היתה טובה, היה כיף ונהנינו מאד. עם זאת היו לי כמה דברים שהפריעו- בשלב מסוים, כשישבנו בביתה, גיליתי שהטלויזיה הרבה יותר מענינת אותה. בהמשך היא עברה גם למחשב, להתכתב עם כל מיני חברים שלה (אחד מהם אגב, הוא ה'יזיז' שלה, שעל מעלליהם המשותפים נאלצתי לשמוע כבר בפגישתנו הראשונה) ללא ספק, קיבלתי יחס 'חם' בביקורי הראשון אצלה. (ולאלו שיטענו/ישאלו- 'אמרת לה על מה שאתה מרגיש?' אני עונה מראש- כן, אמרתי שהדברים הללו הפריעו לי אבל.. זה לא ממש עזר הרבה) אחרים אולי היו אומרים יפה שלום וממשיכים הלאה בחייהם, בנפרד, אני החלטתי להמשיך עם זה. לנסות הלאה. לאחר שבוע היתה לי בעיה די רצינית עם המשפחה, משהו שנמשך עד היום. הבעיה הזאת מקשה עלי מאד ליצור איתה קשר ועל אף כל המאמצים שלי היא די נפגעת מזה.. ובצדק, לצערי. כעבור כשבוע הייתי בתל אביב, אני מתקשר, מנסה לברר אם אפשר לבוא לראות אותה. לא, היא עסוקה היום. 'אז מתי אפשר לראות אותך?' 'אממ..אתה רוצה שאני אשמור לך את יום ראשון הבא?' אה..נחמד. אנחנו מדברים ביום שני, הבהרתי לה מראש, מתחילת הקשר שלנו שבכל יום שהיא תרצה אני אעשה הכל כדי לראות אותה, רק שתגיד מתי ו..בשביל לראות אותה היא צריכה 'לשמור' לי את יום ראשון... (מוכר מאיפשהו?..) ניסיתי לברר על 'ימים פנויים' בשבילי בסדר יומה העמוס (נוו באמת.. היא בי"ב, וכרגע כידוע לכולם זה לא תקופת מבחנים, מעבר לזה- היא בשביתה) אבל לא היו בשבילי כמה שעות פנויות. טוב, אין ברירה. יום ראשון אז יום ראשון. יום ראשון הגיע ואיתו גם אני הגעתי אליה. הוריה לא היו בבית ואותו זמן גם אחותה לא. מהר מאד (מהר מדי) מצאנו את עצמנו בקטע מיני (כשהיא המושכת) עד ש..אחותה הקטנה נכנסת לחדר. מסיבות די מובנות הייתי קצת בהלם ולא ממש היה לי חשק להמשיך להשאר שם, מה גם שההורים שלה היו אמורים לחזור גם כן ולראות אותם, בביתם, אחרי שהייתי לבד עם הבת שלהם, מספר דקות לפני שאחותה תפתח את הפה..בואו נגיד שזה לא ממש היה בראש התכניות שלי. בזמן שאני עוד הייתי קצת בהלם והרגשתי לא נוח היא ניסתה לשכנע אותי להמשיך במקום שבו הפסקנו.. לא תודה. אחרי שהיא ראתה שאין לי מצב רוח עברנו חדר לחדר עם..טלויזיה. ושוב גיליתי עד כמה הטלויזיה יותר מענינת ממני, בשלב מסוים, אחרי שקראתי לה והיא הפנתה את ראשה אליי פשוט כיביתי את הטלויזיה. 'למה עשית את זה?' היתה התגובה.. תוך חצי דקה הטלויזיה חזרה לפעולה והלב שלי חזר לאדמה. החלטתי לסיים את הפגישה, מכל הבחינות והסיבות כבר לא היה לי מה לחפש שם.. מספר דקות אחרי שאני יוצא אני מתקשר, פעמיים. אין תגובה. כשהגעתי לבית התקשרתי אליה, היא ענתה בפעם השניה. חשבה שזה נגמר בינינו ולא הפסיקה לאמר עד כמה שהיא מצטערת ולהתנצל. זה בסדר, אמרתי, זה עדיין לא נגמר. רק שהפגישות הבאות לא נראה לי שיתקימו בבית שלך.. וכך הלאה הייתי יכול להמשיך לכתוב ולספר על תחושותי הרעות והכל, אבל הארכתי יותר מדי וגם אלה ששרדו בקריאה עד לפה כבר מתחילים להתיאש. פשוט אעצור כאן ואשאל מה אתם חושבים. מה אני כן צרך לעשות, מה אסור לי לעשות, מה היה מצופה ממני/ממנה לעשות.. אשמח לתגובות כמו גם לשאלות.. תודה

חושבת אני ...

סליחה אם אני טועה ותקן אותי אם אומר דבר לא נכון. אבל בכל זאת, אם הטלויזיה והמחשב וה"יזיז" יותר חשובים ומעניינים ממך אז- א. היא לא ממש מעוניינת בך. ב. למה בכל זאת נשארת? ג. היא רק מחפשת סטוצים. שיהיה לך בהצלחה מכל ה
דנייי נ.ב כמה פגישות היו אצלה בבית? והאם היו עוד פגישות בבית שלך? ואם כן, אז איך הם היו?

אממ.. נראה לי

אממ..נראה לי שאת טועה.. דיברתי איתה הרבה, הרבה מאד עוד לפני שנפגשנו. וממה שהבנתי ממנה, אז היא כן מעוניינת בי (אם כי בימים האחרונים היא מתחילה לעשות קולות של התחרטות, מסיבות אחרות) והיא לא מחפשת רק סטוצים, בכלל לא. נכון, הקשר שלנו בפגישות, לצערי, התבסס בעיקר על מגע מיני, וזה לא דבר חיובי ושנינו ידענו את זה, אבל.. זה לא מה שהיא מחפשת עם כל מה שכתבתי אני עדיין יודע שאני אוהב אותה, והיא אותי והיו רק שתי פגישות, אצלה בבית. וכן, אני יודע שזה לא הכי חיובי אבל..אין מה לעשות בנוגע לזה

nate2000

New member
תרשה לי להיות קצת חריפה

אבל למה שאתה תעניין אותה יותר מהטלויזיה והצ'טים אם אתה עושה קולות של שטיח רצפה? להתאים בשבילה סדר יום? להיות זמין כל הזמן? לשבת שם כשהיא בבירור מתעסקת עם דברים אחרים שמעניינים אותה יותר. נכון כולנו יודעים להיות חכמים בדיעבד אבל היית צריך לעשות את הדב הברור ביותר: בפעם הראשונה שהיא התחילה להתעסק עם הטלויזיה היית צריך לקום וללכת. עוד טיפ קטן, אל תקבע פגישות ראשונות לא בבית שלך ולא בבית שלה.

הבהרות קטנות

לא ממש התאמתי בשבילה סדר יום- זה לא שאני אדם עסוק במיוחד ובהשמע קריאה ממנה אני מתיצב דום לפניה. אבל אני כן חושב שבתור אחד שאמור להיות חשוב למישהי אני צריך להיות כל הזמן, או כמה שאפשר, לידה. כמה שאפשר. וזה לא מתאפשר הרבה. ודוקא כשהיא היתה צריכה אותי לידה, לא הייתי שם. לא ממש באשמתי- שכן לא ידעתי על דברים מסוימים- היא לא סיפרה לי כדי לא להלחיץ אותי או כי היא חשבה שאני במצב רגשי גרוע...

nate2000

New member
ועדיין

תרשה לי להיות שוב חריפה, התנהגת לידה כמו סיסי. אין כאן מה לתרץ. בחורה שמעוניינת תעשה הכל כדי להכיר את הבחור. היא תקבע לצאת איתו לאנשהו ולא אצלה בבית, היא תנסה להכיר אותו ולא תגרור ישר למיטה. היא תענה לטלפונים ולא תסנן. איך שאני רואה את המצב פשוט אין לך קשר. הבחורה לא מעוניינת ומראה לך את חוסר העניין בכל דרך אפשרית.

תרשי לי עדיין לחלוק עלייך..

היא ילדה. כיתה י"ב, עברה 18, אבל עדיין ילדה. יש לה גם הורים. אולי ההורים שלה מתעקשים שהפגישות יערכו בביתם בלבד (לפחות בתחילה) במחשבה שכך נימנע מדברים לא רצויים מבחינתם?.. בקשר לזה שהיא לא ענתה- אני מאמין שהיא לא היתה ליד הטלפון.. עובדה שלאחר מכן היא כן ענתה. מה גם שלפני זה היא מעולם לא סיננה בקיצור.. אני מקווה שאת טועה.. אבל תודה על ההערות שלך..

nate2000

New member
גם אני מקווה שאני טועה

אבל משום מה זה לא נראה לי. רק שים לב כמה אתה מתרץ בשבילה.

אתה אשכרה מתרץ בשבילה...

יצאת סמרטוט וככה אתה מגן על ההתנהגות שלה? לדעתי אתה נתפס לסיפור הזה כי סתם היא זמינה לך, לך תכיר בחורה אחרת, קצת יותר אטרקטיבית.

sugar lips16

New member
היי

לא ציינת כמה זמן אתם כבר יחד.. כמובן שזה לא לעניין איך שהיא מתנהגת בפגישות שלכם, מה שכן כבר דיברת איתה והיא אמרה שזה לא יקרה יותר וסיכמתם להיפגש במקומות אחרים מהבית שלה, אז איזה עצה אתה רוצה בדיוק? פשוט תפגשו שוב ותראה מה יהיה הלאה

תשובה+הערה חשובה

אממ.. אני מניח שאנחנו משהו כמו חודש וחצי ביחד. ואיזו מין 'עיצה' אני רוצה? לראות חוות דעת של אנשים פה.. מה דעתם, מה הם חושבים, במבט טוביקטיבי ונייטרלי (אחרי שקראו את הכתיבה הלא ממש נייטרלית שלי, כמובן..) אני יודע שאני 'שקוע' בזה ואולי לדברים הקטנים שמהצד כל כך פשוטים וברורים שמבטאים משהו- אני פשוט לא שם לב..זה יתכן, לצערי. בכל מקרה- (אני אומר את זה פעם ראשונה, ויהיו פעם או פעמיים נוספות שאני אזכיר) את אותה אחת שאני מדבר עליה.. סביר להניח שאתם מכירים.. היא פעילה בפורום הזה, וכתבה עלי דבר או שניים.. תמיד ראיתי את הדברים מהצד- רואה איך היא מרגישה, חש את קשייה ומנסה לעשות הכל כדי שנעבור אותם יחד.. אבל עכשיו חשבתי שאולי יש מה לשתף גם את הציבור פה. מי זאת אותה אחת? מי שיודע יודע, מי שלא- לא אם היא תחליט לחשוף עצמה- אשמח (אבל לא נמשיך בדיון על צג המחשב בזירה פומבית כמו הפורום. לזוג יש דרכים קצת יותר אישיות ופרטיות לדון בדברים שביניהם) ואם היא לא תחשוף את עצמה- גם טוב, ומי אני שאחשוף את זהותה כשהיא לא רוצה... אולי יש לכם השגות על איך שאני פועל, סביר להניח, על למה אני כותה בפורום, אבל אני חושב שככה זה יכול להביהיר גם לי וגם לה טוב יותר לאן פני הקשר שלנו..

nate2000

New member
מעניין איך 2 אנשים מספרים את אותו הסיפור

ובסוף מתקבלות שתי גרסאות. רק רבותי אל תהפכו את הפורום לבמת התנגחות אחד בשני בבקשה. אין כאן צודק ולא צודק. אם כבר שניכם לא בסדר אחד כלפי השני. אני באמת מקווה שיסתדר לכם בסוף.

elena20

New member
../images/Emo45.gif מה הקטע לעשות את זה בפורום???

נראה זה הולך להיות שירשור בסגנון של "חייל במחסום" ו"נושקת לשקט

תשובה

ה'קטע' לעשות את זה בפורום זה כמו שכבר אמרתי- לראות מה אנשים אחרים חושבים, הן מנקודת המבט שלי והן מנקודת המבט שלה.. על הדברים והתגובות שבאו בעקבות ההודעות שלה אני רק מצטער ומנסה לשפר..אולי זה יהיה דרך שיפור לקשר שלנו?

voguemaster

New member
אתה שקרן ואתה משקר גם לעצמך

ואתה פשוט מסרב לקלוט את זה. הסיבה היחידה שכתבת כאן היא בגלל שרצית שהיא תראה מה עובר עליך ומה אתה חושב. לא היית מספיק "גבר" (או אם תרצה ניסוח קולע יותר, מספיק חזק) כדי לקחת את עצמך ולעוף משם כי היא לא מקדישה לך זמן בכלל. לא היית מספיק חזק כדי להבהיר לה שמה שהיא עושה לא מתקבל על הדעת אצלך ושתיתן לך את הכבוד המינימלי של פגישה נורמלית (אלא אם כן כל מה שמעניין אותך זה הסקס אז זה סיפור אחר..) מכיוון שלא פעלת בנושא כשזה קרה, עכשיו אתה לא רק מחפש לשמוע חוות דעת של אנשים אחרים פה אלא אתה גם *רוצה* שהיא תקרא את מעלליכם בפורום, שאולי היא תפנים את מה שעובר עליך ותתעשת בעצמה. well my friend' it ain't gonna happen. מצטער לנפץ לך את האשליה אבל זה המצב. מצטער שאני נשמע נוקשה אבל כך אני רואה את הדברים. פשוט קום ותמצא לך מישהו אמיתית יותר. (ובינינו, מי רוצה בחורה שכל מה שמעניין אותה זה לצפות בטלוויזיה בכל רגע אפשרי ?
)

elena20

New member
תפסיק לדבר שטויות, אתה כנראה רוצה לפגוע

בה או להתנקם או וואטאבר,אם רצית "לשמוע מה האחרים אומרים" יכולת לפנות לעוד עשרות פורומים נושא של זוגיות, דייטים וכו'. הרי לא סתם באת וכתבת את כל הסיפור, לאנשים שקבוע קוראים בפורום ממש לא קשה להבין מי זאת, ולא פייר מצידך שאתה עושה לה את זה...

זה טבעי

מסכים איתך.. באופן טבעי כל אחד אומר את הדברים שעל הלב שלו- מנקודת המבט שלו. רק שצריך לראות, להתיחס ולהתחשב בראית המבט של הצד השני, ולנסות שזה יהיה כמה שיותר זהה ודומה. אני האחרון שירצה שמקום כמו הפורום יהיה 'זירת התנגחות' ושיתקיים פה ריב פומבי, ההפך. שנפתור את הדברים ביחד, שנינו, בנימה אישית. אבל הבנתי שאולי משהו בראיה שלי של הקשר לוקה בחסר או בלא נכונות.. ואת זה החלטתי 'לפרוק' בפורום..

"שנפתור את הדברים ביחד, שנינו, בנימה אישית"

הפורום זה ממש לא המקום... קיצר, כמו שכבר אמרו לך - תמצא מישהי ראויה.

sugar lips16

New member
מממ

בגלל זה כשקראתי את מה שכתבת זכרתי שזה מוכר לי מאיפה שהוא כבר... בכל אופן, אולי מבחינתה לראות טלויזיה זה משהו שאפשר לעשות יחד? אולי היא לא רואה את זה בצורה רעה.. נסה לדבר איתה שוב אם אתה חושש.. אבל כמו שכבר אמרתי לך, דיברת איתה והיא אמרה שזה לא יקרה שוב, אז פשוט תן לזמן לעשות את שלו.

למעלה