מה אתם מעדיפים:

../images/Emo45.gif מסכימה עם חן

אני מעדיפה את הדיסק השני... אם כבר, וזה מעולה לגוון וממש אפשר לשמוע את השינויים בין הדיסקים. בעיקר במילים. האלקטרוני בסדר.... אבל הסגנון הקודם יותר טוב.

../images/Emo11.gifאני עונה

שאלה קשה מאוד! אבל שחושבים על זה אז עיברי הישן... חחח אני יודעת שזה יישמע טיפה מוזר וטיפה מצחיק אבל השאלה הזאת את מי אנחנו מעדיפים: עיברי הישן או החדש או עיברי המתקדם. חחח זה נישמע כאילו לעיברי יש פיצול אישיות... אל תתעצבו עלי!!!! זה סתם נישמע ככה....

לי אישית.. סבבה עם שניהם...

אבל יותר עדיף לי לשמוע את עברי הישן... יותר אהבתי..

אמממ...

תראו, אני מאמינה שעברי התפתח עם השנים- דבר המובן מאליו. והסיבה שאני מעריכה אותו זה מכיוון שכל ההתפתחות שלו וכל השינויי הזה, לא השפיע על האיכות של הטקסטים והמוזיקה (לטעמי). הוא נשאר אותו אדון בשינוי הכובעון. (שכלול של אותה הגברת בשינוי האדרת.. למי שלא מכיר) מה שאני מנסה להגיד (ולא כל כך הולך לי) הוא שלא משנה מה, אני סומכת על הטאצ' של עברי כמו שאמרו פה, שבכל סגנון מוסיקה, הוא יוסף את עצמו. וזה מה שחשוב.

כמה שאני אוההההבבבבב

טוב די אני צריכה להיגמל מזה. אבל אני ממש מעדיפה סגנון איטי כזה...אקוסטי כמו כמה שאני אוהב, כמה כוכב, מלטף ומשקר.. אבל להופעות צריך גם את המקפיצים :] אז צריך גיווון לכן, גם שירים כאלה וגם כאלה

אממ שאלה טובה!

אני לא יודעת. כי אני מאוד אוהבת את הקודמים (אמא קצת פחות וטוענת שבגללו אני עצובה-זה בדיוק ההפך) ואת האחרון אני גם אוהבת כי יש לנו אותן דעות על נושא החברה וכל מיני כאלה ו...הואיותר שמייח..אבל גם אותו אני אוהבת. חשבתי על זה-מה יקרה אם אני לא אוהב את התקליט הרביעי? משום מה אני בטוחה שאני אוהב. אני מעדיפה עברי מעורבב!

חן j

New member
אני איתך כרמית!

אין כמו אקוסטי! וגם אני נמשכת יותר לשירים השקטים של עברי, בדיוק השירים שכתבת..ובהופעה חיה...בכלל, זה סוף... אבל אין כמו מתחמם ומרי לנצח או לבד...נראה לי שלבד זה בן השירים הכי כיפים בהופעה...אני תמיד מחכה שהוא יתחיל ויגיד "בוא נשחק משחק קטן.." או משהו דומה...ואז כולנו ביחד מתחילים לשיר "לבד"... טוב..סתם רציתי לחזק את דברייך:)

למעלה