מה אתם מעדיפים:

מה אתם מעדיפים:

או קיי... עברי מתחלק לשניים עברי הישן ועברי החדש... לא, אני לא מדברת על לפני שהוא פגש אותי ואחרי שהוא פגש אותי (אירוע שמן הסתם שינה לו את החיים וגרם לו להבין שכל מה שהיה עד עכשיו אפילו לא קרוב לאושר...) אלא על הסגנון המוסיקלי. עברי הישן זה התקופה של "מלטף ומשקר" ושל "יותר טוב כלום מכמעט" והחדש זה של "האנשים החדשים". ישנה גם קטגוריה של "עברי המתקדם", וזה הסגנון האלקטרוני... כל הדיבורים על אלבום חדש גרמו לי לחשוב, באיזה סגנון אני רוצה שהאלבום יהיה?! אז נכון, אני אוהבת את כולם, אבל הפייבוריט שלי הוא העברי הישן, השקט, הנוגע, החודר... אני התגעגעתי... במה אתם בוחרים?!

Principesa Reut

New member
גם אני חשבתי על זה...

ולדעתי עברי מתחלק לשלוש דווקא
עברי הראשון זה עברי של "מלטף ומשקר"... זמר די בתחילת דרכו ששומעים בשירים שלו שהוא עדיין לא ממש משופשף... בגלל זה גם מלטף ומשקר הוא האלבום הפחות מועדף עליי. עברי השני זה עברי של "יותר טוב כלום". 'העברי' המועדף עליי. שירים שקטים, נוגעים וחודרים כמו שאמרת. פחות אלקטרוני ופחות רועש. עברי השלישי הוא כמובן של האנשים החדשים. זה העברי שעבר את התהליך של האלקטרוני, ולקח לי הרבה זמן להתחבר לעברי הזה. אבל עכשיו אני אוהבת אותו
בכל אופן, הפייבוריט שלי הוא עדיין העברי הישן, למרות שאין לי בעיה בכלל עם העברי החדש כל עוד אתם נותנים לי מדי פעם לשמוע את "יותר טוב כלום"....

לאלאלאלאללאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאללא

הוא לא השתנה!!!! הוא בסך הכל מתפתח, לכל מיני כיוונים, בקצב שונה, אבל רק מתפתח זה לא שהוא החליף לחלוטין את הסיגנון מוסיקה שלו... את מסתכלת על האנשים החדשים, על חורף לדוגמה ואומרת, זה לא אותו אחד של מלטף.... הייתי רוצה שהתקליט החדש ישאר מה שיש שם בפנים לא שום דבר אחר..

Principesa Reut

New member
מסכימה עם כל מילה... ../images/Emo26.gif

באמת יותר נכון להגיד שהוא התפתח מאשר השתנה... וגם אני הייתי רוצה שהתקליט החדש "ישאר מה שיש שם בפנים ולא שום דבר אחר"

lollapalooza

New member
חופית מותק

מה את מזדעקת
שינוי זה לא בהכרח דבר רע. ולדעתי שינוי במוזיקה זה תמיד טוב. גם אם הוא לא מוצלח. הוא מעיד על העזה ורצון לחדש ולהשתפר ולהגיע לאנשים ומקומות אחרים. אבלללל אני אוהבת יותר את "הישן". למרות שלא הייתי מוותרת על החדש, כי כולם ביחד הם העברי שאני אוהבת.

מצד שני...

אל תשכחו שגם בעברי של "האנשים החדשים" יש שירים שמזכירים את "עברי הישן" כמו חורף, איש יקר וכשהכל יעבור....

Principesa Reut

New member
אני לא מוצאת בפג'ו צבאית טאץ'

מעברי הישן... אבל בעצם - לכל השירים, גם ממלטף ומשקר, גם מיותר טוב כלום וגם מהאנשים החדשים יש מכנה משותף שעדיין לא השתנה. זה לא משהו מסוים, זה פשוט משו שיש בעברי שפשוט לא יכול להשתנות. אז אולי מה שמצאת בפג'ו צבאית שהזכיר לך את הישן הוא בעצם הקשר הזה.

בערך כמו חופית.לא בדיוק

פעם ראיתי את זה כעברי הישן ועברי החדש,אבל היום אני כן רואה המשך טבעי.חלק מהשירים של 'מלטף' הוא כתב יותר מ-10 שנים לפני שהוא כתב את השירים של האנשים החדשים,אז ברור שיהיה שינוי,ושינוי חד.זה ברור. אני אישית מעריך הרבה יותר אומנים שמשתנים עם הזמן,ושלא כל הדיסקים שלהם אותו דבר.זה לא אומר שאני יאהב ת'שינוי החדש,ואני מעדיף לא אלקטרוני..רוצה רוק,רוק,רוק,אבל מה שזה לא יהיה,זה נשמע מגניב מידי בשביל לא להיות טוב..אבל,נגיד זה דיסק כפול,וזאת ההפתעה,אז אם הוא מוציא סינגל..הוא יצטרך להוציא 2,לועזי ועברי ואז..ואז כבר נבין ויהיה כיייף.טוב זה לא יקרה..לא נורא.

Arielcohen

New member
כבר שנים לא הייתי פה

מישהו יכול לספר לי מה היה במפגש הפורום? תודה אנשים! מצטער שלא באתי, הפסד שלי מן הסתם... ולשאלתך - אני אוהב את עברי בכל מצב אבל כמובן, כמובן שאני מעדיף את עברי הישן! למה? 1. עם הדיסק "מלטף ומשקר" אני יכול להזדהות הרבה יותר מ"האנשים החדשים", יש בו ראשוניות, חקר עצמי, גילוי העולם והקבלה של האני האמיתי, וזה בדיוק הנושא שגם אני כותב עליו ביומן... 2. "האנשים החדשים" מלא בביקורת חברתית. זה טוב וזה גאוני וזה יפה וזה חכם, אבל למרות שיש לי הזדהות מסוימת היא לא כמו ההזדהות שהרגשתי פעם. שאני עדיין מרגיש כשאני שומע את הדיסק הראשון. - וגם "יותר טוב כלום מכמעט" הוא מצוין ואולי הדיסק האהוב עליי מבחינת ההפקה המוסיקלית, אבל מבחינת התוכן - הוא מכיל יותר סיפורים מאשר שירים. זה לא רע, ורוב השירים באופן טבעי מכילים סיפורים, אבל כאן זה ממש השתלט על הדיסק לטעמי, קצת יותר מדי. לא נורא, זה עדיין דיסק מ ד ה י ם - וגם ב"האנשים החדשים" יש נקודת אור שאני כל כך, כל כךל מזדהה איתה - "חורף" ו"איש יקר", שירים שפשוט נוגעים לי בלב! מחכה לדיסק הבא! מה אמור להיות כל כל מפתיע בו?!

Ez sLeeP

New member
אריאל יקירי,

שמנו לב לחסרונך, עתה - השתדל לכתוב יותר, ולהנעים את זמננו בכתביך. המפגש היה כצפוי - מהנה, מקסים ומשעשע. אכן הפסד שלך, עשה מאמצים להגיע למפגש הבא..! (פסח, ככל הנראה..)

lollapalooza

New member
אוף נדב

לא אמרת לו שיש תמונות
טרחתי לשווא
אריאל יש תמונות מהמפגש. (בגלריות)

אני מעדיף...

את עברי של האלבום בשלישי! אלבום מקסים, מגוון, מתוחכם! עברי ידע בדיוק מה הוא עושה ... האלבום הכי טוב שלו לדעתי

אה ורק רציתי להגיד...

שאני ממש מעדיף אם עברי יעשה משהו שונה בדיסק הבא שלו, משהו שהוא עוד לא עשה! כמו שהרגשנו שיצא "האנשים החדשים"! שלא ישעמם אותנו...

חן j

New member
אני אוהבת את

שלושת הדיסקים, ואני אוהבת את השינויים שנשמעים מדיסק לדיסק, וכמו שאמרו כבר, זה טוב לחדש,לגוון כדי שלא ישעמם ושנראה עוד צדדים בעברי... מה שכן אני לא ממש אוהבת את האלקטרוני

למעלה