מה אתם מעדיפים?..

FineSilverMan

New member
מה שאני מעדיף

בנאדם יותר מדי עליז וקופצני או בנאדם יותר מדי מתוסבך ומהורהר?
מתוסבך ומהורהר

בנאדם שלא אוהב לבלות עם המשפחה שלכם או בנאדם שלא אוהב לבלות עם החברים שלכם?
למה השלילה? מעדיף בת זוג שאוהבת את המשפחה שלי

בנאדם שרוצה לגור ולגדל ילדים רק בחו"ל או בנאדם שלא מוכן לעולם לצאת מהארץ, אפילו ליוון לסופ"ש?
הראשונה.

בחורה שעירה מאד אבל שמקפידה להוריד שערות או בחורה עם שערות בלונדיניות ובלתי נראות אבל שלא טורחת להסיר אותן?
הראשונה, אני מניח. צריך לחקור את זה.

גבר שהולך עם סנדליים וגרביים או גבר שלובש חולצות ורודות?
סנדלים וגרביים

בנאדם ששומע מוזיקה שהיא ההפך המוחלט מהטעם שלכם או בנאדם שלא שומע מוזיקה בכלל?
שלא שומעת בכלל

בנאדם שנמצא בקשר ידידותי וחזק מאד עם כל בני\בנות הזוג מהעבר או בנאדם שסיים את כל מערכות היחסים הקודמות שלו בכסאח ובג'יפה?
הראשונה

בנאדם שמכור לסמארטפון שלו ונמצא עם הראש בפלאפון כל היום או בנאדם שאין בבעלותו בכלל קו נייד?
לא משנה לי.

בנאדם שיושב כל היום מול הטלויזיה, מוריד כל סדרה וסרט אפשריים או מישהו שסולד מטלויזיה ולא מוכן שיהיה לו מכשיר בבית?
לא משנה לי.

בנאדם שאוכל רק שטויות וג'אנק כל היום או בנאדם שלא נהנה מאוכל ואוכל רק כדי לשרוד?
השני.

בנאדם שקורא ספרי איכות ומתעקש לנהל עליהם דיונים תרבותיים כל היום או בנאדם שהספר האחרון שהוא החזיק היה "מעשה בחמישה בלונים" בגיל 3?
הראשון.

בנאדם שיושב בפורומים כל היום ומדבר עם מלא אנשים וירטואלים (ולא משתף אתכם בכלום) או בנאדם שסולד מזה ומבקש מכם להפסיק לגלוש בפורומים לתמיד?
האחרון.

בנאדם שנמשך אליכם הרבה יותר משאתם אליו או בנאדם שאתם נמשכים אליו הרבה יותר משהוא אליכם?
האחרון.

בנאדם שאוהב אתכם יותר משאתם אותו או שאתם אוהבים יותר משהוא אתכם?
האחרון.

בנאדם שהיה עם 200 פרטנרים בחייו או בנאדם שהיה רק עם 2 לפניכם?
כנראה הראשון.

בנאדם עם פנים מהממות וגוף שלא מפיל אתכם או בנאדם עם פנים קצת מכוערות אבל גוף הורס?
הראשון, כנראה.

בנאדם חכם אבל נטול חוש הומור או בנאדם לא ממש מבריק אבל מאד מצחיק?
הראשון.

בנאדם שלא רוצה ילדים בכלל או בנאדם שלא מוכן להתפשר על פחות מ6 ילדים?
הראשון.

בנאדם שנותן את דעתו גם כשלא מבקשים אותה או בנאדם נטול עמוד שדרה שמעולם לא אומר מה הוא חושב באמת?
הראשון.

בנאדם שלא משתף ברגשות שלו, סגור ומסתורי, או בנאדם עם פרצים אמוציונלים של דרמה ודמעות?
הראשון.

בנאדם שהיה מאוהב כבר לפחות 10 פעמים לפניכם או בנאדם שלא היה מאוהב אף פעם?
הראשון.

בגיל מבוגר יחסית (מעל 40) תעדיפו גרוש\ה או רווק\ה?
גרושה, אני מניח.

בנאדם שעוצר ונותן כסף לכל קבצן ברחוב שהוא רואה או בנאדם שמעולם לא תרם אפילו שקל לצדקה?
האחרון.

בנאדם שמסוגל לתת לכל העולם לעקוף אותו בתור בעוד הוא מחכה בסבלנות ובשקט במשך שעות או בנאדם שדוחף ונדחף וצועק אם מנסים לעקוף אותו?
הראשון.

נהג זהיר מאד ואיטי מאד, או נהג מהיר ופזיז?
הראשון.

כזה שחייב להיות בשליטה ולא נותן לכם לתכנן כלום, או כזה פאסיבי שמצפה שתעשו הכל ורק תגידו לו לאן להגיע?
הראשון.

עם בטחון עצמי גבוה ומופרז על גבול השחצנות או עם חוסר בטחון עצמי וביישנות גדולה?
הראשון.

ולבסוף- אם הייתם מוכרחים, הייתם מעדיפים להעביר את שארית חייכם עם הפרטנר המושלם, אבל שהוא מאותו מין שלכם, או עם בנאדם לא נעים, לא מושך, קשה ועצבני, אבל מהמין הנגדי?
הראשון.

shayCn

New member
הסקר הזה משוחד..מותאם לאנשים מסויימים

משתתף במשחק בכל זאת,אבל מרשה לעצמי לשנות את החוקים קצת--מצאתי אופציה שלישית לכל שאלה:

בחורה טובה,מורכבת עם שמחת חיים
בחורה שאוהבת את המשפחה שלי ואוהבת את החברים שלי
בחורה שאוהבת לטייל בחו"ל אבל רוצה לגור,להשתקע ולהקים משפחה בארץ
בחורה שתיראה כמו אישה ולא כמו שימפנז
יש לי חולצה מכופתרת ורודה בארון..ממש בפוקס.
שתשמע כל דבר חוץ ממזרחית.
ממש מעניין אותי העבר שלה
בחורה עם סמארטפון אבל שלא מכורה אליו או לקאנדי קראש.
בחורה שרואה טלויזיה אבל לא מכירה את כל הסדרות הקיימות
שתאכל מה שבא לה רק שתמשיך להיראות כמו אישה
ממש לא מעניין אותי מה היא קוראת
אם היא לא מסוגלת להתנתק מפורומים,אז איך ניפגש?וירטואלית?
מישהי שנמשכת אליי בערך כמו שאני אליה
יקום זה שיכול לאתר כמות של אהבה בבן אדם ולהשוות אותה לזו שלו..
שאלה הזויה לא?
מישהי שהיתה עם מספר נורמלי של פרטנרים.
בחורה עם פנים מהממות וגוף מהמם לא פחות -או להיפך

מבריקה עם חוש הומור
מתפשרת על ילד-שניים או ילדה-שתיים.
דעתנית אבל שלא נדחפת בכל רבע הזדמנות.
פתוחה,אמוציונלית אבל נבונה שיודעת גם לשמור על דברים לעצמה כדי לעורר מיסתורין.אה,כן..ואם כבר אמוציונלית-אז לא בכיינית או קוטרית.
מישהי שהיתה מאוהבת כמה פעמים בעבר,אבל לא היתה מאוהבת בכולם..
בגיל מעל 40 אעדיף כבר להיות נשוי+.
עוד קריטריון לא נחוץ
אני לא מצפה ממנה ליותר מדי על הכביש..אני מעדיף לקחת את ההגה.
שוב..זה לא משנה,לא יקרה מצב שהיא נוהגת ואני לידה.
שתהיה הדדית-לפעמים היא תתכנן ותהיה בשליטה ולפעמים אני.
אם היא תהיה שחצנית,אז אנחנו נריב המון.מצד שני,אם היא תהיה חסרת ביטחון אז היא עלולה לסבול מהבטחון העצמי שלי..מצד שלישי, אם היא לא שווה אליי,אז לא נועדנו.
במקרה כזה,אני מעדיף להשאר לבד.
זה עדיף מלהיות סמרטוט של איזו ביץ' או הומו.

shayCn

New member
נכון,שזה לא משנה איך שנקרא את זה

זה עדיין ישמע גס?..
ואפשר גם לשנות קצת למחללת..

Anna begins cc

New member
דווקא "מחוללת" עם חולם

לא נשמע לי גס.
נשמע לי עוצמתי.
אני מרגישה כמו ג'פאר כשהוא הפך להיות הג'יני ושלט על כל העולם.

אהבתי את החתימה החדשה, אגב.

shayCn

New member
מודה שהראש שלי כחול

כמו שהוא צריך להיות :)

תודה.החתימה בקרוב מאוד תשתנה שוב..

סיבכת פה את כולם

עליז וקופצני

לא אוהב את המשפחה

בנאדם שרוצה לגור ולגדל ילדים רק בחו"ל או בנאדם שלא מוכן לעולם לצאת מהארץ, אפילו ליוון לסופ"ש?
לא מוכן לצאת מהארץ

חולצות ורודות

ההיפך

בנאדם שנמצא בקשר ידידותי וחזק מאד עם כל בני\בנות הזוג מהעבר או בנאדם שסיים את כל מערכות היחסים הקודמות שלו בכסאח ובג'יפה?
קשר ידידותי וחזק

בנאדם שמכור לסמארטפון שלו ונמצא עם הראש בפלאפון כל היום או בנאדם שאין בבעלותו בכלל קו נייד?
בלי נייד

בנאדם שיושב כל היום מול הטלויזיה, מוריד כל סדרה וסרט אפשריים או מישהו שסולד מטלויזיה ולא מוכן שיהיה לו מכשיר בבית?
עם טלויזיה

בנאדם שאוכל רק שטויות וג'אנק כל היום או בנאדם שלא נהנה מאוכל ואוכל רק כדי לשרוד?
שטויות וג'אנק

בנאדם שקורא ספרי איכות ומתעקש לנהל עליהם דיונים תרבותיים כל היום או בנאדם שהספר האחרון שהוא החזיק היה "מעשה בחמישה בלונים" בגיל 3?
חמישה בלונים

בנאדם שיושב בפורומים כל היום ומדבר עם מלא אנשים וירטואלים (ולא משתף אתכם בכלום) או בנאדם שסולד מזה ומבקש מכם להפסיק לגלוש בפורומים לתמיד?
בעד פורומים

בנאדם שנמשך אליכם הרבה יותר משאתם אליו או בנאדם שאתם נמשכים אליו הרבה יותר משהוא אליכם?
אני נמשכת יותר

אני אוהבת יותר

2 פרטנרים

בנאדם עם פנים מהממות וגוף שלא מפיל אתכם או בנאדם עם פנים קצת מכוערות אבל גוף הורס?
פנים מהממות

לא מבריק אבל מצחיק

6 ילדים

בנאדם שנותן את דעתו גם כשלא מבקשים אותה או בנאדם נטול עמוד שדרה שמעולם לא אומר מה הוא חושב באמת?
דעתן

בנאדם שלא משתף ברגשות שלו, סגור ומסתורי, או בנאדם עם פרצים אמוציונלים של דרמה ודמעות?
דרמה ודמעות

היה מאוהב

בנאדם שעוצר ונותן כסף לכל קבצן ברחוב שהוא רואה או בנאדם שמעולם לא תרם אפילו שקל לצדקה?
נותן כסף

בנאדם שמסוגל לתת לכל העולם לעקוף אותו בתור בעוד הוא מחכה בסבלנות ובשקט במשך שעות או בנאדם שדוחף ונדחף וצועק אם מנסים לעקוף אותו?
סבלני ופראייר

זהיר ואיטי

כזה שחייב להיות בשליטה ולא נותן לכם לתכנן כלום, או כזה פאסיבי שמצפה שתעשו הכל ורק תגידו לו לאן להגיע?
פאסיבי

ביטחון עצמי

ולבסוף- אם הייתם מוכרחים, הייתם מעדיפים להעביר את שארית חייכם עם הפרטנר המושלם, אבל שהוא מאותו מין שלכם, או עם בנאדם לא נעים, לא מושך, קשה ועצבני, אבל מהמין הנגדי?
עדיף לבד

Anna begins cc

New member
אני נהנית לסבך :)

אגב, אני חושבת שחוץ מ2 או 3 סעיפים,
התשובות שלי זהות לשלך.

הייתי אומרת great minds וכו,..

אבל במקרה של הסקר הזה נראה לי שצרת רבים יותר מתאים

ebi83

New member
אם לא ננסה, איך נדע?

בנאדם יותר מדי עליז וקופצני או בנאדם יותר מדי מתוסבך ומהורהר? הראש אומר ללכת על העליז והקופצני- כי היא תגרום גם לך להיות שמח יותר, אבל הוא גם אומר שעם מתוסבך ומהורהר אתה יודע ויכול להתמודד.. אז אני אלך על מהורהר ומתוסבך.

בנאדם שלא אוהב לבלות עם המשפחה שלכם או בנאדם שלא אוהב לבלות עם החברים שלכם? אם לא לאהוב אז אני אוותר על החברים, כי המשפחה חשובה לי מדי מה עוד שיש לה נטייה כזו לא להתחלף וכאלה

בנאדם שרוצה לגור ולגדל ילדים רק בחו"ל או בנאדם שלא מוכן לעולם לצאת מהארץ, אפילו ליוון לסופ"ש? רק בארץ בלי שום ספק
כי בלי לטוס אני אסתדר, בלי המדינה יהיה לי הרבה יותר קשה.

בחורה שעירה מאד אבל שמקפידה להוריד שערות או בחורה עם שערות בלונדיניות ובלתי נראות אבל שלא טורחת להסיר אותן? אני אלך על השעירה ומקפידה, בעיקר כי זה מוכיח מודעות ואיכפתיות מהסביבה.

גבר שהולך עם סנדליים וגרביים או גבר שלובש חולצות ורודות? חולצות ורודות, כי יש לי כמה

בנאדם ששומע מוזיקה שהיא ההפך המוחלט מהטעם שלכם או בנאדם שלא שומע מוזיקה בכלל? זה קשה
כי אם תבוא לי מישהי שהיא בקטע של שירי דיכאון אני לא יודע אם אוכל להתמודד עם זה. אז אני אלך על בלי מוזיקה.. אני רגיל לישון עם מוזיקה אז היא תתמודד (או שאני אתמודד, נראה
)

בנאדם שנמצא בקשר ידידותי וחזק מאד עם כל בני\בנות הזוג מהעבר או בנאדם שסיים את כל מערכות היחסים הקודמות שלו בכסאח ובג'יפה? שנמצא בקשר ידידותי וחזק, כי אצלי הכל מתחיל מאמון- אז אני פחות דואג על משקעי העבר. אבל עצם היכולת לשמר אקסים בקשר חזק ואפלטוני מראה על יכולות קבלה אחרות... זה עדיף על מישהי ששורפת גשרים. (לטעמי לפחות)

בנאדם שמכור לסמארטפון שלו ונמצא עם הראש בפלאפון כל היום או בנאדם שאין בבעלותו בכלל קו נייד? שמכור, כי ככה אני יודע שאני אוכל להשיג אותה בכל דרך אפשרית ולא לאכול סרט על כן, לא, למה ומדוע

בנאדם שיושב כל היום מול הטלויזיה, מוריד כל סדרה וסרט אפשריים או מישהו שסולד מטלויזיה ולא מוכן שיהיה לו מכשיר בבית? החלטה קשה
אבל אני מעדיף בלי טלוויזיה מאשר התמכרות טוטאלית לכזו.

בנאדם שאוכל רק שטויות וג'אנק כל היום או בנאדם שלא נהנה מאוכל ואוכל רק כדי לשרוד? רק שטויות וג'אנק, כי אחרת מה שווה לי לבשל ולנסות להרשים?

בנאדם שקורא ספרי איכות ומתעקש לנהל עליהם דיונים תרבותיים כל היום או בנאדם שהספר האחרון שהוא החזיק היה "מעשה בחמישה בלונים" בגיל 3? ספרי איכות, בעיקר כי אחד הדברים הכי חשובים לי במישהי זה איתגור אינטלקטואלי, מי שאופקיה נתקעו אי אז בימים סיכוי סביר יותר שלא תאתגר ולא נעליים.. גג בום טראח- מה קרה??

בנאדם שיושב בפורומים כל היום ומדבר עם מלא אנשים וירטואלים (ולא משתף אתכם בכלום) או בנאדם שסולד מזה ומבקש מכם להפסיק לגלוש בפורומים לתמיד? בנאדם שסולד, כי עם כל הכבוד לוירטואליות היא לא באמת תחליף לעולם האמיתי..

בנאדם שנמשך אליכם הרבה יותר משאתם אליו או בנאדם שאתם נמשכים אליו הרבה יותר משהוא אליכם? אין לי איך לענות על זה, אז לאור ניסיון העבר אני אלך על זה שאני נמשך יותר.

בנאדם שאוהב אתכם יותר משאתם אותו או שאתם אוהבים יותר משהוא אתכם? כמו בשאלה הקודמת, אני אוהב יותר.

בנאדם שהיה עם 200 פרטנרים בחייו או בנאדם שהיה רק עם 2 לפניכם? מעדיף 2.

בנאדם עם פנים מהממות וגוף שלא מפיל אתכם או בנאדם עם פנים קצת מכוערות אבל גוף הורס? פנים מהממות, זה פשוט הדבר הראשון שאני מסתכל עליו אז רושם ראשוני וכאלה

בנאדם חכם אבל נטול חוש הומור או בנאדם לא ממש מבריק אבל מאד מצחיק? קשה, קשה... אבל אני אלך על החכם.

בנאדם שלא רוצה ילדים בכלל או בנאדם שלא מוכן להתפשר על פחות מ6 ילדים? 6 ילדים בלי למצמץ.

בנאדם שנותן את דעתו גם כשלא מבקשים אותה או בנאדם נטול עמוד שדרה שמעולם לא אומר מה הוא חושב באמת? דעתן, כי חסרי חוליות זו משפחה לא מרנינה בלשון המעטה

בנאדם שלא משתף ברגשות שלו, סגור ומסתורי, או בנאדם עם פרצים אמוציונלים של דרמה ודמעות? אמוציונלי, כי אני מעדיף שהדברים יהיו על פני השטח ולא כאלו שזקוקים לפענוח.

בנאדם שהיה מאוהב כבר לפחות 10 פעמים לפניכם או בנאדם שלא היה מאוהב אף פעם? לא יודע, יש יתרונות רבים לכאן ולכאן אז אני מחליט שלא להחליט.

בגיל מבוגר יחסית (מעל 40) תעדיפו גרוש\ה או רווק\ה? הראש אומר גרושה, אז נלך איתו.

בנאדם שעוצר ונותן כסף לכל קבצן ברחוב שהוא רואה או בנאדם שמעולם לא תרם אפילו שקל לצדקה? עוצר ונותן כסף לכל קבצן.

בנאדם שמסוגל לתת לכל העולם לעקוף אותו בתור בעוד הוא מחכה בסבלנות ובשקט במשך שעות או בנאדם שדוחף ונדחף וצועק אם מנסים לעקוף אותו? הבריטי, כי יש לי בעיה עם וולגריות.

נהג זהיר מאד ואיטי מאד, או נהג מהיר ופזיז? זהיר ואיטי, שתיסע כמו סבתא רק שתגיע בבטחה.

כזה שחייב להיות בשליטה ולא נותן לכם לתכנן כלום, או כזה פאסיבי שמצפה שתעשו הכל ורק תגידו לו לאן להגיע? שולט, כי אני לא רוצה לקחת אחריות על הכל.. זה יותר מדי.

עם בטחון עצמי גבוה ומופרז על גבול השחצנות או עם חוסר בטחון עצמי וביישנות גדולה? חוסר ביטחון וביישנות.

ולבסוף- אם הייתם מוכרחים, הייתם מעדיפים להעביר את שארית חייכם עם הפרטנר המושלם, אבל שהוא מאותו מין שלכם, או עם בנאדם לא נעים, לא מושך, קשה ועצבני, אבל מהמין הנגדי? ועל זה נאמר- איה
אני אנסה לא להתחמק ואלך על האפשרות הראשונה, כי סטיגמות ותפיסות חברתיות זה סבבה והכל אבל האפשרות לחיות ולהנות מכל יום ויום שווה לי קצת יותר.

Anna begins cc

New member
איזה כיף.

לא רק שענית על הכל,
אלא אתה היחיד שגם כתב הסברים ללמה הוא בחר את מה שהוא בחר.
ממש נהניתי לקרוא

DANDI 30

New member
על החיים ועל המוות

מתוסבך ומהורהר, אנשים עליזים וקופצניים מעצבנים/מפחידים אותי

משפחה

בן אדם שרוצה לגור ולגדל ילדים רק בחו"ל

בחורה שעירה מאד אבל שמקפידה להוריד שערות או בחורה עם שערות בלונדיניות ובלתי נראות אבל שלא טורחת להסיר אותן?

גבר שלובש חולצות ורודות

בן אדם ששומע מוזיקה שהיא ההפך המוחלט מהטעם שלי

בן אדם שנמצא בקשר ידידותי וחזק עם האקסיות

שאין בבעלות בכלל קו נייד

אחד שסולד מטלויזיה

אחד שאוכל רק שטויות וג'אנק

אחד שהחזיק מעשה בחמישה בלונים בגיל 3

אחד שסולד ומבקש שאפסיק

שנמשך אלי הרבה יותר מאשר אני אליו

שאוהב אותי יותר מאשר אני אותו

שהיה עם 2 לפני

בנאדם עם פנים מהממות וגוף שלא מפיל

בנאדם לא ממש מבריק אבל מאוד מצחיק

שלא מוכן להתפשר על פחות מ-6 כל עוד מסוגל לכלכל את כולם בכבוד

שנותן את דעתו גם כשלא מבקשים אותה

שלא משתף ברגשות שלו סגור ומסתורי

שהיה מאוהב לפחות 10 פעמים

בגיל מבוגר יחסית (מעל 40) תעדיפו גרוש\ה או רווק\ה?

בת 40 ורווקה וזה לא הכי כיף

בנאדם שעוצר ונותן כסף לכל קבצן

שמסוגל לתת לכל העולם לעקוף אותו בתור

נהג מהיר ופזיז

חייב להיות בשליטה ולא נותן לכם לתכנן כלום, כל הכיף זה לשבור את המילה שלו לא?

בטחון עצמי גבוה ומופרז

לא נעים, לא מושך, קשה ועצבני מהמין השני!!!

Anna begins cc

New member
חיכיתי מתי

תבוא הבחורה שתענה על השאלה האחרונה כמו שאת ענית.
קשה לוותר על גברים, גם כשהם נוראיים, הא?.. :)

מאחלת לך שזו תהיה השנה בו תמצאי את הגבר הנכון לך ותתמסדו.

shayCn

New member
פער בגילאים מתבטא בתשובות

אין סיכוי שמישהי מתחת לגיל 30 היתה עונה משהו דומה לזה.

Anna begins cc

New member
אתה חושב שזה קשור לגיל?

זה ממש מעניין.
אתה יכול להסביר למה זה ככה בעינייך?

shayCn

New member
אין מה להסביר

מישהי בת 40 תהיה מוכנה להתגמש על הרבה יותר
מאשר מישהי בת 28.

למעלה