FineSilverMan
New member
מה שאני מעדיף
בנאדם יותר מדי עליז וקופצני או בנאדם יותר מדי מתוסבך ומהורהר?
מתוסבך ומהורהר
בנאדם שלא אוהב לבלות עם המשפחה שלכם או בנאדם שלא אוהב לבלות עם החברים שלכם?
למה השלילה? מעדיף בת זוג שאוהבת את המשפחה שלי
בנאדם שרוצה לגור ולגדל ילדים רק בחו"ל או בנאדם שלא מוכן לעולם לצאת מהארץ, אפילו ליוון לסופ"ש?
הראשונה.
בחורה שעירה מאד אבל שמקפידה להוריד שערות או בחורה עם שערות בלונדיניות ובלתי נראות אבל שלא טורחת להסיר אותן?
הראשונה, אני מניח. צריך לחקור את זה.
גבר שהולך עם סנדליים וגרביים או גבר שלובש חולצות ורודות?
סנדלים וגרביים
בנאדם ששומע מוזיקה שהיא ההפך המוחלט מהטעם שלכם או בנאדם שלא שומע מוזיקה בכלל?
שלא שומעת בכלל
בנאדם שנמצא בקשר ידידותי וחזק מאד עם כל בני\בנות הזוג מהעבר או בנאדם שסיים את כל מערכות היחסים הקודמות שלו בכסאח ובג'יפה?
הראשונה
בנאדם שמכור לסמארטפון שלו ונמצא עם הראש בפלאפון כל היום או בנאדם שאין בבעלותו בכלל קו נייד?
לא משנה לי.
בנאדם שיושב כל היום מול הטלויזיה, מוריד כל סדרה וסרט אפשריים או מישהו שסולד מטלויזיה ולא מוכן שיהיה לו מכשיר בבית?
לא משנה לי.
בנאדם שאוכל רק שטויות וג'אנק כל היום או בנאדם שלא נהנה מאוכל ואוכל רק כדי לשרוד?
השני.
בנאדם שקורא ספרי איכות ומתעקש לנהל עליהם דיונים תרבותיים כל היום או בנאדם שהספר האחרון שהוא החזיק היה "מעשה בחמישה בלונים" בגיל 3?
הראשון.
בנאדם שיושב בפורומים כל היום ומדבר עם מלא אנשים וירטואלים (ולא משתף אתכם בכלום) או בנאדם שסולד מזה ומבקש מכם להפסיק לגלוש בפורומים לתמיד?
האחרון.
בנאדם שנמשך אליכם הרבה יותר משאתם אליו או בנאדם שאתם נמשכים אליו הרבה יותר משהוא אליכם?
האחרון.
בנאדם שאוהב אתכם יותר משאתם אותו או שאתם אוהבים יותר משהוא אתכם?
האחרון.
בנאדם שהיה עם 200 פרטנרים בחייו או בנאדם שהיה רק עם 2 לפניכם?
כנראה הראשון.
בנאדם עם פנים מהממות וגוף שלא מפיל אתכם או בנאדם עם פנים קצת מכוערות אבל גוף הורס?
הראשון, כנראה.
בנאדם חכם אבל נטול חוש הומור או בנאדם לא ממש מבריק אבל מאד מצחיק?
הראשון.
בנאדם שלא רוצה ילדים בכלל או בנאדם שלא מוכן להתפשר על פחות מ6 ילדים?
הראשון.
בנאדם שנותן את דעתו גם כשלא מבקשים אותה או בנאדם נטול עמוד שדרה שמעולם לא אומר מה הוא חושב באמת?
הראשון.
בנאדם שלא משתף ברגשות שלו, סגור ומסתורי, או בנאדם עם פרצים אמוציונלים של דרמה ודמעות?
הראשון.
בנאדם שהיה מאוהב כבר לפחות 10 פעמים לפניכם או בנאדם שלא היה מאוהב אף פעם?
הראשון.
בגיל מבוגר יחסית (מעל 40) תעדיפו גרוש\ה או רווק\ה?
גרושה, אני מניח.
בנאדם שעוצר ונותן כסף לכל קבצן ברחוב שהוא רואה או בנאדם שמעולם לא תרם אפילו שקל לצדקה?
האחרון.
בנאדם שמסוגל לתת לכל העולם לעקוף אותו בתור בעוד הוא מחכה בסבלנות ובשקט במשך שעות או בנאדם שדוחף ונדחף וצועק אם מנסים לעקוף אותו?
הראשון.
נהג זהיר מאד ואיטי מאד, או נהג מהיר ופזיז?
הראשון.
כזה שחייב להיות בשליטה ולא נותן לכם לתכנן כלום, או כזה פאסיבי שמצפה שתעשו הכל ורק תגידו לו לאן להגיע?
הראשון.
עם בטחון עצמי גבוה ומופרז על גבול השחצנות או עם חוסר בטחון עצמי וביישנות גדולה?
הראשון.
ולבסוף- אם הייתם מוכרחים, הייתם מעדיפים להעביר את שארית חייכם עם הפרטנר המושלם, אבל שהוא מאותו מין שלכם, או עם בנאדם לא נעים, לא מושך, קשה ועצבני, אבל מהמין הנגדי?
הראשון.
בנאדם יותר מדי עליז וקופצני או בנאדם יותר מדי מתוסבך ומהורהר?
מתוסבך ומהורהר
בנאדם שלא אוהב לבלות עם המשפחה שלכם או בנאדם שלא אוהב לבלות עם החברים שלכם?
למה השלילה? מעדיף בת זוג שאוהבת את המשפחה שלי
בנאדם שרוצה לגור ולגדל ילדים רק בחו"ל או בנאדם שלא מוכן לעולם לצאת מהארץ, אפילו ליוון לסופ"ש?
הראשונה.
בחורה שעירה מאד אבל שמקפידה להוריד שערות או בחורה עם שערות בלונדיניות ובלתי נראות אבל שלא טורחת להסיר אותן?
הראשונה, אני מניח. צריך לחקור את זה.
גבר שהולך עם סנדליים וגרביים או גבר שלובש חולצות ורודות?
סנדלים וגרביים
בנאדם ששומע מוזיקה שהיא ההפך המוחלט מהטעם שלכם או בנאדם שלא שומע מוזיקה בכלל?
שלא שומעת בכלל
בנאדם שנמצא בקשר ידידותי וחזק מאד עם כל בני\בנות הזוג מהעבר או בנאדם שסיים את כל מערכות היחסים הקודמות שלו בכסאח ובג'יפה?
הראשונה
בנאדם שמכור לסמארטפון שלו ונמצא עם הראש בפלאפון כל היום או בנאדם שאין בבעלותו בכלל קו נייד?
לא משנה לי.
בנאדם שיושב כל היום מול הטלויזיה, מוריד כל סדרה וסרט אפשריים או מישהו שסולד מטלויזיה ולא מוכן שיהיה לו מכשיר בבית?
לא משנה לי.
בנאדם שאוכל רק שטויות וג'אנק כל היום או בנאדם שלא נהנה מאוכל ואוכל רק כדי לשרוד?
השני.
בנאדם שקורא ספרי איכות ומתעקש לנהל עליהם דיונים תרבותיים כל היום או בנאדם שהספר האחרון שהוא החזיק היה "מעשה בחמישה בלונים" בגיל 3?
הראשון.
בנאדם שיושב בפורומים כל היום ומדבר עם מלא אנשים וירטואלים (ולא משתף אתכם בכלום) או בנאדם שסולד מזה ומבקש מכם להפסיק לגלוש בפורומים לתמיד?
האחרון.
בנאדם שנמשך אליכם הרבה יותר משאתם אליו או בנאדם שאתם נמשכים אליו הרבה יותר משהוא אליכם?
האחרון.
בנאדם שאוהב אתכם יותר משאתם אותו או שאתם אוהבים יותר משהוא אתכם?
האחרון.
בנאדם שהיה עם 200 פרטנרים בחייו או בנאדם שהיה רק עם 2 לפניכם?
כנראה הראשון.
בנאדם עם פנים מהממות וגוף שלא מפיל אתכם או בנאדם עם פנים קצת מכוערות אבל גוף הורס?
הראשון, כנראה.
בנאדם חכם אבל נטול חוש הומור או בנאדם לא ממש מבריק אבל מאד מצחיק?
הראשון.
בנאדם שלא רוצה ילדים בכלל או בנאדם שלא מוכן להתפשר על פחות מ6 ילדים?
הראשון.
בנאדם שנותן את דעתו גם כשלא מבקשים אותה או בנאדם נטול עמוד שדרה שמעולם לא אומר מה הוא חושב באמת?
הראשון.
בנאדם שלא משתף ברגשות שלו, סגור ומסתורי, או בנאדם עם פרצים אמוציונלים של דרמה ודמעות?
הראשון.
בנאדם שהיה מאוהב כבר לפחות 10 פעמים לפניכם או בנאדם שלא היה מאוהב אף פעם?
הראשון.
בגיל מבוגר יחסית (מעל 40) תעדיפו גרוש\ה או רווק\ה?
גרושה, אני מניח.
בנאדם שעוצר ונותן כסף לכל קבצן ברחוב שהוא רואה או בנאדם שמעולם לא תרם אפילו שקל לצדקה?
האחרון.
בנאדם שמסוגל לתת לכל העולם לעקוף אותו בתור בעוד הוא מחכה בסבלנות ובשקט במשך שעות או בנאדם שדוחף ונדחף וצועק אם מנסים לעקוף אותו?
הראשון.
נהג זהיר מאד ואיטי מאד, או נהג מהיר ופזיז?
הראשון.
כזה שחייב להיות בשליטה ולא נותן לכם לתכנן כלום, או כזה פאסיבי שמצפה שתעשו הכל ורק תגידו לו לאן להגיע?
הראשון.
עם בטחון עצמי גבוה ומופרז על גבול השחצנות או עם חוסר בטחון עצמי וביישנות גדולה?
הראשון.
ולבסוף- אם הייתם מוכרחים, הייתם מעדיפים להעביר את שארית חייכם עם הפרטנר המושלם, אבל שהוא מאותו מין שלכם, או עם בנאדם לא נעים, לא מושך, קשה ועצבני, אבל מהמין הנגדי?
הראשון.