מה אתם מעדיפים?..

Anna begins cc

New member
מה אתם מעדיפים?..

אז לכבוד ראש השנה והשבוע החדש שבפתח
(ובעיקר לכבוד זה שקצת משעמם לי היום..)
סקר קצר של מה אתם מעדיפים בבן או בת הזוג שלכם.

ברור לי שכולכם מעדיפים את האמצע, וברור לי שבהמון סיטואציות תעדיפו לקחת אף אחד מהשניים,
אבל זה משחק, אז תשתפו פעולה, תדמיינו שמישהו מחזיק אקדח לרקה שלכם ותבחרו אחת מהאופציות בלי סייגים, כי אתם חייבים

בנאדם יותר מדי עליז וקופצני או בנאדם יותר מדי מתוסבך ומהורהר?
בנאדם שלא אוהב לבלות עם המשפחה שלכם או בנאדם שלא אוהב לבלות עם החברים שלכם?
בנאדם שרוצה לגור ולגדל ילדים רק בחו"ל או בנאדם שלא מוכן לעולם לצאת מהארץ, אפילו ליוון לסופ"ש?
בחורה שעירה מאד אבל שמקפידה להוריד שערות או בחורה עם שערות בלונדיניות ובלתי נראות אבל שלא טורחת להסיר אותן?
גבר שהולך עם סנדליים וגרביים או גבר שלובש חולצות ורודות?
בנאדם ששומע מוזיקה שהיא ההפך המוחלט מהטעם שלכם או בנאדם שלא שומע מוזיקה בכלל?
בנאדם שנמצא בקשר ידידותי וחזק מאד עם כל בני\בנות הזוג מהעבר או בנאדם שסיים את כל מערכות היחסים הקודמות שלו בכסאח ובג'יפה?
בנאדם שמכור לסמארטפון שלו ונמצא עם הראש בפלאפון כל היום או בנאדם שאין בבעלותו בכלל קו נייד?
בנאדם שיושב כל היום מול הטלויזיה, מוריד כל סדרה וסרט אפשריים או מישהו שסולד מטלויזיה ולא מוכן שיהיה לו מכשיר בבית?
בנאדם שאוכל רק שטויות וג'אנק כל היום או בנאדם שלא נהנה מאוכל ואוכל רק כדי לשרוד?
בנאדם שקורא ספרי איכות ומתעקש לנהל עליהם דיונים תרבותיים כל היום או בנאדם שהספר האחרון שהוא החזיק היה "מעשה בחמישה בלונים" בגיל 3?
בנאדם שיושב בפורומים כל היום ומדבר עם מלא אנשים וירטואלים (ולא משתף אתכם בכלום) או בנאדם שסולד מזה ומבקש מכם להפסיק לגלוש בפורומים לתמיד?
בנאדם שנמשך אליכם הרבה יותר משאתם אליו או בנאדם שאתם נמשכים אליו הרבה יותר משהוא אליכם?
בנאדם שאוהב אתכם יותר משאתם אותו או שאתם אוהבים יותר משהוא אתכם?
בנאדם שהיה עם 200 פרטנרים בחייו או בנאדם שהיה רק עם 2 לפניכם?
בנאדם עם פנים מהממות וגוף שלא מפיל אתכם או בנאדם עם פנים קצת מכוערות אבל גוף הורס?
בנאדם חכם אבל נטול חוש הומור או בנאדם לא ממש מבריק אבל מאד מצחיק?
בנאדם שלא רוצה ילדים בכלל או בנאדם שלא מוכן להתפשר על פחות מ6 ילדים?
בנאדם שנותן את דעתו גם כשלא מבקשים אותה או בנאדם נטול עמוד שדרה שמעולם לא אומר מה הוא חושב באמת?
בנאדם שלא משתף ברגשות שלו, סגור ומסתורי, או בנאדם עם פרצים אמוציונלים של דרמה ודמעות?
בנאדם שהיה מאוהב כבר לפחות 10 פעמים לפניכם או בנאדם שלא היה מאוהב אף פעם?
בגיל מבוגר יחסית (מעל 40) תעדיפו גרוש\ה או רווק\ה?
בנאדם שעוצר ונותן כסף לכל קבצן ברחוב שהוא רואה או בנאדם שמעולם לא תרם אפילו שקל לצדקה?
בנאדם שמסוגל לתת לכל העולם לעקוף אותו בתור בעוד הוא מחכה בסבלנות ובשקט במשך שעות או בנאדם שדוחף ונדחף וצועק אם מנסים לעקוף אותו?
נהג זהיר מאד ואיטי מאד, או נהג מהיר ופזיז?
כזה שחייב להיות בשליטה ולא נותן לכם לתכנן כלום, או כזה פאסיבי שמצפה שתעשו הכל ורק תגידו לו לאן להגיע?
עם בטחון עצמי גבוה ומופרז על גבול השחצנות או עם חוסר בטחון עצמי וביישנות גדולה?
ולבסוף- אם הייתם מוכרחים, הייתם מעדיפים להעביר את שארית חייכם עם הפרטנר המושלם, אבל שהוא מאותו מין שלכם, או עם בנאדם לא נעים, לא מושך, קשה ועצבני, אבל מהמין הנגדי?

BW37

New member
לא קראת את החוק שאסור מעל 10 שאלות ?

עליז וקופצני
לא אוהב את החברים
בנאדם שרוצה לגור ולגדל ילדים רק בחו"ל או בנאדם שלא מוכן לעולם לצאת מהארץ, אפילו ליוון לסופ"ש?
איפה השאלה ?
בחורה שעירה מאד אבל שמקפידה להוריד שערות או בחורה עם שערות בלונדיניות ובלתי נראות אבל שלא טורחת להסיר אותן?
בלונדינית
לא שומע
בנאדם שנמצא בקשר ידידותי וחזק מאד עם כל בני\בנות הזוג מהעבר או בנאדם שסיים את כל מערכות היחסים הקודמות שלו בכסאח ובג'יפה?
ידידותית
בנאדם שמכור לסמארטפון שלו ונמצא עם הראש בפלאפון כל היום או בנאדם שאין בבעלותו בכלל קו נייד?
בלי טלפון
בנאדם שיושב כל היום מול הטלויזיה, מוריד כל סדרה וסרט אפשריים או מישהו שסולד מטלויזיה ולא מוכן שיהיה לו מכשיר בבית?
טלויזיה
בנאדם שאוכל רק שטויות וג'אנק כל היום או בנאדם שלא נהנה מאוכל ואוכל רק כדי לשרוד?
שטויות
בנאדם שקורא ספרי איכות ומתעקש לנהל עליהם דיונים תרבותיים כל היום או בנאדם שהספר האחרון שהוא החזיק היה "מעשה בחמישה בלונים" בגיל 3?
לא תקרא כלום
בנאדם שיושב בפורומים כל היום ומדבר עם מלא אנשים וירטואלים (ולא משתף אתכם בכלום) או בנאדם שסולד מזה ומבקש מכם להפסיק לגלוש בפורומים לתמיד?
אף אחת לא תגידי לי איך לחיות ואם לכתוב בפורום !

בנאדם שנמשך אליכם הרבה יותר משאתם אליו או בנאדם שאתם נמשכים אליו הרבה יותר משהוא אליכם?
לא יודע
לא יודע
2
בנאדם עם פנים מהממות וגוף שלא מפיל אתכם או בנאדם עם פנים קצת מכוערות אבל גוף הורס?
פנםי מהממות
מצחיקה
בנאדם שלא רוצה ילדים בכלל או בנאדם שלא מוכן להתפשר על פחות מ6 ילדים?
ילדים, תמיד אפשר להפסיק באמצע...
בנאדם שלא משתף ברגשות שלו, סגור ומסתורי, או בנאדם עם פרצים אמוציונלים של דרמה ודמעות?
רגשות
מאוהבת
לא רלוונטי
בנאדם שעוצר ונותן כסף לכל קבצן ברחוב שהוא רואה או בנאדם שמעולם לא תרם אפילו שקל לצדקה?
צדקנית
בנאדם שמסוגל לתת לכל העולם לעקוף אותו בתור בעוד הוא מחכה בסבלנות ובשקט במשך שעות או בנאדם שדוחף ונדחף וצועק אם מנסים לעקוף אותו?
תלוי
לא רלוונטי
כזה שחייב להיות בשליטה ולא נותן לכם לתכנן כלום, או כזה פאסיבי שמצפה שתעשו הכל ורק תגידו לו לאן להגיע?
שליטה
ולבסוף- אם הייתם מוכרחים, הייתם מעדיפים להעביר את שארית חייכם עם הפרטנר המושלם, אבל שהוא מאותו מין שלכם, או עם בנאדם לא נעים, לא מושך, קשה ועצבני, אבל מהמין הנגדי?
איפה השאלה ? אם כתבת שיש בחור שאני אמשך אליו ואוהב אותו, הרי גם ככה פרט למשיכה, בחורים מסתדרים יותר טוב עם בחורים
ובחורות עם בחורות
זה רק הסקס שמפריע
אם תמצאי בחורה שתמשכי אליה
תתחתני איתה...

Anna begins cc

New member
יש סיכוי רב

שאני אאמץ את ההמלצה שבשורה התחתונה שלך

למה איזו נהגת היא זה לא רלוונטי?

יאללה חפירה!

מתוסבך ומהורהר.
שלא אוהב לבלות עם המשפחה.
לגור בחו"ל.
שעירה ומורידה.
גבר שהולך עם סנדליים וגרביים או גבר שלובש חולצות ורודות?
חולצות ורודות.
ההיפך המוחלט.
ידידותי.
מכור לסמארטפון.
בעד טלוויזיה.
אוכל רק כדי לשרוד.
דיונים על ספרי איכות.
סולד.
נמשך אלי יותר.
אוהב אותי יותר.
2.
פנים מהממות.
חכם ונטול (אוף זה קשה!)
בנאדם שלא רוצה ילדים בכלל או בנאדם שלא מוכן להתפשר על פחות מ 6 ילדים?
לא מוכן להתפשר על פחות מ 6 ילדים (חלחלה!)
בנאדם שנותן את דעתו גם כשלא מבקשים אותה או בנאדם נטול עמוד שדרה שמעולם לא אומר מה הוא חושב באמת?
דעתן.
יש לי רתיעה מדרמות. אז סגור.
מתאהב.
גרוש.
נדיב.
סבלני, שיהיה ההיפך ממני.
זהיר.
פאסיבי.
עם בטחון עצמי גבוה ומופרז על גבול השחצנות או עם חוסר בטחון עצמי וביישנות גדולה?
שחצן.
לסבית, אבל בוגדת.

רציתי להגיד ש...

הייתי תקופה ארוכה עם מישהו שאהב אותי הרבה יותר יותר משאני אהבתי אותו, ונמשך אלי הרבה יותר ממה שאני נמשכתי אליו, וזה היה נורא.

קשה לי להאמין שאישה יכולה לחיות ככה

לדעתי עדיף לה לאהוב יותר ולהמשך יותר

זה סיוט לא קטן לאהוב פחות ולהמשך פחות

למרות שגם הפוך זה בעיה...

למה את חושבת שהפוך זה יותר נוראי ?

מה זה קשור לגבר או אישה?

זה קשה כך או כך.
האופציה השנייה נוראית יותר כי אני לא רוצה לחיות בהרגשה שאני לא מספיק טובה לו ולהיות בסטרס שהוא לא יהיה נאמן.
אני צריכה להרגיש מושכת ונאהבת וזה גורם לי לרצות את הצד השני יותר.
האופציה השנייה היא סמרטוטית בעיני.

לא יודע, אישה היא הצד הרגשי יותר, לא?

ראוי שהיא תרגיש יותר

וגבר צריך חיזוקים שהאישה שלו היא טוטאלית שלו
אחרת המשיכה אליו כגבר תעלם, ויחליף אותה חוסר ביטחון (לא גברי)
ואישה גם ככה מה שמניע אותה זה לספק את הגבר שלה
ואישה אם היא תודה בזה או לא, אוהבת את המרדף הזה
הוא נותן לה משמעות
אולי לא אוהבת אותו במודע, אבל בפנים הוא מעורר אותה מאוד ומשאיר אותה במצב "דלוק"
שזה טוב לשני הצדדים

ואל תתבאלגני עליו עכשיו
אני סתם כותב מחשבות

וואי וואי

מה לימדו אותך בשיעורי דת האלה?

כולנו רוצים להיות נאהבים ולאהוב.
אני לא אוהבת את המרדף.
ואמרתי לך, אם הוא יאהב אותי פחות ממה שאני אותו זה ירגיש לי סמרטוטי ויכניס אותי לסטרס שהוא לא נאמן.
אין מצב.

כמובן שאנחנו מדברים על מה עדיף.
הסיטואציות המתוארות לא מתאימות לי בשום צורה.

קודם כל בכלל צריך כוש את האדם שאני באמת אתהב בו... זה מה שקשה.

נסיכה, אפשר אולי לזמן אותו לחייך

משם ואילך זה הכל עבודה שלך ושלו

יש אנשים שהזיווג שלהם בכלל נשוי
בגלל זה אומרים לאדם להתפלל על הזיווג שלו הרבה, שלא יבקשנו אדם אחר

את יכולה לקרוא לזה תפילה, ואת יכולה לקרוא לזה

שירה
אני מעדיף לקרוא לזה מדיטציה וריכוז (וכמובן השקעה)

היית מנסה מהלב?

אממ

מהרבה סיבות לא מנסים
חוסר רצון , חוסר אמונה וכו'
בדיוק אותם דברים שצריך לחזק בשביל לזמן את הבחור

בואי נגיד שהשפה היא פחות או יותר כזו
http://www.youtube.com/watch?v=d20eYk7tD_4

או דומות לה בתפיסות ובכיוון הלא שיגרתי
זה דורש הרבה אמונה והתמדה
את מסוגלת ?

כי יש עוד סגולה
בואי נגיד שכל האקסיות שלי נשואות
זה גם סוג של מדיטציה

לא הבנתי את הפסקה האחרונה.

כן, אני מסוגלת.
מעולם לא ניסיתי לפי הלינק ששלחת,
אבל אני מאמינה שאם רוצים משהו מספיק ומייחלים לו, הוא יקרה, כי התת מודע שלך גורם לדברים להתרחש.

אממ

תגיעי לפה אני אסביר לך

והלינק ששלחתי לך הוא רק דלת
יש שם עוד המון רעיונות שאת עלולה למצוא מעניינים

אני שם לי בפלא לפני השינה איזה מדיטציה טובה וצולל לעולמות מגניבים
תבחרי לך במה את רוצה להתמקד ותתמכרי
אין נכון לא נכון
פשוט להתמיד

סוקי

אני לא עלולה, אני כבר מזמן מוצאת את זה מאוד מעניין...
העניין של ההתמדה הוא האישיו כאן.

למעלה