מה אתם יודעים על.....

bravdy

New member
מה אתם יודעים על.....

צפט"ית??? מה שאתם יכולים להגיד לי יהיה טוב תודה מראש

November rain

New member
אממ.. אני לא יודע כמעט על התפקיד..

אבל מה שבטוח זה שהקורס הוא אכן בבה"ד 7 ( מול צריפין ), וזה מקום דיי מבאס.. אבל לא נבאס אותך טרם התחלת :)

bravdy

New member
דווקא בהד 7 ...

הוא בסיס נחמד מאוד. כול החברות שלי באוהלים ואני בחדרים. השירותים דיי נקיים, האוכל לא משהו אבל בסדר והבסיס ענק ומאוד נקי ויפה. גם השקם די גדול בכלל בסיס לא רע. הקורס עצמו הוא כמו טירונות?? עדיין קורעים לנו את התחת??

November rain

New member
אממ.. אז ככה

הבסיס נקי ויפה כי כל הזמן מסנג´רים את החניכים לנקות.. כשאני הייתי שם התפשטה איזו מחלה עד כדי כך שהציבו שמירה על השירותים ( קשה לקרוא לזה נקיים.. ), האוכל גם לא משהו, אבל השק"ם מפצה על זה :) אבל מה שבאמת מבאס שם שכן, מתייחסים בכל הקורסים כמו בטירונות, וזה ממש מבאס לעבור את זה אחרי שאת יודעת שכבר סיימת טירונות אחת..

bravdy

New member
אוףףףףףףףף......

אז מה שכן בעצם זה שאני כאילו עושה טירונות של חודשיים וחצי.
אחרי הטירונות שלך עשית קורס?? אם כן נשארתם באותם מגורים של הטירונות לקורסב או שעברתם למקום אחר לקורס??

November rain

New member
תראי

אין לי מושג לגבי הקורס הספציפי שלך, אבל עקרונית מבחינת משמעת וכדומה זה לא שונה בהרבה מהטירונות. אני מקווה בשבילך שיהיו לך מפקדים טובים.. אני את הטירונות שלי עשיתי בכלל ברמת הגולן עוד לפני שידעתי שאני אלך לקורס זה או אחר ( הייתי מיועד לטנקים.. שריון ) ככה שאני לא יכול להגיד לך לגבי המגורים. חלק ישנים באוהלים וחלק בחדרים, תלוי בקורס, כשאני הייתי שם ישנתי בחדרים.

a_goa

New member
צפטית

לגבי התפקיד אי משרת בקריה ואצלנו צפטיות עושות 2-5....דהיינו יומיים בבסיס ו5 ימי חופש בבית תפקיד בן זונה

bravdy

New member
מה???????

אני לא מאמינה רק זה חסר לי עכשיו גם ככה התפקיד נשמע לי דפוק אז אני גם יעשה 5 ימים בבית?? אין לי מה לעשות כול כך הרבה בבית ביקשתי שירות רחוק אני מקווה שלפחות יתחשבו בזה.

bravdy

New member
ועוד משהו...

מה בעיקרון התפקיד של צפטית?? איפה הם יושבות כול היום??

למעלה