מה אתם חושבים.... ?

_Roi

New member
מה אתם חושבים.... ?

העליתי את אותה הודעה גם בפורום "חברים"... : טוב , באיזו סידרה לדעתכם יש שחקנים יותר טובים...( אני חוזר , שחקנים יותר טובים ... , לא דמויות יותר טובות , ולא איך הם נראים ובלי שום קשר לעלילה... )... סיינפלד או חברים ??? אני אישית חושב שסיינפלד שמים את חברים בכיס הקטן... אולי רק הגברים שבחברים איכשהו מתקרבים לרמה של סיינפלד.... אה... ואל תגידו לי " אי אפשר להגיד אלו תוכניות שונות לגמרי "... פשוט תחשבו שאתם משנים בין שני התוכניות אבל השחקנים נשארים אותם השחקנים...

מלבד ג´רי - סיינפלד לוקח בגדול

קרמר יכול להיות בשורה הראשונה של אמני הסלפסטיק. על ג´ורג´ קטונטי מלדבר - וגם זה חוסר צניעות מצדי. והגדולה מכולן,שילוב מנצח של נוירוטיות ואסרטיויות גברת ג´וליה - No soup for you - לואיז דרייפוס!

וההשוואה לחברים באמת לא הוגנת

יש בסדרה ההיא תסריט סביר ומצחיק לעתים. אבל לכלול את רוס, פיבי, רייצ´ל ושות בקטגוריה של שחקנים... היחיד שמגלה איזה יחוד קומי הוא צ´נלדלר.

rodeo_girl

New member
אי אפשר להשוואת מסיבה אחרת

הדמויות בחברים הרבה יותר קלות למשחק וככה אי אפשר לראות אם השחקנים טובים באמת למשל הדמות של רייצ´ל - אני כמעט בטוחה שג´ניפר אניסטון משחקת את עצמה או שלפחות , משחקת דמות שממש שומה לה במציאות. לעומת זאת ג´ורג´ זה דמות כול כך מורכבת ומאוד מאוד קשה לי להאמין שלג´ייסון אלכסנדר יש הרבה דברים במשותף עם הבן אדם המטורף הזה ככה שהוא שחקן נהדר.

למעלה