מה אתם חושבים ?

מולי210

New member
מה אתם חושבים ?

האם יש יותר בי שהם גברים או נשים :D? אשמח לשמוע תשובות ודעות :p

eli the lich

New member
מה זה חשוב

נשים מה זה החלוקה הבינרית של גברים /נשים ? אפילו חז"ל חילקו ל4 לדעתי מגדר הוא לא בינרי או ניתן למדידה

TerryKasper

New member
מה הקשר חז"ל, למען השם?

נתנו כאן גברים בי ונשים בי. לא שונות של תחתונים, רק הגדרה. הטענה המסורתית תהיה "נשים", על שהסטיגמה אומרת שאין גברים ביסקסואלים, רק הומואים/סטרייטים בהכחשה. אני טוען שהמידות זהות. או לפחות נהנה לחשוב כך. קינסי טען שבכולנו יש מידה מסוימת של ביסקסואליות, ולפיו כולנו קצת ביסקסואלים. משמעו, בעצם, שאכן יש יותר נשים ביסקסואליות מגברים. לפחות בתיאוריה.

eli the lich

New member
binari

עצם הצבת השאלה גברים או נשים מעליבה אנסה להיות ברור זכר - מי שיש לו פין ( זין) נקבה - מי שיש לה פוט (כוס) הקשר לחז"ל שהם לפחות חילקו את המינים ל4 זכר נקבה אנדרוגיונוס טומטום החלוקה היא לא מגדרית לא ביולוגית אלא מתיחסת רק לסימנים חיצוניים של אברי המין אנדרגונוס (במקור מיוונית ) זה היצור שנולד עם אברי מין זכריים ונקביים (לדעתי מושלם) העולם הנוצרי לא מוכן לקבל את זה וברב המקרים אנדרוגינוס וטומטום מנותחים לאחר הלידה "קידמה". אנדרוגינוס וטומטום הם מיעוט. כיום זכרים נקבות עוברים טיפולים בשביל "להפוך" למין השני אבל זה עוד מיעוט ולא כולם הולכים עד הסוף. לדעתי בי סקסואליות קיימת בכולם. אבל רב הדתות והתרביות מספרות לנו שרק יחסים הטרוסקוסאלים הם בסדר. יש הומואים זכרים שנגעלים מנקבות מכירה אחד כזה שהתחתן עשה ילדים התגרש וחי עם בן זוג המלכה ליך

מולי210

New member
לא התכוונתי להעליב :(

רק רציתי להעלות שאלה ודיון ... אני מצטערת עם פגעתי ....

TerryKasper

New member
אני שונא כשהופכים אינטרסקס לאנגדרוגניוס

ואנדרוגניוס לטומטום. זה מתסכל ומבלבל את הפסיכולוגיה של האוניברסיטה בפסיכולוגיה של התיכון. אבל שוב, אלו רק כותרות ומילים גבוהות לתאר משהו פשוט יותר, שלדעתי בכלל לא צריך את כל היחס העודף שמייחסים לו. הדברים שלך מתייחסים למיניות בלבד, כשמולי רק רצתה לדעת על אנשים לפי -זהותם המגדרית- ביחס ל-משיכתם המינית-. ויש הרבה, הרבה הרבה הרבה יותר מגדרים ממינים. למזלנו מולי התייחס רק לשניים מתוך הספקטרום, כך שקל יותר לענות.

Blackice

New member
הי ליך,

כפי שלילי ציינה, הפורום פה הוא מקום מאוד מקבל ופתוח והכוונה של טרי באמת לא היתה לפגוע או להעליב. טרי דיבר על הגדרה מגדרית- גבר או אישה. זה באמת לא התמונה המלאה, כיוון שיש באמצע סוגים שונים של ג'נדרקוויר.. אבל בשום שלב הוא לא ניסה לרמוז שיש בינאריות של מין. או של מגדר. אני חושב שאפשר להניח די בקלות שיש יותר בי שהם גברים או נשים מאשר בי שהם ג'נדרקווירז- פשוט בגלל שיש ממש מעט ג'נדרקווירים. (אם כי יכול מאוד להיות שמתוך מיעוט הג'נדרקווירים יש שיעור מאוד גבוה של בי..) ולתשובה שלי לשאלה: אם מדברים על אחוז מתוך האוכלוסיה, זכור לי מחקר שהראה שיש הרבה הרבה יותר נשים בי מאשר גברים בי. משהו כמו פי 3... אני חושב שזה מאוד מושפע ממוסכמות חברתיות. לאישה זה מאוד מקובל להיות בי, אבל משיכה הומוסקסואלית אצל גברים היא נושא הרבה יותר טאבו. אז אם תיקחו גבר ואישה עם אותה משיכה- אני משער שהאישה כנראה תגדיר את עצמה בתור בי, בעוד הגבר בהרבה מקרים ידחיק את אחד הצדדים וינסה לחיות בהכחשה, או כהומו או כסטרייט. ארז

eli the lich

New member
גברים

כזכר מעדיף להיות פאסיבי ביחסים עם זכרים ולא להיות הגבר. להחזיק זקפה בפוט של אשה זה לא קל לי ולזיין אשה זה ממש מייגע. אני לא משתחררת בקלות בקושי רב יכולה לשפוך בכל חור של אשה או גבר. אבל יכולה בקלות לשפוך לבד בעדרת ידי. חלק מהנקבות שהיו איתי נלחצו ופלטו "תגמור כבר" אלה שלא נלחצו הצליחו להנות ןוש כמה שהצליחו לגרום לי לגמור ולשפוך. שילמתי לזונה עבור חצי שעה והיא לא הצליחה לגרום לי לגמור ולשפוך בזמן הקצוב נלחצה הודיעה לי כשהזמן תם. אמרתי תודה נהניתי ולהתראות. היא בטח מתפללת לא לראות אותי שוב אני אשה שכלואה בגוף של זכר. תקראו לי הומו ,קוקסינל או גבר זבשכם! אני אדבר בלשון זכר או נקבה בהתאם לנסיבות ולמצב רוח. המלכה ליך

lily kane

New member
שלום ליך

אני די חושבת שהפורם פה הוא המקום האחרון לשפוט אותך אני חושבת שעדיף שהייתה כותב את התגובה הזו בנפרד כתגובת היכרות אבל עדיין זה לא משנה האם יש לך שם גברי ונשי שונה? קבל ממני
אני מנחשת שאתה צריך אחד זה לא קל להרגיש ככה

eli the lich

New member
for lily kane

הכינוי באנגלית מכיל את שתי השמות אלי כזכר ELI ליך כנקבה LICH בארומה לפעמים זורק כל מיני כינויים ליך אלוהים מרלין מונרו ועוד. רב האנשים מכירים אותי כאלי או אליהו. אלי זה כינוי פרטי כ"כ נפוץ וסתמי. יש כמה אנשים שמכירים אותי כמישל . כמות הכינויים שקיבלתי בחיים יכולה למלות דפים. ( יש טעות בעברית SOUND WRONG ) ליך זה השם שאני בחרתי ןמי שמכיר משחקי RPG (תפקידים ) יודע מה זה LICH יש לי שחקן ב RUNESCAPE שנקרא LICH XXXX ( הוא מספר XXXX ) ומעט מאד שחקנים קלטו מה זה. http://www.runescape.com יש גם שחקנית שנקראת ELI THE W ... המלכה ליך

lily kane

New member
הרולפליינג לקח את השם ליץ

ממקור של מילה באנגלית ליץ פירשו טפיל באנגלית לאחת מהתאהביות הנוערים שלי קראו אלי אני זוכרת שחשבתי שזה שם כל כך פשוט ויפה
הבנתי אז אני אקרא לך אלי,ליך או מרלין מנרו ו..אם יוצא לך לשתות במנדרין השוקלטה שלהם מתעלה על ארומה

TerryKasper

New member
אני חושב שהכוונה היא ל- King of Lich

ששולט במתים/נקרופיליס. יש הרחבה על שמו בWOW וקווסט או שניים בHMM.

lily kane

New member
זה לא משנה

זה בא מאותו מקור ליץ זה כינוי לנקרומנסר מכשף אשר משתמש בכישופי מוות וחוקר את תורת הכישוף ליץ הורג אנשים ומשתמש בגוף שלהם כדי להיות שוב צעיר וכך משיג על מוות ומאפשר לעצמו יותר זמן מחקר של הכשפים ההבדל המהותי הוא שלא כל נקרומנסר הוא ליץ אבל כל ליץ הוא נקרומנסר המונח בעצם משווה את הפעולה הזאת לפעולה של אלוקה למצוץ את הדם ולהתהדק אל גוף המארח

מזכיר לי שאלות

שחדשים שואלים בבדסמ. האם יש יותר שולטים או נשלטים. האם יש יותר שולטות או נשלטות. לרוב זה מתחלק פחות או יותר שווה בשווה. אני מניח שגם כאן. מה שכן, סטריטיות יכולות לגלות סממנים בי סקסואלים קצת יותר מבנים לדעתי. (זה לא הופך אותן לבי סקסואליות. אבל סממנים...בהחלט).

SSAAMMEEYY

New member
זה מורכב

לפני שנחליט אם יש יותר גברים או נשים, בוא נגדיר לרגע את המושג. ביסקסואליות זאת נטייה מינית. והיא מאופיינת במשיכה מינית ורגשית אל שני המינים, גברים ונשים. האופי של הנטיה הזאת הוא דיי מעורפל. יש שמגדירים אדם כביסקסואל, כאדם שנמשך לשני המינים בצורה שווה ויש שמגדירים אדם כביסקסואל, כאדם שנמשך ל-2 המינים גם אם יש לו משיכה קטנה מאוד לאחד המינים וזה עוד לא הכל, אחת התאוריות היא שכל אדם הוא ביסקסואל, בגלל שלכל אחד יש משיכה ל 2 המינים, גם אם היא קטנה מאוד ולא מורגשת (פרויד, לדוגמא טוען שכל בני האדם נולדים ביסקסואלים בצורה טבעית. בגלל שלא נמצא דפוס אחיד אצל הומוסקסואלים והטרוסקסואלים מבחינת משיכה מינית, התנהגות חיצונית, ומערכות יחסים שקיימו.) יש גם את סולם קינסי שמחלק את המשיכה המינית ל 7 דרגות שבמכרז מוגדרת דרגה של ביסקסואל מוחלט. בקיצר, הכל תלוי באיך את מגדירה ביסקסואליות, ואם זה מבחינת משיכה מינית או רגשית. ידוע לי על סקר שנערך בארה"ב, 2002 שבו 1.8 אחוז מהגברים החשיבו את עצמם כביסקסואלים ו 2.8 אחוז מהנשים החשיבו עצמן כביסקסואליות. אבל שוב, הכל תלוי באיך את מגדירה את זה.

למעלה