מה אתם חושבים...

ישראל22

New member
מה אתם חושבים...

יש ביכולתי לפעמים לראות את העתיד, זו יכולת שנולדתי עימה(הסברתי את זה בהודעה אחרת) והיא עוזרת לי לרוב. לצערי לפעמים אני רואה גם דברים רעים שעומדים לקרות לאנשים שאני אוהב ואני לא מספר להם או מנסה לשנות את זה. לדעתכם אני צריך לספר למי שאני רואה דבר רע לגביו על מה שראיתי או לנסות לשנות את זה, או פשוט לתת לזה לקרות??? למשל לפני שנה בערך "חזיתי" את אחי נחתך וכמובן שבאותו הרגע שזה היה אמור לקרות הזזתי את אחי ונחתכתי בעצמי, עשיתי את זה כדי שהוא לא יפצע. אבל גם לא סיפרתי לחבר טוב שלי שהחבר(כן BOYFRIEND)שלו עומד לזרוק אותו ופשוט נתתי לזה לקרות, כמובן שהחבר שלי בכה והכל ואני פשוט לא ניסיתי אפילו לשנות את זה. אז מה דעתכם, לספר לאנשים כל מה שאני רואה, רק דברים טובים או רק דברים רעים??? אני מתייעץ איתכם כי אני בכמה וכמה דילמות בנושא הזה.

The Spirit

New member
בטח שאתה צריך להשתמש בזה! קיבלת

מתנה מהאל, אבל כמו שאתה יודע גם קיבלת שכל ודע להשתמש בו. כמובן אל תספר או "תחזה" את מה שיקרה לאנשים שלא מאמינים בדברים כאלה, כי אז סתם תסבך את העניינים ויחשבו שאתה "משוגע", לא שאני אומר חס וחלילה שאתה כזה, אבל פשוט אתה צריך לדעת מה לספר ולמי... בהצלחה!

פופית

New member
כן

נולדת עם היכולת הזו אז למה לא לנצל אותה לטובה? יכול להיות שאם היית מספר לאחיך אז לא הוא ולא אתה היתם נחתכים... תנסה לספר ותראה מה קורה ואם זה לטובה תמשיך, ואם לא אל תספר כי בכל זאת זו בחירה שלך בסופו של דבר...

Fire Baron

New member
דוגמה

רק אל תשכח להזהר. לדוגמא מבחינת אחיך אם אתה לא בטוח שהוא יקבל את זה בטוב אז ברגע שראית שבא הרגע שהוא יחתך היית צריך להסיח את דעתו את לבקש ממנו את הסכין. רק תזכור שיש אנשים שיעשו ממך משוגע וכו.

דילמה קלאסית...

אני חושבת שאתה צריך להתייחס לכל מקרה לגופו, הפעל שיקול דעת. לדעתי אם אתה יודע שאדם עומד להפגע פיזית עליך לנסות למנוע את זה (בדרך שלא תפגע בך, אל תקפוץ מול מכונית דוהרת רק כדי להגן על חתול רחוב תועה) אבל בענייני הלב- השאר זאת לאנשים להם העניין נוגע. מה היה מועיל אם היית מספר לחבר שלך שעומדים לזרוק אותו? יש דברים שכואבים בחיים ולא ניתן למנוע אותם. לסיכום- שיקול דעת. אסור למתנה הזו להתבזבז אך גם אסור לנהוג בה בפזיזות.

אגב

במיתולוגיה היוונית היתה נערה בשם קסנדרה שהאלים הטילו עליה קללה- היא יכלה לחזות אסונות שיקרו בעתיד, אך איש לא האמין לה. אני אומרת את זה מזיכרון כך שאולי אני לא מדייקת, בכל אופן- זו תופעה מוכרת.

korinalir

New member
גם לי יש חזיונות מלידה

ואני משתמשת בהם כל הזמן אם הזמן גם למדתי לשלוט בהם ו"לבקש" חזיונות בנושא מסויים (לפעמים אני חוזה את השאלות בבחינות
) בקשר לאנשים אחרים תרכוש את האמון שלהם בעזרת דברים טובים ואח"כ יאמינו לך גם בדברים הרעים לדוגמא אני חזיתי את שני החברים האחרונים של חברה טובה שלי אמרתי לה שהם הולכים להיות זוג ובשתי הפעמים היא אמרה לאאאאא מה פתאום אנחנו רק ידידים ובסוף הסתבר שצדקתי. אבל באמת להפעיל שיקול דעת דברים שאתה לא יכול\רוצה למנוע אין טעם להגיד לדוגמא שחזיתי את הפרידה של חברה מחבר שלה לא אמרתי לה למה לי להגיד? זה רק יגרום עוד סבל. דברים רעים שאתה יכול לשנות כדאי להגיד חברים שלך, בהנחה שהם חברים אמיתיים ופתוחים יקבלו אותך וישמחו להעזר בך. חברים שלי כבר יודעים שעל ההרגשות הרעות שלי כדאי ואף רצוי להסתמך. ואם פתאום אני משנה מסלול שהולכים לאנשהו לא יתווכחו איתי. חברות טובות גם מבקשות שאלות בבחינה אבל אחרי שלמדתי לשלוט בזה החלטתי שזה כמו לרמות והפסקתי (נו אז מידי פעם אפשר
) אם מדובר בפגיעות פיזיות שלך או של אחרים כדאי לספר או באמת לפעול כדי למנוע אותן זה לפחות מה שאני עושה... מקווה שעזרתי...

למעלה