מה אתם חושבים...

אני בספק עם מרוקאית...

שניראת רוסיה תשכיח לכם חחח . ובעניין הגיגית וואי... זה כל כך מפתה... כל כך... אבל... אני אאלץ לוותר .

TriPax

New member
הידעתם

שבארץ אין שום חוק שאוסר על פעילות ניאו נאצית? לפני שתולים אנשים, כדאי להתחיל בלאסור את זה עפ"י החוק. התדהמה אמנם גדולה שדבר כזה צמח תחת אפינו, אבל בפועל הם יועמדו לדין על תקיפות של אנשים, ולא על השתייכותם לתא כזה או אחר.

זה בסדר

מחר איזה כמה "אוכלי בורקסים " כבר ידאגו שעוזרים הפלמנטרים שלהם יגישו בשמם איזה עצה לסדר היום לתיקון חוק כזה או אחר.

goldy

New member
שטויות

תמיד אפשר לחוקק חוק ו\או לתקן קיים ולהחילו רטרואקטיבית.

y e t i

New member
נו , אז גברת קולט אביטל טועה .

ישנו חוק כזה , ובתוכו סעיף ברור וחד משמעי : המפרסם, בכתב או בעל פה, דברים של שבח, אהדה או הזדהות למעשים שנעשו בתקופת השלטון הנאצי ושהם פשעים כלפי העם היהודי או פשעים כלפי האנושות, דינו - מאסר חמש שנים. החוק קיים כבר מ 1986 - לשדרג אותו חובה . כל אחד שרק מזכיר , עושה , מזדהה , בסמכות שר הפנים לקחת לו את הת"ז ולהעיף אותו מהארץ . חוק השבות , גם הוא צריך שידרוג מיידי לדעתי . http://www.knesset.gov.il/shoah/heb/isur_law.htm

TriPax

New member
הם לא פרסמו כלום

החוק לא אוסר על הבעת דעה כזו ומעשים המזוהים עם הנאצים ודעותיהם, אלא רק על פרסום של חומר שכזה. אני לא מצדיק את כל הסיפור וכמו כולם חושב שזה מזעזע שבארץ יש תופעה כזו, אבל טכנית העבירות שלהם הן עבירות אלימות פליליות, לא עבירות מתוקף היותם ניאו נאצים.

y e t i

New member
למה לא פירסמו \ או הזדהו ?

סמלי הרייך , הצדעות , התבטאויות , רק זה לפני המעשים - 5 שנים בפנים . כל מה שעדת חכמי החלם בכנסת צריכים לעשות הוא, לקחת את החוק ולהוסיף לו עוד סעיף אחד בלבד, בעל התייחסות למעשי אלימות ,ושלום על ישראל . וזה בלי קשר להעדפה אישית שלי בכלל , שלפני העונש שהם מקבלים צריך לשבור להם את כל העצמות ,סתם בשביל הכיף .

Paranoid Eyes

New member
חכי"ם, שרים, ראש ממשלה...

כולם מזועזעים... אבל איפה החוק נגד? :X איפה מדינה יהודית? למה בכלל נתנו ללא יהודים לבוא לארץ ??

smile777

New member
הייתי מנסה כאן

טיפול פסיכולוגי. אני חושבת שהפרעות מסוג זה יכולים לנבוע אולי חוסר התאקלמות במדינה החדשה (הרי חברי הכנופיה הינם עולים) או אולי מהתעללות מסוימת שעברו בעבר. בכל אופן, אני לא חושבת שהבעיה תפטר בהוצאה להורג. לדעתי טיפול פסיכולוגי מתאים יכול להחזיר להם שפיות ולהציל חיי אדם

y e t i

New member
יש עלייה אתיופית ,לא באותה כמות כמו פעם

אך היא עדיין קיימת , כמעט בכל קיבוץ בעמקים ישנו מרכז קליטה מאולתר , בית השיטה , מרחביה , בית אלפא , גרים שם בנתיים כמה אלפים .

רק שההבדל הגדול בין אתיופי לרוסי זה שכשהאתיופי מתחרפן אז הוא במקסימום מרביץ לאישתו ולילדים והכי גרוע זה שהוא זורק אותם מהחלון .. רוסי מתחרפן ופתאום הוא נאונאצי ומתחיל להרביץ לכל מה שזז .. בגללזה אני מעדיף את העדה האתיופית בכל יום על פני החברה שהעלנו ברוב טפשותנו מרוסיה ...

Paranoid Eyes

New member
הדבר היחיד שיעשו להם

או שיכולים לעשות להם זה מעצר/משפט בגין השחתת רכוש. אין חוק האוסר פעילות נאצית וכו....

למעלה