מה אתם חושבים...

חליל פר

New member
למה להוציא להורג? בגלל שהם הרימו יד?

למה אתה כשרצית לשרותים, לא הרמת יד למורה? המורה!!! המורה!!! ואם הם לא בדעות שלך צריך להוציא להורג? הנה אני ערבי, ואני עושה את סימן ה וי, אז צריך אותי להרוג? מה אתם חושבים שערבים לא נפגעו מנאצים? ואנחנו סלחנו להם. ולא מזכירים להם את זה כל הזמן. תסלחו גם אתם להם. הם בס"הכ רצו לעשות סרט ועשו כאילו הם מרפיצים, הם לא באמת. הם אנשים טופים. לשחרר אותם עכשיו.

flutter girl

New member
לא מאמינה בעונש מוות

מה שכן, שיגורשו מהארץ ויירקבו בכלא זר (ואכזר) עד סוף חייהם. זה כבר נשמע מצויין.

גירוש מהארץ זה פיתרון.

ושינוי חוק השבות, יש הרבה פירצות שבגללן הגענו למצב הזה.

Paranoid Eyes

New member
אסור עונש מוות!

ולו רק בגלל הסיכוי הקלוש שלפעמים אין צדק ובתי משפט ושופטים טועים!

goldy

New member
לא לחצתי, מניח שזה על הנאצים

להוציא להורג עפ"י החוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם.

למה יש לי הרגשה שמדובר ברוסים שגם ככה לא רצו לגמור במג"ב ובגללזה הם עשו את כל הבלאגן הזה העיקר שיגייסו אותם לקרייה ושהם יהייו גובניקים .. ../images/Emo3.gif וכאן נשאלת השאלה "לא יותר קל ללכת לקב"ן לקבל פתור ?!?" וברצינות .. אז כן .. לשלוח אותם לכלא בסיביר שיבינו מה זה להתעסק איתנו!!

אחד מהח'ברה כבר רצח 2 הומלסים מפ"ת,

ומאות חתולים רק בעקבות הרציחות נפתחה החקירה נגד : אריק אליהו בוניאטוב בן 19 כתובת , רח' הצוערים 6 פתח תקוה קיריל בלנקוב בן 18 כתובת , סולד 6 ראשון לציון ולדימיר ניזובצב בן 18 כתובת , סוקולוב 23 בת-ים אלכס פליך בן 19 כתובת , משעול החרצית 8 קרני שומרון. דימה בוגטיב בן 21 אליהו בונדנקו בן 2 נ.ב דרוש איש יחסי ציבור לעדה הרוסית דחוףףףףף

לא דרוש איש יחסי ציבור .. דרוש טייס שיעיף אותם לכושיליאימאימא שלהם !!! חייבים להוציא באמת חוק נגד כל המפגרים האלה שיאפשר באמר עונשים כבדים ואולי ככה החראות הנ"ל ילמדו את הלקח שלהם ...

חוק?

הידעת שרק 21 ח"כ חתמו על "חוק נגד שימוש בסמלים ניאו נאצים" ואיפה כל שאר 99 הח"כים? במזנון הכנסת אולי? בחו"ל, בקשר עם "הבוחר" ?

אתה נובח על העץ הלא נכון .. אני מסכים איתך במאה אחוז ... השרים והחכ"ים שלנו עסוקים אך ורק בלחמם את הכיסא ולנפח את המשכורת שלהם ... זה כמו בסרט הזה עם אדי מרפי שהוא רץ לקונגרס רק בשביל הבוחטות שזה יכול להביא לו ...

רוצים לסגור את זה...

בגיגית בוץ עם חוטיני?

אני חושב שגם אני וגם רבסרן תענה בפה אחד ש גם אני וגם הוא היינו רוצים לראות את זה מתרחש .. שנביא לך ת'גיגית והחוטיני או שאת בא מצויידת מראש ? יאללה .. לחלוץ נעליים להשפריץ בוץ לכל עבר בתנועות חושניות אני בטוח שככה נשכך מהר מאוד מכל הויכוח על הרוסים המפגרים הנאונאצים האלו ... ../images/Emo3.gif

למעלה