מה אתם חושבים..

איילה מסכים איתך לגמריי

כשאני סיימתי ביה"ס אני ארגנתי את האפטר ולכן הייתה לי הפריבילגיה לבקש קצת זמן בלי פליקר... בכל אופן היחס באמת מציק ומעצבן אבל אין מה לעשות תחייכי החיים ממשיכים

לא יודעת..

אבל פעמיים אחרי החרמון זה אומר לי משהו.. פשוט לא לקחת אותה לשם. משהו גורם לה לפרכס ואני מתרחקת.

מידי2

New member
כנראה החזר האור מהשלג

השלג מחזיר אור בצורה חזקה מאוד ומסנוורת. משקפי שמש טובות בשלג סביר שיפתרו את הבעיה

התנזרות מהחרמון לא תהרוג אותה ואותי .. ../images/Emo8.gif

לא רוצה לבדוק אם זה מה שיעשה את ההבדל במחיר הפירכוסים שלה.

כשאני במועדון והתאורן מתפרע לו על הפליקר

אפילו לחברות שלי זה כבר מציק, קראתי איפשהו שזה יכול לגרום להתקף גם ל-לא אפילפטים.. אני לא נותנת לזה למנוע ממני לצאת, היה לי פעם אחת התקף במסיבה - כניראה בגלל הפליקר, בכיתה ו' בערך.. בעבר זה היה יכול לעשות לי סחרחורות והייתי יוצאת לחצר(שגם שם תמיד יש מוזיקה.. אז זה לא באמת קריטי) וחוזרת.. לגבי התגובה שלה.. לא רק ששני המקרים בכלל לא משיקים זה מראה על איזשהי בורות ואטימות.. היא יכלה להתחשב ולהמעיט עם הפליקר... כאילו שתחשוב קצת.. איזה סנריו היא מעדיפה יותר? שמישהו חס וחלילה מבינכם יקבל התקף(אמרת שאת לא היחידה) או להפחית בשימוש הפליקר לאותו הערב.. באמת קשה להחליט:S ומזל טוב:)

שוב תודה חחח

אחכ חשבתי על זה.. אם הייתי אומרת לה[מניסיון] שאם היה קורה משהו והיו מזמינים אמבולנס- האמבולנס היחיד שמוציאים מהתחנה אצלנו הוא נט"ן והוא עולה 750 לנסיעה.. אם את רוצה שיפרכסו לך פה אנשים ותצטרכי לשלם על כל אחד מהם 750 שקל בכיף שלך... יש אנשים אטומים עם בורות רצינית. אני מרחמת עליהם

למעלה