מה אתם חושבים..

מה אתם חושבים..

לפני שבועיים הייתה לי מסיבת סיום י"ב באפטר פארטי היה לנו מסיבה- דיסקו עם עודף שתיה אלכוהולית.. בתוך המועדון עצמו בין כל האורות וזה היה גם פליקר.. לי אין כח להשאר בחוץ כל הלילה בגלל זה, רציתי לרקוד. למרות שאף פעם לא קרה לי שום דבר מהפליקר לא רציתי לקחת סיכון.. מכיוון שזה לא מועדון פתוח והכל וזה היה סגור רק לשכבה שלי "הרשתי" לעצמי לבקש מהD.J. שיפסיק את הפליקר.. בנוסף אני לא הייתי האפילפסית היחידה שם... למי שהייתה העוזרת שלו או מה שזה לא יהיה שעמדה לידו היא אמרה לי שהיא לא יכולה ונימקה את זה :"תחשבי אם היה כאן מישהו חולה סרטן אני לא יכולה להגיד לכולם כאן לכבות סיגריה" זה ממש הרגיז אותי התגובה שלה..חוצמזה אנשים לא היו מפסיקים לרקוד כי אין פליקרים! כולם היו שתויים ולא ראו בעניים.. אז ביקשתי מבעל המועדון שידבר איתם או משהו והם הפסיקו לכמה זמן[לא שזה עזר אחרי 7 דקות זה המשיך..]
מה אתם חושבים על התגובה שלה?

אל תקחי ללב ואל תפגעי מזה..

אנשים לא מבינים מה זאת המחלה הזו ולדעתי התגובה שלה היתה מחוסר מודעות. אנשים לא קולטים שדברים "קטנים" כאלו יכולים ממש לפגוע בבן אדם אחר . זה כמו שאני לא לוקחת את הבת שלי לחרמון.

לא לוקחת ללב.. סתם קצת מרגיז התגובה שלה

והיא יודעת מה זה פירכוס.. מה הקשר לחרמון?[סליחה על הבורות אין לי מושג מה הקשר..]

אני חושבת שאם זאת היתה מסיבה

פרטית שלך,היית יכולה לארגן אותה ככה שלא יהיו בה פליקרים. אבל מכיוון שזאת היתה מסיבה שכבתית אין סיבה שיכבו את הפליקרים בגללך ובגלל עוד כמה,מפריע לכם? אתם הייתם במיעוט ולכן הייתם צריכים להישאר בחוץ למרות שזה בהחלט מאוד לא נעים. זה נכון גם בנוגע לאנשים לא מעשנים שהולכים לרקוד במועדונים,זה נכון גם לגבי עוד המון דברים בחיים,הרוב קובע ולא המיעוט. אם היא דיברה אליך בצורה מגעילה זה כבר משהו אחר,וזה משהו שילווה אותה כל החיים ולא קשור אליך,יש אנשים כאלה בכל מקום . אני מברכת אותך על סיום לימודיך

תודה../images/Emo13.gif זה נגמר אתמול[ראשמית]

ושמעי זה משהו ששילמנו לו שיעשה במיוחד בשבילנו באו רק איזה 70 חברה וגמככה חצי היו בחוץ והקיאו.. ובאמת הצורה המזלזלת והלא אכפתית שלה קצת הפריע לי... זה לא שבאתי במועדון רגיל וביקשתי. באמת אם הייתי יודעת שאנשים לא יהנו בגלל הפליקרים לא הייתי אומרת את זה סתם כי זה יהיה נוח רק בשבילי.

איילה

ברור שעשית את הדבר הנכון. צדקת. מה לעשות? הטיפשות, אטימות, חוסר הרגישות, והחוצפה חוגגות. זה לא מוגבל רק למיקרים כאלה. אני לא יכול להגיד מילים טובות יותר על החצי שהקיאו בחוץ.

חחחח דווקא יש משהו טוב

היה אפשר לראות על חצי מהם שהם לא יודעים לשתות... שזה משמח שרק בסוף י'ב הם [כנראה] שותים בפעם הראשונה.. צריך למצוא את החיובי בכל דבר לא?
הייתי שמחה אם אנשים היו שמים לב למה שהם אומרים. לא נורא. מסתדרים.

אין לך הרבה ניסיון עם נוער ואלכוהול?

יש אנשים שלא משנה כמה הם ישתו, הם לא ידוע לשתות.. כי זה מגניב לשתות הרבה.. או.. משהו

מה זה השטויות?

לא צריכה להיות שום בעיה שיפחיתו בכמות הפליקרים.. לעזזאל.. מי יבוא ויגיד להם שתשים יותר פליקר? אם זה מקום רציני לא חסרים להם אפקטי תאורה אחרים.. אם אותם אפילפטים יודעים שהם יכולים להתמודד עם פליקר אין שום סיבה שישארו בחוץ! זאת המסיבה שלהם.

הבעיה היא

שאין לי מושג אם זה עושה לי משהו! לא קרה כלום אבל לא רוצה להתגרות בגורל. ול"קהל" הרוקדים באמת לא היה משנה כמו שאמרת, אף אחד לא היה בא ומבקש את זה. [ובלי קשר.. יש פה פרסומת בצד שמעצבנת אותי מאוד"יום ללא כביסה"שוביניסטים!]

כן, אני יודעת

אבל בדרך כלל כתוב לי בתשובה אחרי הבדיקה "לא נראו סמנים אפילפטים"= פאק אם לא רואים למה עדיין יש לי את זה?! הבדיקה האחרונה לא יצאה טובה.. אבל אין לי מושג אם זה קשור.

לא יודעת. רגיל

סתם פלאשים מעצבנים בעניים, מנסים לכפות עלי לישון ולמרות הכל אני אפעם לא נרדמת לגמרי. זה בעיקר מרגיז הפלאשים

אבל אין לך סחרחורות או משהו..?

לדעתי אם אין, אין סיבה שבגלל הפליקרים לא תלכי למסיבות, יש תאורנים נורמאלים בארץ

לא שזכור לי..

יש לך סחרחורות בEEG???? ושמעי אני אפעם לא התנזרתי ממסיבות אבל אני פשוט מנסה להמנע מזה זה הכל

אחרי החרמון..

הבת שלי פירכסה , וזה קרה בשתי פעמים שונות ! כנראה שהשלג הלבן לא עושה לה טוב ..

למעלה