מה אתם חושבים, ../images/Emo58.gif
וולדר פריי, החלאת אדם הזה! באמת שהוא הדמות השנואה עלי ביותר! איש קטן ושפל! אני מאחלת לו מוות בייסורים קשים. אבל אחד כזה שהוא יתחנן שיהרגו אותו כבר ועדיין ימשיכו להתעלל בו עוד קצת. ואז עוד קצת. ורק אז יערפו את הראש הבוגדני שלו. נבלה כזה... וואו...יצאתי ממש רעה עכשיו. אבל אני באמת מתעבת אותו.
בכל מקרה...על מה דיברתי...? אה כן, אז מה אתם חושבים, חתונת הדמים הייתה מתרחשת גם אם רוב היה נשאר נאמן להבטחה לפריי ולא נופל ברשת של הווסטרלינגים? ז"א, פריי היה בוגד בו בכל מקרה, והכל היה מתוכנן הרבה הרבה מראש? או שזה היה הכבוד הפגוע של וולדר (כבוד?! איזה כבוד יש לאורק הזה?!) שזירז את רצח רוב והצפוניים? אני די נוטה לחשוב שהבגידה הייתה מתוכננת הרבה מראש, עם לא מעט עזרה מבולטון. ולכן החתונה של רוב וג'יין היוותה רק זרז, טריגר, ולא את הסיבה האמיתית. הסיבה האמיתית היא, כאמור, העובדה שוולדר פריי הוא בוגד שפל! מה דעתכם?
וולדר פריי, החלאת אדם הזה! באמת שהוא הדמות השנואה עלי ביותר! איש קטן ושפל! אני מאחלת לו מוות בייסורים קשים. אבל אחד כזה שהוא יתחנן שיהרגו אותו כבר ועדיין ימשיכו להתעלל בו עוד קצת. ואז עוד קצת. ורק אז יערפו את הראש הבוגדני שלו. נבלה כזה... וואו...יצאתי ממש רעה עכשיו. אבל אני באמת מתעבת אותו.