מה אתם חושבים על זה??

בישי89

New member
מבחינתי...

זה קצת כמו להסתפק באוטו משומש... אני מעדיפה מכונית חדשה (רצוי קורבט אדומה עם גג נפתח
) מבלי לנסות מאשר מכונית משומשת שאולי אחרי נסיעה או שתיים תפסיק לעבוד...

ברור....

אבל כמו כל דבר בחיים: יש יפות,יש מכוערות, יש בעיות בהתנעה, יש ויש...

צופיה....

את אולי מצליחה לשכנע את זה ששמירת נגיעה זה טוב, אבל מרגע לרגע אני יותר מאמין לשמועות שזו את בכל הסיפור הזה.... אחרת למה את מגינה על העניין כל כך ?

לא...

זו באמת לא אני... ואני לא משקרת עליך..., ואם זו הייתי אני אז אולי הייתי אומרת, אני באמת לא יודעת למה אני ככה מגנה עלזה כמו שאתה אומר.. אבל אולי זה בגלל כמה סיפורים של חברות ואנשים קרובים ששמעתי. אגב תתיחס למה שכתבתי קודם...

טוב אני לא רואה צורך לשכנע אותך...

בדבר שאין צורך, אני רק אומרת שוב שאין לי כל קשר לענין...

הדר - קחי עוד כיוון של שמירת נגיעה.

בכלכלה יש מונח שקוראים לו "תועלת שולית פוחתת", מה זאת אומרת ? בוא נגיד שאני קונה פיתה עם פלאפל- הפלאפל הראשון גורם לי הנאה גדולה גדולה כי זה טעם הראשון הפלאפל השני גורם לי הנאה אבל פחות מהביס הראשון הפלאפל השלישי גם סבבה, אבל פחות מהשני, וכך אני כבר לא מרגיש את הפלאפל ה-10, ואין לי שום תועלת ממנו. ככה גם בחיים - אם יהיה לנו חיים של שפע והכל יהיה מלא, אז לא נעריך את הבקבוק קולה שיש כי יש לנו עוד מלא כאלה. אבל אם אנחנו (למשל ש"ש רעבים), או סתם משפחה ענייה, הבקבוק קולה זה אוצר בשבילנו ונעריך אותו יותר מהכל. אם את בחורה ששומרת נגיעה, אז שיהיה לך את הבחור הראשון את תהני ממנו כי אין לך עוד כאלה, ואם את בחורה בקיצוניות השנייה אז לא תעריכי אף אחד , כי הבחור ה-10 כבר לא יהיה משהו מיוחד... אני לא חושב שצריך לקחת את זה לקיצוניות, אבל זה עוד קו מחשבה.

למעלה