מה אתם חושבים על זה??

וואי זה מעצבן אותי.חח

את לא מבינההה לא ציפיתי לכלווווום פשוט לא הרגשתי שזה משנה לי ולא מועיל לי עם עצמי בתוך תוכייייייי הבנת, את חזי וכוללללללללללם ?!

איך נפלו גיבורים....

אני זוכר את השיחה הראשונה שלנו עם "פרשת האוהל הזז", ועכשיו שמרת נגיעה לפני תל-חי ?

ממש לא התווכנתי להרגיזך...

ואם זה מה שיצא מזה אז קבלי התנצלות... אגב סתם העלתי השהרה....

איזה הבדל מהותי

יש בין שתי ההודעות שלך

נכון....

לא זה בטעות לחצתי פעמיים.... לא יודעת אפילו איך זה קרה..... לא נורא ככה אולי הדר תתרכך מהר יותר

איזו הצתה מאוחרת../images/Emo13.gif

אם תקרא בעיון רב את השורה הראשונה תבין שזו לא אני... (זה גם ממש לא אני....) אבל מבחינת העקרון זה לא חשוב....

את מכירה את הקטע הזה מהסרטים...

שלבן אדם לא נעים לדבר על עצמו בגוף ראשון, אז הוא ממציא שכאילו חבר שלו עבר את זה....

יש כאלה....

אבל בכל אופן הסיפור הזה הוא לא עלי וכמו שכבר הזכרתי אני נגד קשרים כאלו בגיל צעיר.......

עדיין לא.....

אבל מאז שאני זוכרת את עצמי הייתי נגד זה.... לא יודעת אפילו למה... אבל כשגדלתי יותר והתחלתי לקרוא כל מיני מאמרים סיפורים אישיים וללמוד באולפנית (של הרב יוסי) הבנתי שזה כ"כ מעולה וטוב.... תכל'ס גם ככה מכבדים בנאדם יותר.... מנסיון!

כי כמו שקראת בסיפור...

זה לא מתחיל ונגמר כך... וזה לא סיפור יחיד שקראתי וזה לא מקרה נדיר... לצערי... הרבה חבר'ה מאוד טובים נופלים בזה.... זה למה....?

כי כמו שקראת...

זה לא מתחיל ונגמר פה... והסיפור הזה הוא לצערי לא מקרה נדיר, אני מכירה מישהי אישית שבאמת ה' ירחם.... ונכון שיש כאלה שלא נופלים אבל הרבה חבר'ה טובים נופלים בזה... זה למה.

למעלה