מה אתם הייתם עושים?!?!?

מעניין....

לא מפריע לי שהיא שמה תמונה לא שלה וגם לא מפריע לי שהיא לא אמרה לך שזה לא התמונה שלה מפריע לי שהיא במודע לא אמרה לך שום דבר על התמונה ובכוונה גרמה לך לחשוב שזו היא... כאילו שהיא ניסתה אותך או משהו כזה, זה מראה על מישהי תחמנית שכנראה לא חושבת שהיא יפה מספיק אם מישהו היה עושה לי את זה, בהחלט הייתי מנתקת את הקשר! מיד! אני הבנאדם הכי לא חומרי שתכיר וכל כך לא אכפת לי ממראה חיצוני, אבל אני שונאת שמנסים אותי! אתה לא צריך להוכיח לה שום דבר, אתה לא צריך להראות לה שאתה אוהב את מה שבפנים בלי קשר למה שבחוץ היא אמורה להבין את זה לבד, ואם היא לא מבינה את זה אז מגיע לה שיזרקו אותה כדי שתלמד לקח! באשר לרגשות אשם (ראיתי משהו כזה בין התגובות) אתה לא צריך להרגיש אשם על כלום תמיד כשקורים דברים כאלה צצים המחשבות "אולי לא הייתי בסדר... לעזוב אותה על משהו כזה שטותי" ו"אולי פיספסתי את הדבר הכי טוב שאי פעם יהיה לי" הדבר היחידי שיש לי להגיד זה שדבר כזה מעיד על אופי. טוב שזרקת אותה עכשיו כי דיי ברור שמדובר על בחורה חסרת ביטחון עצמי שתשגע אותך בעתיד וכל הזמן תנסה לבדוק אותך, תמיד תחשוד בך שאולי אתה לא אוהב את המראה החיצוני שלה, אולי אתה בוגד בה אולי, אולי, אולי... באמת שלא כדאי לך להיות עם בחורה כל כך חשדנית ואתה צריך להיות שמח על כך שזרקת אותה עכשיו ומנעת כאב לב אח"כ. מצטערת שהתגובה ארוכה
ומצטערת אם אני יצאתי פה קצת עצבנית על הבחורה הזו, פשוט ניסיתי לחשוב איך אני הייתי מרגישה במקומך.... =)

למעלה