מה אתם הייתם עושים?!?!?

מר קו23

New member
ממש לא אני לא בן אדם כזה

גם הבחורה בתמונה לא הייתה יפה כל כך , הקטע שהתחברתי למילים ולתמונה כאחד , זה היה כל כך טוב וכשהיא פגעה בי לא הייתי יכול להסתכל עלייה.. נ.ב אני לא מחפש מלכת יופי , אני מחפש בן אדם.....

בת אדם...

אני בהחלט מבינה את החיבור של המילים לתמונה לכן לא תוכל לצאת איתה או עם התמונה

Dolphinea

New member
זה נשמע לי מאוד עצוב ומראה

על בחורה עם בטחון עצמי בריצפה היא לא מאמינה שאם מישהו יראה את התמונה שלה הוא יהיה מסוגל להיות מעוניין בה... ממש עצוב
מצד אחד היא עשתה את זה ממקום מאוד חלש ועצוב שלה אבל מצד שני זו ממש רמאות וזה לא פייר!!! אתה בטח מרגיש רע כי חשבת שהנה מצאת משהו מגניב ואז גילית שעבדו עליך בעיניים תרתי משמע... תנסה להבין שהיא פשוט מסכנה ואז אולי לא תרגיש כל-כך רע.

../images/Emo26.gif

מצד אחד, הסתרת מידע זה לא שקר, אבל מצד שני, לא עושים את מה שהיא עשתה. אולי היא עשתה את זה בתור קטע הומוריסטי, אולי היא רצתה שתכיר את האופי שלה לפני החיצוניות שלה. בכל מקרה, אני לא בטוח שהייתי מתחיל קשר עם בחורה כזאת, ואם כן הייתי מתחיל, אז הייתי חשדן כלפיה, לפחות בהתחלה.

gilad269

New member
לא יודע

אם ישר הייתי מעלה תמונה שלי,אבל מה שבטוח לא הייתי מסלף תעובדות,ולא נותן למישהו אחר לגרום לחשוב שתמונה לא שלי היא שלי,וככה להשלות את האדם. לפני שהייתי שוקל להמשיך,ההיתי רוצה לדעת למה היא השלתה אותך עם התמונה

למעלה