מה אתם הייתם עושים?!?!?

מר קו23

New member
מה אתם הייתם עושים?!?!?

הכרתי מישהי בטלפון , יצא לנו לדבר זמן מה, עד שהתחלתי לפתח רגשות. עכשיו כל הזמן הזה מופיע לה תמונה במסנג'ר של שתי בנות האחת כלה והשניה לא, ישר חשבתי שהיא לא הכלה, במהלך השיחות שלנו יצא לנו לדבר על התמונה ואמרתי שאני מאוד אוהב אותה וגם שזאת תמונה יפה שלה והיא בשלה לא אמרה לי כלום על התמונה, טוב השבוע החלטתי להפתיע אותה בעבודה הלכתי לבקר אותה , עכשיו מה מסתבר שזאת לא התמונה שלה זה תמונה של קרובת משפחה , אני לא מאמין שבועיים אני מדבר עליה ועל התמונה ואפילו לא מנסה לתקן אותי וכל הזמן הזה אני פתוח איתה ומדבר איתה על המראה שלי, והיא אפילו לא מנסה להגיד לי שאני לא התאהבתי במראה שלה... השאלה שלי עכשיו.. האם הייתם עושים דבר כזה , לשים תמונה לא שלך ולתת לצד השני לחשוב שהבן האדם בתמונה זה אתם רק בגלל שקודם התאהב בבן אדם ואחר כך במראה..? או שקודם הייתם מראים את התמונה ואחר כך רואים לאן שזה התפתח , כשאתם יודעים שהמראה שלכם הוא לא משהו בכלל??? מה הייתם עושים אם הייתם מתאהבים בבן אדם אבל לא במראה, הייתם ממשיכים את הקשר או לא ממשיכים???? אני יודע שזה נשמע קצת חומרי אאבל מה לעשות הבחורה עבדה עליי ואני שונא משחקים..................

העכביש2

New member
אתה צודק ב-100 אחוז!!

אם היית קורא את תשובותיי בשירשור השאלון של קושקושית היית רואה שדבר ראשון (מבחינתי לפחות) חשובה הכנות!!! אין אפס. אם אין את זה אז איך אפשר בכלל להמשיך הלאה!!! זהו מעשה נלוז! ורק לחשוב על זה שהיא המשיכה בהצגה למרות שהיא יודעת שאתה מדבר על התמונה...זאת עזות מצח.... בהחלט הייתי שוקל את הקשר עם אחת כזאת לעומק... בטח הרגשת חרא הא? כשבאת אליה וגילית שבעצם ההיא בתמונה זו בכלל לא היא וכל הזמן דימיינת איזה מישהי מהחלל החיצון...
לסיכום-
חחחחח סתם סתם. אני בצד שלך. אתה צודק. תזרוק אותה!!! **בקול של ורדה רזיאל ז'אקונט**

מר קו23

New member
אתה מבין את הקטע

היא אפילו אומרת לי שהתאהבתי בה ולא בתמונה?!?! אמרתי לה שקשר זה דבר ראשון אמון , היא נתנה לי להתאהב בתמונה ובתקווה שאני שאתחיל להרגיש כלפייה משהו ואז לא יהיה חשוב לי המראה אבל המראה באמת לא חשוב מה שחשוב זה האמון וזה מה שהפריע לי באמת... למה לחשוב לעשות דברים כאלה??

העכביש2

New member
אל תדאג עוד מעט כולן.....

פה יקפצו על המציאה לענות לך בנושא...אני גם מכחה לשמוע

אני הייתי מנתקת קשר ובמיידי.

זה פשוט חוצפה!!!! אני לא חושבת שאתה צריך להיות עצוב בגללה. היא לא שווה את זה.

בגלל מה שנקרא....

אי הגשמת הציפיות שלך. לפעמים אנו מצפים ומצפים ומצפים ומצפים....וכשמקבלים מכה מעל/מתחת לחגורה, אז טבעי להרגיש רע. אבל זה יעבור. מקווה בשבילך, בכל אופן.

קצת הסתבכתי עם כל השאלות../images/Emo4.gif

בכל זאת.... תסביר לאט נקלוט מהר....
אבל תגובתי היא כזאת: כן הייתי שמה תמונה של אחרים ולא דווקא שלי אבל בשום פנים לא הייתי נותנת לבן אדם, לא חשוב מי הוא, לחשוב שזאת אני. אני חושבת שזו הונאה וחוצפה לעשות דבר כזה גם אם הבטיחון העצמי לא בשמים, הרי מי שרוצה אותך יקח אותך כמו שאת!!! פשוט לא עושים דברים כאלו.נקודה. אתה לא צריך להרגיש אשם שהעפת אותה היא צריכה להרגיש אשמה עם המעשה שלה. <בגלל זה נעלמת
>

מר קו23

New member
חחח

ישר קלטת אותי ... נכון בגלל זה נעלמתי קצת נתתי לה הרבה מהזמן היקר שלי....

Barvazoom

New member
אהמ....

דברתם רק במסנג'ר והיא שמה את אותה תמונה כל הזמן? ולא שאלת כי עשית 1+1 שהיא בטוח לא הכלה, נכון? אז, אהמ... לדעתי היא עשתה מעשה שלא עושים...
ואם היא עשתה את זה במודע אז אדרבא. בקיצור, אולי ללמוד לפעם הבאה לבקש תמונה, שתשלח לך... אם היא שולחת שוב את התמונה עם הכלה אז לשאול מי מהן זו היא..
לא נעים מה שקרה אבל אני במקומך לא הייתי מבועסת מסיום הקשר בינכם. אמון כמו שרשמו לפניי פה הוא הדבר הכי חשוב לדעתי.

מר קו23

New member
האמת שכל הזמן ביקשתי

וכל הזמן דחתה את זה.... והקטע שהייתי מדבר על התמונה הזאת וכמה שאני אוהב את החיוך שלה שם... והיא אפילו לא אמרה לי שזאת לא היא.... הדבר היותר מעצבן שאם היא הייתה רוצה לחפר על מה שהיא עשתה היא הייתה יכולה להכיר לי את זאת שבתמונה ....

למעלה