מה אתם הייתם עושים???
אתמול בבוקר ישבתי בבית קפה עם חברה..
הזמנתי סלט , כשהתחלתי לאכול שמתי לב שהסלט מפוצץ בשמן יותר גרוע מהבישולים של זקנות מרוקאית ...
ביקשתי מהמלצרית להחליף לסלט בלי שמן.
סבבה קיבלתי . ניקרתי מעט מהצלחת והשלמתי עם עצמי בליבי שהבחירה שלי לא ככ מוצלחת.
השארתי את הצלחת כמעט כמו שהיא ולא הוספתי מילה בעניין.
המלצרית שהייתה ערנית למצב ניגשה ושאלה אם הכל בסדר . עניתי שכן. בתום לב היא פנתה לבעלים שאני מכירה מהיום שפתח את המקום. .
ואמרה שכנראה צריך לפצות אותי , אני נישבעת שלא בקשתי ממנה וחא התלוננתי בכלל. בקיצור
בעל המקום ניגש אלי בעצבים ושואל מה הבעיה? עניתי שאין שום בעיה ושלא התלוננתי . ואז זה בא :
תקשיבי הוא אומר . אני פתוח שנתיים מהיום שאני מכיר אותך יש לך תלונות .. על הקפה על השוקו על האוכל וכו..
אל תבואי לפה יותר !!! יש לי פרנסה אני לא צריך אותך!!!
באותו רגע הרגשתי שהדם בורח לי מהפנים ... התייבשתי במקום. השפלתי מבט ואמרתי בקול לא קול אוקי צודק.
העלבון הזה פשוט צורב.. אני עדיין המומה מזה.
מה אתם הייתם עושים? מה אתם חושבים?
ברור לי שאני לעולם לא אכנס לשם יותר..
אתמול בבוקר ישבתי בבית קפה עם חברה..
הזמנתי סלט , כשהתחלתי לאכול שמתי לב שהסלט מפוצץ בשמן יותר גרוע מהבישולים של זקנות מרוקאית ...
ביקשתי מהמלצרית להחליף לסלט בלי שמן.
סבבה קיבלתי . ניקרתי מעט מהצלחת והשלמתי עם עצמי בליבי שהבחירה שלי לא ככ מוצלחת.
השארתי את הצלחת כמעט כמו שהיא ולא הוספתי מילה בעניין.
המלצרית שהייתה ערנית למצב ניגשה ושאלה אם הכל בסדר . עניתי שכן. בתום לב היא פנתה לבעלים שאני מכירה מהיום שפתח את המקום. .
ואמרה שכנראה צריך לפצות אותי , אני נישבעת שלא בקשתי ממנה וחא התלוננתי בכלל. בקיצור
בעל המקום ניגש אלי בעצבים ושואל מה הבעיה? עניתי שאין שום בעיה ושלא התלוננתי . ואז זה בא :
תקשיבי הוא אומר . אני פתוח שנתיים מהיום שאני מכיר אותך יש לך תלונות .. על הקפה על השוקו על האוכל וכו..
אל תבואי לפה יותר !!! יש לי פרנסה אני לא צריך אותך!!!
באותו רגע הרגשתי שהדם בורח לי מהפנים ... התייבשתי במקום. השפלתי מבט ואמרתי בקול לא קול אוקי צודק.
העלבון הזה פשוט צורב.. אני עדיין המומה מזה.
מה אתם הייתם עושים? מה אתם חושבים?
ברור לי שאני לעולם לא אכנס לשם יותר..